Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Νικαράγουα: 30 χρόνια φυλακή σε πάστορα για εξορκισμό- Εκαψε ζωντανή 25χρονη μητέρα (εικόνα & βίντεο)

ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Ένας πάστορας από τη Νικαράγουα και τέσσερις ακόμα ακόλουθοί του καταδικάστηκαν σε 30 χρόνια φυλάκιση για την εμπλοκή τους σε εξορκισμό, που οδήγησε μία 25χρονη μητέρα στο θάνατο.
Ο πάστορας μαζί με τους συντρόφους του με τη δικαιολογία ότι έκαναν εξορκισμό στη γυναίκα, την έγδυσαν και την έριξαν ζωντανή στη φωτιά, λέγοντας ότι το σώμα της το είχε κυριεύσει ο σατανάς.

Η Βίλμα Τρουχίλο, υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και κατέληξε πέντε μέρες μετά το συμβάν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από τις 21 Φεβρουαρίου, οπότε και συνέβη το φρικτό περιστατικό.
Η 25χρονη μητέρα δύο παιδιών κρατούνταν όμηρος από τον πάστορα και τους συντρόφους του για περίπου μία εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της ομηρίας της ήταν δεμένη χωρίς τροφή και νερό.
«Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να υποβληθεί ποτέ σε μαρτύρια σαν αυτά τα οποία έζησε η Τρουχίλο» ανέφερε ο δικαστής Αλφρέντο Σίλβα.

Στον πάστορα Χουάν Ρόχα και σε τρεις ακόμη από τους τέσσερις κατηγορουμένους επιβλήθηκε ακόμα ποινή 6 ετών για παράνομη κράτηση, ενώ και στους 5 κατηγορούμενους υποβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 522 δολαρίων.


Πηγή:
iefimerida.gr