Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ο Τζόρτζ Σόρος μήνυσε τον Άλεξ Τζόουνς (Βίντεο)

Ο Τζόρτζ Σόρος βρίσκεται πίσω από την εταιρία Chobani Yogurt,

η οποία υποστηρίζει και χρησιμοποιεί μετανάστες για το εργοστάσιό της στο Twin Falls του Άινταχο στο Τέξας των ΗΠΑ η οποία έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Alex Jones και του Infowars.
 Τα τσιράκια της Νέας Τάξης στον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει εναντίον του Τραμπ στοχοποιούν και τον Άλεξ Τζόουνς ο οποίος υποστήριξε κι εξακολουθεί να υποστηρίζει των Πρόεδρο των ΗΠΑ.


 Η μήνυση έγινε αφού το Infowars κατήγγειλε τα ΜΜΕ ότι κάλυπταν το γεγονός πώς τρεις Σύριοι μετανάστες βίασαν και ούρησαν πάνω σε ένα κορίτσι ηλικίας 5 ετών σε συγκρότημα διαμερισμάτων κοντά στο οποίο λειτουργεί η εταιρία Chobani Yogurt.
 Οι τρεις μετανάστες συνελήφθησαν και αργότερα παραδέχθηκαν ότι είναι ένοχοι.
 Παρά το γεγονός ότι ο βιασμός έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2016, η ιστορία παρέμεινε στις ειδήσεις λόγω της οργής των κατοίκων, οι οποίοι δήλωσαν ότι η πόλη προσπάθησε να ξεχάσει τον βιασμό για να προστατεύσει το πρόγραμμα "επανεγκατάστασης προσφύγων" σε συνεργασία με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις τοπικές βιομηχανίες που απασχολούν "προσφυγικό" εργατικό δυναμικό.
 Ορισμένα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν ακόμη να ισχυριστούν ότι ο βιασμός δεν συνέβη ποτέ και ήταν fake news (ψεύτικα νέα).
"Η οικογένεια του θύματος εξακολουθεί να σκέφτεται να ασκήσει αγωγή εναντίον των οικογενειών των προσφύγων και ενδεχομένως εναντίον του Κολλεγίου του Νότου Αϊντάχο, το οποίο φέρνει πρόσφυγες από διάφορες χώρες του τρίτου κόσμου στην περιοχή των Twin Falls", ανέφερε η WND. Πολλοί από αυτούς εργάζονται στην εταιρία Chobani, που έχει το μεγαλύτερο εργοστάσιο γιαουρτιού στον κόσμο στο Twin Falls."
 Ο ιδιοκτήτης της Chobani, Ηamdi Ulukaya,  έχει στενούς δεσμούς με τον Τζώρτζ Σόρος και μάλιστα έβγαλε μια φιλική φωτογραφία με τον σοσιαλιστή δισεκατομμυριούχο που συνδέεται με την μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη και τις βίαιες διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ.



 Ο Ηamdi Ulukaya, ο οποίος γεννήθηκε στην Τουρκία, δήλωσε ακόμη ότι προσβλέπει στη "συνεργασία" με τον Σόρος στο πρόγραμμα για τους πρόσφυγες και ονομάστηκε Εξεταστικός Εισαγγελέας από την Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες (UNHCR), συνδέεται επίσης με την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον και την αποτυχημένη προεδρική προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον το 2016, σύμφωνα με τον Breitbart.


  "Τον Ιανουάριο του 2016, το CNN Money ανέφερε ότι o Ulukaya ξεκίνησε επίσημα το Ίδρυμα Tent,« ένα προσωπικό ίδρυμα επικεντρωμένο στη βοήθεια των προσφύγων».
 Το Chobani Yogurt είχε επίσης τεράστια κέρδη ως κύριος προμηθευτής γιαουρτιού για προγράμματα ομοσπονδιακού σχολικού γεύματος, γεγονός που υπογραμμίζει τις εκτεταμένες πολιτικές σχέσεις του Ulukaya.
 "Η πρόσβαση στα προγράμματα αυτά δεν είναι ένα απλό  θέμα ενός γερουσιαστή που τηλεφωνεί στον Υπουργό Γεωργίας. Οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί απαιτούν μια μακροχρόνια γραφειοκρατική διαδικασία για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση », ανέφερε η Ένωση Albany Times. "Ο Ulukaya και η εταιρία του πήραν το προβάδισμα, στρατολογώντας μια εταιρεία πίεσης, την Cornerstone Government, και την Εθνική Ένωση Γιαουρτιού για να τους βοηθήσει στις τεχνικές λεπτομέρειες."
 Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι ο Ulukaya, ένας Τούρκος πολίτης, σύμφωνα με το Forbes, βρισκόταν στο διοικητικό συμβούλιο της Federal Reserve της Νέας Υόρκης.
 "Θέλω απλώς να το επισημάνω αυτό: το να μας καταγγέλει επειδή αναφέρουμε τις καταγγελίες άλλων ανθρώπων είναι ένας τρόπος να μας στοχοποιήσει πολιτικά"
είπε ο Alex Jones σχετικά με τη μήνυση.
 "Αλλά δεν φοβάμαι γι 'αυτό, επειδή ξέρω ότι όλα όσα αναφέραμε ήταν ήδη στα νέα."
 Με λίγα λόγια ο Ulukaya και η εταιρία Chobani κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Alex Jones και του Infowars επειδή ανέφεραν την υπόθεση του βιασμού του παιδιού, τη στιγμή που άλλα ΜΜΕ έλεγαν ότι ήταν ψέμματα, μέχρι να το παραδεχθούν οι ένοχοι.





Πηγή:
el.gr