Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΧΘΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Οι ψυχές των θνητών έχασαν την κοσμική συνείδηση τους, εδώ και 13,500 έτη. ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η "ΚΑΘΟΔΟΣ" ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΛΟΓΩ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ. Δυστυχως εδώ μετά την καθοδόν ΠΡΟΣ των ΧΑΜΗΛΩΝ δονήσεων και των ισχυρών γαιωφυσικων καταστροφών =[ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ] η θεα ΜΗΤΕΡΑ γαια ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. οι πλάνες, το έρεβος, ο κόσμων των σκοτεινών ψυχών διακΥβερνουν τη Γαία πολλές χιλιάδες έτη. ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΙΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΥΚΝΑ ΠΕΔΙΑ, ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ
Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΘΕΑ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΡΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 
ΠΟΛΛΕΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ, ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΩΝΑ ΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ "ΕΓΩ". 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΙΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ =[ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ-ΙΟΥΔΑ'ΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ-ΤΥΡΑΝΙΣΜΟΣ ΚΤΛΠ], ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΟΦΕΩΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ-ΛΥΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ. 
ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ έγιναν "ζόμπι" στην κοινή ομιλούμενη γλώσσην. Λειτουργουν με ενέργειακα εμφυτεύματα ΕΚ πρόγραμματΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚ ΑΡΧΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ-[ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΙΝ ΜΕ ΤΗ ΓΑΙΑ]. ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ βρίσκονται στο αόρατο ψυχικό και νοητικό ΣΩΜΑ [ τα συναισθηματικΑ ΨΥΧΙΚΑ τους σώματα. Τελευταία ΥΨΙΣΤΗΝ έλευσηΝ ΗΛΙΑΚΟΥ φωτός Απολλώνος δια την σωτηρίαν της Γαίας ήταν στην εποχή του ΥΨΙΣΤΟΥ μεγάλου Αλεξάνδρου ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Παρόλο τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΑΝΩ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΗΡ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ Η ΓΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. . 
οι θεές ερυνιες=[ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ] δεν άφησαν τους ανθρώπους να ενωθούν, οι αόρατοι εχθροί κατάφεραν να διχοτόμουν τους Έλληνες =[ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ], όπου είναι το πιο ιερό γένος, Ολοι οι κόσμοι και όλοι οι πλανήτες σφιζουν από ζωή, ΜΕ ελληνικά στοιχεία και ΕΛΛΗΝΙΚΑ γονί-δια. 
ΕΚΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ-[ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ]
ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ =[ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ] ΕΧΟΥΜΕΝ ΕΓΓΥΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. 
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΓΟΝΟΙ. 
Η ΠΡΩΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΕΓΓΥΣ. 
ΕΡΡΩΣΘΕ. ΚΑΛΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΑΣ 
ΕΓΓΥΣ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. 

Πηγή:
Σέκερης Απολλώνας
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ