Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Εμείς οι Έλληνες είμαστε ράτσα ξεχωριστή...

Oταν τρια ακινητα φωτακια στον ουρανο, μετα απο μια ωρα αρχιζουν να στριφογυριζουν, δημιουργοντας εναν φωτεινο κυκλο, που για λιγο ειναι ακινητος και μετα απο λιγα λεπτα κινηται δεξια αριστερα σε μια απιστευτη τροχια, τι ειναι? Φυσικα UFO.

Γιατι ο Χατζιδακης ονομαζε το πραγραμμα στο Ζυγο "Στο Σειριο Υπαρχουν Ακομα Παιδια"?

Γιατι οι εξωγηινοι στα Αγγλικα λεγονται Allien? Γιατι προφερονται ελιεν? Γιατι το Allien εχει δυο Λαμδα? Γιατι δεν λεγονται Αμερικανιεν η Γερμανιεν η Ρωσιεν? Τι ειναι ο Ελλην? (Α! και εδω εχουμε δυο Λαμδα)! Δεν μιαζει το ελιεν με το Ελλην και με δυο λ;

Και αυτος ο απιθανος Οδυσσεας τι δουλεια ειχε στις Αμερικες? Την Ιθακη εψαχνε!

Αλλα και οι αλλοι τρελοι, για αυτους τους Νοτιοαμερικανους λεω τους Περουβιανους, τους Αραουκανους, τι στην ευχη δηλωνουν απογονοι αρχαιων Ελληνων και μας βαζουν φωτιες? Αλλα να χρησιμοποιουν στις πολεμικες φορεσιες τους εκατονταδες χρονια τωρα-πριν τα αεροπλανα, και τα ποντοπορα πλοια- το κοκκινο πορφυρο χρωμα των Σπαρτιατων?

Και τον ισοσκελη σταυρο, εμβλημα της Αθηνας τι τον θελουν στα Λαβαρα τους?

Ασε που οι κεραταδες την γυναικα την ονομαζουν "γυναιη" την φωτια "πυραιη" και ολο κλεψιες ειναι στην παραδοσιακη τους γλωσσα που χρησιμοποιουν προ Χριστου!

Εχουμε και τα Νησια του Πασχα. Ετσι τα ονομασαν οι Καθολικοι αποικιοκρατες. Στην τοπικη διαλεκτο ονομαζουν την χωρα τους "Ματε Κοιτε Ρανε", που σε μεταφραση σημαινει ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.



Πηγή:
Panagiotis Darivas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ