Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ

Οι Ολύμπιοι δεν μπορούν να επέμβουν παραβιάζοντας τον συμπαντικό νόμο της ελεύθερης βούλησης..

Μόνον αν αφυπνιστούμε και το ζητήσουμε, θα καταστεί δυνατή η επέμβαση.

"Για πρώτη φορά μετά την Βυζαντινή περίοδο, οι Ελλάνιοι γόνοι παρουσιάζουν τέτοιου είδους εθνική κατάπτωση, περιφρόνηση της ιστορίας, απαξίωση της Παιδείας, υλιστική λατρεία και ηθικό ξεπεσμό.



Δηλητηρίασαν την ψυχή τους με την λατρεία του χρήματος και τις υλιστικές εξαρτήσεις, που αντικατέστησαν την πίστη στον Δημιουργό.

Δεν αρκεί να θέλουμε εμείς να βοηθήσουμε, πρέπει να το θέλουν και οι ίδιοι οι Ελλάνιοι να βοηθηθούν, όμως αδιαφορούν και παραχωρούν οικειοθελώς την πατρίδα τους στους Ευρωπαίους κατακτητές.

- Αφυπνιστείτε και θυμηθείτε τους προγόνους σας. Πάρτε την ζωή σας στα χέρια σας. Σας είχαμε ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια προ 10ετίας για όλα όσα επρόκειτο να συμβούν. Αποτελείτε διαχρονικό παράδειγμα εθνικής αδιαφορίας και για πρώτη φορά ενώ η πατρίδα σας βυθίζεται, εσείς δεν έχετε την διάθεση να την σώσετε..

Ο συμπαντικός νόμος της ελεύθερης βούλησης, δεν μπορεί να παραβιάζεται από εμάς με το να υποχρεώνουμε τους Ελλάνιους να αντιδράσουν, για να αναστρέψουν την δυσχερή κατάσταση την οποία βιώνουν, όταν αυτοί παραμένουν αδιάφοροι.

Ο "Πυριφλεγής Φοίνιξ" επιβραδύνεται στην υλοποίηση του από την δική σας απραξία, την ψυχική σας κατάπτωση και κυρίως από την αδυναμία ικανοποίησης των υλιστικών σας επιθυμιών.

Η υπάρχουσα τραγική κατάσταση θα χειροτερεύει, εφ' όσον δεν αντιδράτε κατά των αποστατών. Όταν θα υπάρξει αντίδραση, θα σας δοθεί η στήριξη της Προμάχου Αθηνάς και η δική μας βοήθεια. Να είστε απόλυτα βέβαιοι για την Νίκη!

- Ο Ζευς μεθ' ημών. Έρρωσθε!"

Μηνύματα Ολυμπίων
"Το Κάλεσμα των Άστρων", Γ. Καλογεράκη