Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η ανθρωπότητα διέρχεται μια κρίσιμη ιστορική στιγμή σχιζοφρένειας, 
στην οποία υπάρχει κίνδυνος οι ονομαζόμενες μεγάλες δυνάμεις να καταστρέψουν όλα όσα θεωρούμε συστατικά στοιχεία του πολιτισμού μας και η ανθρωπότητα να γυρίσει στον πρωτογονισμό και να παρακμάσει. Χρειαζόμαστε νέους τρόπους σκέψης. 
Το παλαιό ερώτημα «Ποιοι είμαστε και τι ήρθαμε να κάνουμε στη γη;» σήμερα αποκτά μεγαλύτερη σημασία από κάθε άλλη φορά.
Παράλληλα, ένας νέος τρόπος θέασης του κόσμου, που βασίζεται στον αυξανόμενο όγκο επιστημονικών δεδομένων, γεμίζει τα κενά των γνώσεών μας και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας.

Όλες οι νέες γνώσεις που συγκεντρώθηκαν χάρη στις νέες τεχνολογίες, αποδεικνύουν με βεβαιότητα ότι το ανθρώπινο γένος παραπέμπει σε ένα σχέδιο που τέθηκε σε εφαρμογή από κάποιους ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΕΣ αστρικούς πολιτισμούς και όχι σαν μια μορφή ζωής που αναδύθηκε τυχαία, μέσω κάποιας μακράς εξελικτικής διαδικασίας η οποία έχει αποκλειστεί τελείως σήμερα.
Η επιστήμη ενδέχεται να μην καταφέρει ποτέ να προσδιορίσει με ακρίβεια ποιος ευθύνεται για το σχέδιο στο οποίο βασίζεται η ύπαρξή μας, όμως επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη ζωή αποτελεί προϊόν έλλογου σχεδιασμού ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΩΝ όντων σε κάποια άλλα ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ. 
Τα αρχαιολογικά ευρήματα μαρτυρούν ότι στο παρελθόν προηγμένοι πολιτισμοί, με προηγμένη τεχνολογία, ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 5.000 με 5.500 ετών ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Η ανθρωπότητα πρέπει ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για την καταγωγή της και την παρουσία της στη γη και να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το γεγονός ότι πολλοί θεοί κάποιων θρησκειών και οι υβριδικοί εκλεκτοί τους είναι ερπετά, πραγματικά τέρατα, που άλλαξαν ΜΟΝΟ μορφή, όχι συνήθειες, νοοτροπία, ιδεολογία  και διατηρούν το μίσος τους άσβεστο για την ανθρωπότητα.
Τα επιστημονικά επιτεύγματα της εποχής μας, αν συνδυαστούν με τη σοφία του παρελθόντος, μας βεβαιώνουν ότι ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ.
«ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
Πηγή: