Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Με ρωσικές σημαίες «ανακοινώθηκε» ο διαμελισμός της Τουρκίας

Χαμός στην Συρία – Τι αναφέρουν οι Γκρίζοι Λύκοι

Οι Γκρίζοι Λύκοι μάλλον γνωρίζουν τι έρχεται και ενδέχεται να αντιδράσουν.
Ο Γενικός Γραμματέας του ακροδεξιού σοβινιστικού κινήματος MHP, όπως ονομάζονται οι Γκρίζοι Λύκοι, Ισμέτ Μπουγιούκαταμαν, σχολίασε την απόφαση του Λευκού Οίκου να στείλει νέα φορτία όπλων στους Κούρδους της Συρίας.
Χαρακτηριστικά σημείωσε πως οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν την Τουρκία.
«Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για εξοπλισμό των Κούρδων της Συρίας ελήφθη κατά την επίσκεψη των Τούρκων αξιωματούχων στις ΗΠΑ και πριν από την επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν».


Μάλιστα ο Μπουγιούκαταμαν δεν δίστασε να κατηγορήσει τόσο τις ΗΠΑ όσο και την Ρωσία σε σχέση με την στήριξη στους Κούρδους στα νότια σύνορα της Τουρκίας, οι οποίοι επιδιώκουν την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους.
«Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις σχεδιάζουν να χαράξουν εκ νέου τα σύνορα στην περιοχή και να πραγματοποιήσουν τους ιστορικούς σκοπούς τους», υπογράμμισε.
Ποιος είναι ο στόχος Ρώσων και Αμερικανών; Μα ο διαμελισμός της Τουρκίας, κάτι που έχει δρομολογηθεί εδώ και καιρό.
Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί και οι Γκρίζοι Λύκου το γνωστοποιούν. Το θέμα είναι αν η όποια αντίδραση σε αυτή την εξέλιξη επηρεάσει και την Ελλάδα.


Οι Ρώσοι πάντως δεν το κρύβουν πως στηρίζουν τους Κούρδους κατά των τουρκικών συμφερόντων.
Έτσι, στην περιοχή Άφριν της Συρίας που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκίας απέναντι από το Κίλις και τελεί υπό τον ελεγχο του PYD που είναι ο συριακός κλάδος του ΠΚΚ, αναρτήθηκε ρωσική σημαία.
Οι Τούρκοι έχουν μείνει άναυδοι, καθώς η ρωσική σημαία σε περιοχή του ΠΚΚ ουσιαστικά «ανακοινώνει» πως ο διαμελισμός της Τουρκίας έχει αρχίσει, με «σφραγίδα» Πούτιν.




Πηγή:
el.gr