Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η Ζωή στον Πλανήτη Άρη

-Πριν από δέκα έξι χρόνια έγραφα ότι σε μήνυμα που πήραμε από τους Ολύμπιους 
- «Ο Άρης κατοικείται από ανθρώπους σαν εσάς που ζουν σε υπόγειες πόλεις, γιατί ο πλανήτης είχε καταστραφεί από τους επιστήμονές του» - και δέχτηκα τα πυρά των συνήθως ανόητων που εξασφάλισαν εφ' όρου ζωής το Νόμπελ της βλακείας.
-Το έτος 2009 αποκαλύφθηκε η πληροφορία των επιστημονικών πειραματισμών, σε άκρως απόρρητα εργαστήρια, για ταξίδια στο χρόνο και τηλεμεταφορά, πειράματα που εφαρμόζονται στις ΗΠΑ για να προγραμματιστούν εξωγήινα ταξίδια, σε βάθος χρόνου.
-Η τηλεμεταφορά και το ταξίδι στον χρόνο μπορούν να υλοποιηθούν με βάση τις κβαντικές τεχνολογίες και την αντιβαρύτητα.

-«Ένας από τους δύο πληροφοριοδότες, ο Άρθουρ Νιούμαν, ο οποίος είχε το ψευδώνυμο «Χένρι Ντίκον» και υπηρετούσε σε μια κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ, δήλωσε δημοσίως στις 25 Ιουλίου του 2009, στο Ευρωπαϊκό Εξωπολιτικό Κογκρέσο στη Βαρκελώνη ότι: «Υπάρχει ζωή στον Άρη. Υπάρχουν βάσεις στον Άρη. Έχω πάει εκεί».??
-Την επόμενη ημέρα έδωσε συνέντευξη τύπου ... έδινε λεπτομέρειες για την τηλεμεταφορά του σε μια βάση στον Άρη στην οποία συμμετείχε σε μία ωριαία συνάντηση με εκπροσώπους ενός ευφυούς πολιτισμού που ζει σε πόλεις κάτω από την επιφάνειά του.!!
-Αντρέα Μπασιάγκο «Από το 1981 είχα ενεργά εκπαιδευτεί για να γίνω «Χρονοταξιδιώτης» ή αλλιώς «Εξερευνητής του χωροχρόνου» στο πρόγραμμα «Πήγασος» των ΗΠΑ».
-Η εκπαίδευσή μου αυτή κορυφώθηκε το 1981 όταν τηλε-μεταφέρθηκα στον Άρη, για πρώτη φορά από τη CIA ως ένας δεκαεννιάχρονος αξιωματικός με το όνομα Καρτνεϊ Μ. Χαντ και ακολούθησε και άλλη μια δεύτερη φορά».
-Και τα δύο ταξίδια, έγιναν από το «Δωμάτιο Άλματος» που βρίσκεται σε μια εγκατάσταση της CIA στο Ελ Σεγκούντο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.
-Πρότεινε μάρτυρες επώνυμους επιστήμονες και αξιωματούχους οι οποίοι επιβεβαίωσαν τα λεγόμενά του.
-Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, η τηλεμεταφορά έχει χρησιμοποιηθεί για να στείλουν άτομα από τη Γη σε στρατηγικές βάσεις των ΗΠΑ στον Άρη.!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ: ΤΟ......ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Δείτε επίσης: