Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.

Η αρχαία «Βαβυλωνιακή Αδελφότητα των Δρακόντων»ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ και βρίσκεται σε ολόκληρο τον κόσμο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ, που καταφέρνουν να προωθούν σε θέσεις εξουσίας δικά τους υβρίδια για να ελέγχουν τις χώρες στις οποίες εγκαταστάθηκαν ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. 


Οι θρησκείες αποτελούν τη σατανικότερη επινόηση των Αννουνάκι, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ δημιούργησαν με διαφορετικά πιστεύω τη μία από την άλλη, ΩΣΤΕ ΝΑ συγκρούονται οι λαοί μεταξύ τους και να ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ του απλού ανθρώπου για τον θάνατο και τον θεό, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ο φόβος προς τα αδυσώπητα ιερατεία που είναι οι εφαρμοστές των λόγων του θεού και κόβουν τα κεφάλια των απίστων και των αιρετικών χωρίς δισταγμό, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ. 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μίσος σε καμία ανθρώπινη ιδεολογία από αυτό που διακατέχει τους οπαδούς των διαφόρων θρησκευτικών αιρέσεων.

ΟΣΟ πιο πολλές είναι οι αιρέσεις ΤΟΣΟ πιο πολύ μίσος κυκλοφορεί στις μάζες και ο έλεγχός τους είναι ευκολότερος. 
Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ των κατασκευασμένων ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ είναι η μεγαλύτερη και η χειρότερη απάτη και Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ που έχει στηθεί ποτέ, ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ μεγαλύτερη ψυχοπνευματική χειραγώγηση της μάζας ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. 

ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 
ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ , καθαρόαιμους Δράκοντες που είναι η κίτρινη φυλή, ΣΤΟΥΣ ΟΦΙΤΕΣ, που είναι η δήθεν φυλή των Εβραίων ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, τα υβρίδια των οποίων ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΕΚΤΟΜΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. 

Ο Ντέιβιντ Άικ στο βιβλίο του «Το Μυστικό Όλων των Εποχών» γράφει: 
«Ο Ρίτσαρντ Λόρενς, ο αρχιεπίσκοπος του Κάσελ, ο οποίος και μετέφρασε την πρώτη αγγλική έκδοση του βιβλίου του ΕΝΩΧ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΘΙΟΠΙΚΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ από τις περιγραφές "της μεγαλύτερης ημέρας του χρόνου" ΠΩΣ ο συγγραφέας του κειμένου έπρεπε να ΖΟΥΣΕ στην ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.
ΕΚΕΙ ήταν το σημείο απ' όπου ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι περισσότερες γενιές των υβριδίων ανθρώπων – ερπετοειδών και το αρχικό Βιβλίο του ΕΝΩΧ ήταν το ΚΑΤ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ Βιβλίο του Νώε, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ».


ΑΠΟ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
Δείτε επίσης:
ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗΣ

Πηγή: