Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Οι ΗΠΑ και η Ρωσία πρόκειται να ασκήσουν πίεση στις ελεγχόμενες από τους Rothschild Γαλλία και Γερμανία

B. Fulford 2017-05-29

Η διάσπαση στη δομή της δυτικής εξουσίας μεταξύ των αξιοκρατών gnostic illuminati και των αιματηρών Χαζαρικών οικογενειών έγινε φανερό σε όλους στη συνάντηση των G7 της περασμένης εβδομάδας. Για όσους ακολουθούν το κανονικό διπλωματικό πρωτόκολλο, ο πόλεμος των λέξεων κατά τη διάρκεια και μετά τη συνάντηση, ανάμεσα στους Γερμανούς και τους Γάλλους, αφενός, και τους Βρετανούς και Αμερικανούς, αφετέρου, ήταν πρωτοφανής στην μεταπολεμική εποχή. Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump, για παράδειγμα, αποκάλεσε τους Γερμανούς "πολύ, πολύ κακούς" και απείλησε να σταματήσει να εισάγει γερμανικά αυτοκίνητα στις ΗΠΑ.

http://www.rawstory.com/…/the-germans-are-bad-very-bad-tru…/

Επίσης, δεν ανέφερε το άρθρο 5, δηλ τη ρήτρα συλλογικής άμυνας, στην ομιλία του προς το ΝΑΤΟ, υπονοώντας βασικά ότι η Ρωσία θα μπορούσε απλώς να προχωρήσει και να βαδίσει μέσα στην Γαλλία και στην Γερμανία χωρίς να ανησυχεί για αντίδραση από τις ΗΠΑ. Χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, η Γερμανία και η Γαλλία θα έπεφταν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

http://www.globaltimes.cn/content/1047737.shtml

Ο γενικός τόνος του άρθρου υποστηρίζει επίσης τους ισχυρισμούς της NSA ότι ο κινέζος πρόεδρος Xi Jinping εργάζεται για τους Rothschilds επειδή συμμορφώνεται στενά με τα αμερικανικά εταιρικά μέσα εναντίον του Trump και φαίνεται να προβλέπει ότι το Trump θα τεθεί υπό αμφισβήτηση λόγω της «Ρωσίας». Οι Κινέζοι Βέβαια, είναι χολωμένοι με τον Trump, επειδή είχαν επενδύσει πολλά στη Χίλαρι Κλίντον που τους είχε υποσχεθεί την Ιαπωνία ως ανταμοιβή αν αυτή κέρδιζε.

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ο διχασμός μεταξύ των χωρών που εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία των μαφιόζων Χαζάρων και εκείνων που κινούνται προς την αξιοκρατία. Με άλλα λόγια, η Μέρκελ, η οποία ως κόρη του Χίτλερ είναι μέλος της οικογένειας Σαξ-Γκότα-Ρότσιλντ, προσπαθεί και οργανώνεται για την κυριαρχία των γραμμων αίματος στην Ευρώπη, ακόμη και όταν οι ΗΠΑ προσπαθούν να το αποσοβήσουν.

Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, η μάχη ενάντια στην Χαζαρική οπισθοφυλακή που εξακολουθεί να αντιστέκεται στο Washington DC πλησιάζει στα τελικά της στάδια, συμφωνούν το Πεντάγωνο και οι πηγές των πρακτορείων. Ο Zbigniew Brzezinski που είχε πει το περίφημο "είναι ευκολότερο να σκοτωθεί ένα εκατομμύριο από ό,τι να ελεγχθεί" "στάλθηκε για να συναντήσει το αφεντικό του David Rockefeller," σημειώνουν οι πηγές. Ο θάνατος του Μπρεζίνσκι του κύριου αρχιτέκτονα της αντι-Ρωσικής υστερίας σημαίνει πως αυτή τερματίζεται. Στην πραγματικότητα οι ελίτ της Washington DC βρίσκονται σε κατάσταση ολοκληρωτικού πανικού, καθώς κυκλοφόρησε πως οι υποτιθέμενες Ρωσικές διαρροές των email της Κλίντον έγιναν από το Δημοκρατικό κόμμα και συγκεκριμένα από τον Seth Rich, πράγμα το οποίον είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία του.

Ο θάνατος του Ντέιβιντ Ρόκελλερ σημαίνει ότι ολόκληρο το πλέγμα ελέγχου του, από τις ταξιαρχίες δολοφόνων έως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την λέσχη Bilderberg και την Trilateral Commission για τον έλεγχο της εξουσίας, καταρρέει.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον πανικό.


Μεταφρασμένα αποσπάσματα από: benjaminfulfordtranslations.blogspot.com

Πηγή:
Μετάφραση - Γιώργος Βουδούρης