Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Γελάει ο πλανήτης: Xιονοθύελλα στο Κολοράντο αναβάλει διαδήλωση για την “υπερθέρμανση του πλανήτη”!

Είναι 30 Απριλίου. Είναι μια μέρα πριν την Πρωτομαγιά. Ξέρετε, εκείνη τη “γιορτή” της Άνοιξης; Και στο Κολοράντο όχι απλά χιονίζει, αλλά επικρατούν ακραία φαινόμενα με χιονοθύελλα!

Ωστόσο οι “κλιματικοί ακτιβιστές” -αυτοί που συνήθως τα παίρνουν από τον Σόρος- είχαν προγραμματίσει να συμμετάσχουν σε πορεία, ως μέρος των εκδηλώσεων που οργανώθηκαν παγκοσμίως κατά του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ της Κλιματικής Αλλαγής και… της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη!

Μόνο που ο “υπερθερμασμένος πλανήτης” την είδε αλλιώς και μέσα στην καρδιά της Άνοιξης έπεσε βαρύ το χιόνι με έντονους ανέμους.
Η πορεία είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής. Η πορεία ακυρώθηκε στο Κολοράντο, αλλά μια παρόμοια διαδήλωση στο Ντένβερ, τελικά έγινε αλλά… αντί για μαγιάτικα στεφάνια, οι διαδηλωτές έκαναν χιονάνθρωπο.




Oι εικόνες ενός χιονάνθρωπου σε παγκόσμιο ράλι για την υπερθέρμανση του πλανήτη έκανε γύρους στο Twitter. Το να διαδηλώνεις ανοιξιάτικα για την υπερθέρμανση και να έχει γίνει πάγος ο κώλος σου, είναι ένας άλλος τρόπος για να δηλώσεις πόσο ηλίθιος είσαι τελικά!


Η πινακίδα του γράφει:
  1. υπερθερμένεται
  2. είμαστε εμείς
  3. είμαστε σίγουροι
  4. είναι άσκημο
  5. μπορούμε να το διορθώσουμε
  6. είμαστε ηλίθια πρόβατα – αυτό δεν το γράφει, θα έπρεπε όμως!

Στην Ουάσινγκτον όμως… Α… εκεί δεν έγινε απλώς ράλι, έγινε πάρτι!

Εκεί ο καιρός επέτρεψε να γίνει η πορεία και κάποιες χιλιάδες πρόβατα (μερικά καλοπληρωμένα) διαδήλωσαν, μεταξύ των οποίων οι εξής 3 εκλεκτοί:
  1. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αλ Γκορ. Ο Αρχιερέας της Παγκόσμιας Εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος ζητάει όχι ένα, όχι δυο, αλλά δεκαπέντε τρισεκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής! Ουάου!
  2. Ο δεύτερος εκλεκτός ήταν το γνωστό κωλόπαιδο του Χόλιγουντ και Αγγελιοφόρος της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος καταχράστηκε 3 δισ. δολάρια από κρατικό μαλαισιανό επενδυτικό ταμείο. Κυκλοφορεί ελεύθερος και διαδηλώνει υπέρ της υπερθέρμανσης του πλανήτη!
  3. Ο τρίτος επώνυμος της παρέας, είναι ο καλός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, ο ιδιοκτήτης της Virgin Atlantic Richard Branson. Τι να πρωτοπεί κανείς για το καλό αυτό άτομο; O Branson δίνει 25 εκατ. δολάρια έπαθλο για την καλύτερη μέθοδο «Γεωμηχανικής», είναι μάλιστα και κολλητός του άλλου καλού φιλανθρώπου που κυκλοφορεί με μια σύριγγα στο χέρι, του Bill Gates. O Branson μάλιστα, ψάχνει και για “εναλλακτικά καύσιμα” για τα αεροπλάνα του, που να μην αφήνουν “επίμονες ουρές” στον ουρανό! Εκείνες, ξέρετε, που κάποιοι ονομάζουν χημικούς αεροψεκασμούς; Ναι, αυτές. Γιατί το θέμα δεν είναι αν μας ψεκάζουν, αλλά αν γίνεται πλέον να μας ψεκάζουν αλλά εμείς να μην το βλέπουμε! Και μάλλον… κάτι έχει βρει για τα αεροπλάνα του και τώρα ακούγεται ότι το νέο καύσιμο θα χρησιμοποιηθεί κι από άλλες εταιρείες.
Μάλιστα σε σποτάκι που διαφημίζει τα τρένα του, κάνοντας χρήση απόσπασμα παλιάς αμερικάνικης ταινίας, προσέθεσε στον ουρανό ‘ουρές’ από αεροπλάνα για… να την κάνει πιο σύγχρονη, όπως δικαιολογήθηκε! Δείτε το βίντεο από το ΥΤ πως ήταν η σκηνή στην παλιά ταινία και πως μεταμορφώθηκε.



Ο πλανήτης (ο κόσμος) γελάει με τα καμώματά τους, να χιονίζει και να διαδηλώνεις ότι ζεσταίνεσαι, αλλά ο πλανήτης (η γη) δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα διατηρήσει το χιούμορ του, την υπομονή του και την ανοχή του… Κι αυτό ο κος Virgin και λοιπή παρέα το ξέρουν και ψάχνουν να βρουν νέους πλανήτες να την κάνουν όσο θα καταστρέφουν αυτόν. Για γέλια, αλλά και πολύ κλάμα μαζί…




Πηγή:
nea.allnewz.gr