Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο Πούτιν Προειδοποιεί «Δεν θα Επιζήσει Κανείς…»

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δώσει μια σειρά από συνεντεύξεις στον διάσημο σκηνοθέτη Oliver Stone, απαντώντας στις ερωτήσεις για τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα της σύγχρονης διεθνούς πολιτικής. Μιλώντας για πιθανή στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι «κανείς στη Γη δεν θα επιβιώσει».
Ο Πούτιν δήλωσε σε συνέντευξή του στον αμερικανικό σκηνοθέτη πως κανείς δεν θα επιβιώσει αν ξεκινήσει ένας πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.


«Νομίζω ότι κανείς δεν θα επιβιώσει [από μια τέτοια σύγκρουση]», δήλωσε ο Πούτιν απαντώντας σε μια ερώτηση εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κυριαρχήσουν σε έναν «ζεστό πόλεμο» με τη Ρωσία. Το μέρος της συνέντευξης απελευθερώθηκε μερικώς από το τηλεοπτικό κανάλι Showtime των ΗΠΑ.
Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι ο Οργανισμός της Βορειοατλαντικής Συμμαχία (ΝΑΤΟ) αναζητά συνεχώς έναν εχθρό για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.
«Δεν υπάρχει πια Ανατολικός Μπλοκ, ούτε περισσότερη Σοβιετική Ένωση, γιατί το ΝΑΤΟ διατηρεί την ισχύ του;» Η δική μου εντύπωση είναι ότι για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, το ΝΑΤΟ έχει ανάγκη από έναν εξωτερικό εχθρό, υπάρχει συνεχής αναζήτηση για έναν εχθρό ή κάποιες πράξεις πρόκλησης για να ονομάσουμε κάποιον ως αντίπαλο. »
Ωστόσο, ο Πούτιν είπε ότι η ελπίδα για εξομάλυνση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ εξακολουθεί να υπάρχει, με την απάντηση του πάντως να είναι ιδιαίτερα αιχμηρή…
«Ελπίδα; Υπάρχει πάντα ελπίδα, μέχρι να είναι έτοιμοι να μας φέρουν στο νεκροταφείο και να μας θάψουν», απάντησε ο πρόεδρος της Ρωσίας








Πηγή:
hellasforce.com
triklopodia.gr