Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Εναλλακτική ενημέρωση - Μικρές ειδήσεις εν τάχει..

- Ο Πούτιν απεκάλεσε τα μέλη της Cabal σατανιστές και τους προκάλεσε πως αν θέλουν πόλεμο με την Ρωσία, ας τον τολμήσουν. Όχι μόνον η Ρωσία θα τους νικήσει, αλλά θα τους ξεπαστρέψει πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι τους συνέβη!

- Οι χώρες τις οποίες ελέγχει η Cabal οι οποίες διαθέτουν πυρηνικά όπλα τα οποία αχρήστεψαν οι Ολύμπιοι, είναι οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, το Ισραήλ, η Σ. Αραβία, το Πακιστάν και η Β. Κορέα.

- Πλήρη αποκάλυψη για τους εξωγήινους προγραμματίζουν οι Ρώσοι από κοινού με τους Κινέζους.

- Η Ρωσία κάλεσε τις αμερικανικές εταιρείες Boeing, Lockheed Martin, Raytheon κ.ά. να μεταβούν στην Ανταρκτική και να πάρουν την εξωγήινη τεχνολογία που κρύβεται στην θαμμένη πόλη και τα σκάφη των Pre - Adamides και να την μεταφέρουν στις ΗΠΑ την οποία θα αξιοποιήσουν προς όφελος της ανθρωπότητας. Οι εταιρείες αυτές έχουν προειδοποιηθεί πως αν συνεχίσουν να κατασκευάζουν όπλα για την Cabal, θα εξουδετερωθούν οι εγκαταστάσεις τους με αστραπιαία ηλεκτρομαγνητικά κτυπήματα. Την δουλειά αυτή μπορεί να την κάνουν με άριστο τρόπο οι Ρώσοι, με άδεια άνωθεν.

- Οι χώρες στις οποίες ο έλεγχος της Cabal είναι απόλυτος, είναι η Γαλλία και η Γερμανία. Τα κλάματα της Μέρκελ ότι η Ευρώπη πρέπει να σταθεί στα πόδια της μόνη της προέρχονται από το τελεσίγραφο του Τραμπ, που προειδοποίησε τους Ευρωπαίους πως οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον διατεθειμένες να διατηρούν στρατεύματα στην Ευρώπη, χωρίς οι Ευρωπαίοι να αναλαμβάνουν το οικονομικό κόστος.


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ