Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ...!

«ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ» δήλωσε Ρώσος στρατηγός, στο διεθνές φόρουμ του στρατού του έτους 2016 στην περιοχή της Μόσχας.
Οι σχεδιαστές όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού παρουσίασαν πάνω από 11.000 νέα αντικείμενα στρατιωτικής χρήσεως.
Στις 24 Μαΐου, 18 Νοεμβρίου και στις 16 Δεκεμβρίου 2016, η Ρωσία πραγματοποίησε από το διαστημικό κέντρο του Πλεσέτσκ, 800 χιλιόμετρα βόρεια της Μόσχας, δοκιμαστικές εκτοξεύσεις του πυραύλου PL-19 Nudol που μπορεί να καταστρέφει τους στρατηγικούς δορυφόρους των ΗΠΑ, στους οποίους βασίζεται η επιχειρησιακή ικανότητα των ΗΠΑ όταν επιχειρούν στο εξωτερικό.
Η αχρήστευση των δορυφόρων θα εξαλείψει την αποτελεσματικότητα όλων των υφιστάμενων μεγάλου βεληνεκούς πυραύλων και θα υποβαθμίσει τη λειτουργία πολλών όπλων ακρίβειας αλλά και συμβατικών.
Σύμφωνα με το «Washington Free Beacom», η εμβέλεια του πυραύλου PL-19 Nudol φτάνει και έξω από την ατμόσφαιρα. Το Πεντάγωνο ανησυχεί για την ανάπτυξη των αντιδορυφορικών όπλων από τη Ρωσία και από την Κίνα.
Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Πενταγώνου οι ΗΠΑ ανησυχούν σοβαρά, όχι μόνο για τον αντιδορυφορικό πύραυλο PL-19 Nudol και για τη σημερινή υστέρησή τους έναντι στις «αντιδορυφορικές δυνατότητες» της Ρωσίας, αλλά και για άλλα αναπτυσσόμενα οπλικά συστήματα:
 Η ρωσική στρατιωτική βιομηχανία αναπτύσσει οπλικά συστήματα «αντί-χώρου». Είναι ένας χώρος που παραβιάζει τους γνωστούς φυσικούς νόμους, αντιβαρύτητας, αντιύλης και τεχνολογίας στρέβλωσης χωροχρόνου και αποκρύπτει τελείως τους ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους από όλα τα μέσα παρακολούθησης. Γίνονται αντιληπτοί μόνο όταν βρίσκονται πάνω από τον στόχο και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος αντιμέτρων και προστασίας. Για τον τομέα αυτόν η δύση δεν έχει καμία πληροφορία.
 Η Ρωσία αναπτύσσει λέιζερ και άλλα ενεργειακά όπλα, επίγεια και εναέρια, που μπορούν να τυφλώσουν ή να διαταράξουν τη λειτουργία των δορυφόρων επικοινωνίας και στρατηγικών επιχειρήσεων, ενώ τους δορυφόρους χαμηλής τροχιάς είναι σε θέση να τους πιάνει και να τους καταστρέφει επί τόπου.
 Αναπτύσσει τους «δορυφόρους καμικάζι» που πλησιάζουν τους δορυφόρους των ΗΠΑ και τους καταστρέφουν όταν πάρουν εντολή.
 Το αντιπυραυλικό σύστημα S-500 είναι σε θέση να χτυπήσει δορυφόρους χαμηλής τροχιάς, βαλλιστικούς πυραύλους και διαστημικά όπλα.
 Αναπτύσσει το άτρωτο αεροπλάνο UCAV (Unmanned Combat Air Vehicle), τον εξολοθρευτή των αοράτων «Στελθ» μαχητικών αεροπλάνων F-22, F35, του βομβαρδιστικού Β-2Α και του νέου αοράτου μαχητικού αεροπλάνου κρούσης F-35A των ΗΠΑ.
ΕΤΣΙ ισχυροποιήθηκε το αντίπαλον δέος ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ
για να ναυαγήσουν τα μισάνθρωπα οράματα της Νέας Τάξης για τα οποία ο Ρώσος πρόεδρος σε δήλωσή του είπε:
«Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ».
ΑΠΟ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
Πηγή: