Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ - Η σύγχρονη κβαντική φυσική δέχεται ότι ο άνθρωπος ζει σε πολλές διαστάσεις!

Η σύγχρονη κβαντική φυσική δέχεται ότι ο άνθρωπος ζει και υπάρχει ταυτόχρονα σε πολλές διαστάσεις ύπαρξης και σε πολλούς κόσμους εκτός από τον τρισδιάστατο κόσμο του ηλιακού μας συστήματος που ζει με το υλικό του σώμα.
Το ανθρώπινο σώμα περιβάλλεται από επτά ενεργειακά σώματα με καθένα από τα οποία έρχεται σε επαφή με τους αντίστοιχους διαστατικούς κόσμους του σύμπαντος και είναι διατεταγμένα το ένα πάνω στο άλλο, όπως ακριβώς τα στρώματα στο κρεμμύδι.



Τα σώματα αυτά δημιουργούν ένα έγχρωμο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει ολόκληρο το σώμα του ανθρώπου, το οποίο αν και αόρατο από την ανθρώπινη όραση είναι ορατό από διάφορες συσκευές, οι οποίες το φωτογραφίζουν και το μελετούν.
Ένα από τα εφτά φωτεινά ενεργειακά σώματα του ανθρώπου είναι και το αστρικό σώμα με το οποίο πραγματοποιεί τα αστρικά ταξίδια.
Αστρικό ταξίδι ή αστρική προβολή, ονομάζουμε το φαινόμενο, εκείνο όπου η ψυχή του ανθρώπου αποχωρίζεται προσωρινά από το φυσικό του σώμα και «ταξιδεύει» ως ενέργεια σε άλλες διαστάσεις με το αστρικό σώμα, σε άλλους κόσμους, από τους οποίους αποκτά εμπειρίες, πέρα από αυτές των σωματικών αισθήσεων.
Το αστρικό ταξίδι γίνεται κατά βούληση με τον διαλογισμό, όπου συσσωρεύουμε στο σώμα μας την πανίσχυρη κοσμική ενέργεια της οργόνης και με τον κατάλληλο χειρισμό της μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα, είτε ακούσια κατά τη διάρκεια του ύπνου με τα όνειρα.
Κατά κανόνα όμως, η ψυχή ταξιδεύει χωρίς προβλήματα όταν το σώμα κοιμάται βαθιά, και επιστρέφει ομαλά στην κατάσταση της εγρήγορσης. Έτσι, οι μνήμες του ταξιδιού περνούν στο υποσυνείδητο και ξεχνιούνται τελείως ή έχουμε μια αμυδρή μνήμη του σαν συγκεχυμένο όνειρο.
Τα όνειρα μας ταξιδεύουν στο αστρικό κόσμο, δεν είναι όμως όλα τα όνειρα ένα αστρικό ταξίδι• συνήθως όταν δημιουργούν έντονες αναμνήσεις τότε αποτελούν αστρικό ταξίδι.
Το αστρικό σώμα ταξιδεύει πέρα από τον χώρο και τον χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς του υλικού κόσμου. Μπορούμε στο αστρικό ταξίδι να επισκεφθούμε κατά βούληση τις περιοχές που θέλουμε εμείς, μέσα στον φυσικό ή αστρικό κόσμο, όπως γινόταν με τους μύστες των «Μυστηρίων φωτός».
Στα αστρικά ταξίδια, το αστρικό σώμα όχι μόνο δεν επηρεάζεται από υλικά εμπόδια, αλλά μπορεί να αλλάζει συχνότητες και να μεταπηδά σε άλλες διαστάσεις, αποκτώντας έτσι την υψηλή γνώση του εαυτού του και του κόσμου των ουρανών.
Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Είναι παράλληλος στον δικό μας κόσμο αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν τον γνωρίζουν, ούτε καν υποψιάζονται πως υπάρχει. Με βάση την κβαντομηχανική, ο ορίζοντας των δικών μας πραγματικοτήτων είναι το ίδιο αβέβαιος όσο και τα όνειρά μας και οι παράλληλοι κόσμοι, εξάλλου αβέβαιη είναι και η ίδια η ζωή αφού δεν έχουμε καμία εγγύηση για το μέλλον και σε κάθε στιγμή μπορούμε να πεθάνουμε. Οι παράλληλοι κόσμοι αποτελούνται από άγνωστη σ' εμάς ύλη, ας την πούμε ενεργειακή, στην οποία η κβαντική φυσική μας φέρνει όλο και πιο κοντά, με τις καινούργιες ανακαλύψεις της.
Ένα μειονέκτημα της αστρικής προβολής είναι ότι επιστρέφουμε πολύ εύκολα πίσω, ενώ η παραμονή στον αστρικό κόσμο είναι δύσκολη και για να την αποκτήσουμε χρειάζονται ειδικές μυήσεις ή η χρήση υπερουράνιων κρυστάλλων.
Δεν γνωρίζουμε αν οι εμπειρίες των αστρικών ταξιδιών είναι παράλληλες πραγματικότητες, γνωρίζουμε όμως ότι σήμερα οι μεγάλες δυνάμεις χρησιμοποιούν για κατασκοπεία άτομα με εξωαισθητήριες ικανότητες, με απίστευτα αποτελέσματα. Τα άτομα αυτά έχουν δυνατότητες, πέρα από τον κόσμο των πέντε αισθήσεων, να επισκεφθούν άλλες διαστάσεις και άλλους κόσμους.
Ήθελα να επισημάνω ότι το αστρικό ταξίδι του ανθρώπου, δεν συνδέεται με κανένα είδος τελετουργικής μαγείας και δεν έχει καμία σχέση με θρησκείες ή δόγματα και σατανισμούς, όπως ισχυρίζονται πολλοί ανόητοι ιερωμένοι, αλλά αποτελεί έναν τομέα έρευνας μεταφυσικής της σύγχρονης επιστήμης, με κυριότερα κέντρα έρευνας το Πανεπιστήμιο Στάφορντ και το Ινστιτούτο Μονρόε των ΗΠΑ.
Ο Αμερικανός γιατρός γενικής Παθολογίας Ρίτσαρντ Γκέρμπερ, στο βιβλίο του «Δονητική Ιατρική», αναφέρει ότι τα αστρικά ταξίδια γίνονται με ταχύτητες 1100 - 1200 φορές μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός.
Στη σημερινή Ρωσία οι έρευνες αυτές είναι πιο προχωρημένες σε πολλά πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, δεν προσφέρουν αστρικά ταξίδια. Αντίθετα καταστρέφουν τον εγκέφαλο επηρεάζοντας κάθε δυνατότητα εξελίξεως και αναπτύξεώς του.

ΑΠΟ ΤΑ « ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ».