Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ποιον πασίγνωστο μισέλληνα βράβευσε ο ίδιος ο Κίσινγκερ (Εικόνες-Βίντεο)

Η Νέα Τάξη βραβεύει τα παιδιά της, ειδικά, όταν εκείνα συμβάλλουν στον αφανισμό των Ελλήνων, του μοναδικού έθνους που μπορεί από το μηδέν να απειλήσει αρχές και εξουσίες, εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schäuble, βραβεύτηκε προσωπικά από τον Χένρι Κίσινγκερ για τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ έλαβε το βραβείο «Χένρι Κίσινγκερ», το οποίο έλαβε προσωπικά από τον «γερόλυκο» της παγκοσμιοποιητικής εξωτερικής πολιτικής και γνωστό μισέλληνα.
Η… ανεξάρτητη Αμερικανική Ακαδημία τίμησε τον πολιτικό της Γερμανίας για την συμβολή του στις διατλαντικές σχέσεις και για τον «ρόλο του στην δημιουργία μιας αυξανόμενα ενσωματωμένης (σ.σ. στο παγκόσμιο κράτος της Νέας Τάξης) Ευρώπης».



Σίγουρα, ένας από τους λόγους της βράβευσης, είναι η συμβολή του Σόιμπλε στην οικονομική κατοχή που επιβάλλεται στην Ελλάδα. Μπορεί οι Έλληνες να έκαναν τα λάθη τους, καταναλώνοντας κάποτε δάνεια στα μπουζούκια και τις ανέσεις, ωστόσο οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης στην Ευρώπη, όπως ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, δίνουν το καθοριστικό χτύπημα στην χώρα μας και γι΄ αυτό βραβεύονται από τα κατάλληλα άτομα.
Μην ξεχνάμε πως ο Κίσινγκερ είναι εκείνος, ο οποίος παρότρυνε τους πάντες να «χτυπήσουν» τους Έλληνες σε «πίστη, γλώσσα και ιστορία», κάτι που συμβαίνει έντονα στις μέρες μας, καθότι έχει βρεθεί το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό εντός συνόρων. Παράλληλα η χώρα βάλλεται από τους οικονομικούς τοκογλύφους, τους οποίους εξυπηρετεί, μεταξύ των άλλων, ο «λύκος», Wolfgang Schäuble.
Το βραβείο Κίσινγκερ δίνεται από το 2007!
Φέτος, ήταν ξανά η χρονιά της Γερμανίας.


Ο Κίσινγκερ έχει πει πως η νέα παγκόσμια τάξη που διαμορφώθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες των νεοταξίτικων κυβερνήσεων με την Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κατασκεύασε «το οικοδόμημα του βασισμένου σε κανόνες συστήματος της σύγχρονης τάξης» που αποσκοπεί σε ένα κέντρο εξουσίας και διαχείρισης του πλούτου στον πλανήτη, συμπληρώνουμε εμείς.
Η γερμανική κυβέρνηση αποτελεί ισχυρό αποκούμπι των παγκοσμιοποιητών στον πλανήτη, μετά την απώλεια του Λευκού Οίκου από την εκλογή Ντόνταλντ Τραμπ της Εθνικής Δεξιάς.
Έτσι, εβδομήντα χρόνια μετά την ομιλία του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζορτζ Μάρσαλ, με την οποία εγκαινιάστηκε το ομώνυμο πρόγραμμα αμερικανικής βοήθειας προς τη μεταπολεμική Ευρώπη, η γερμανική ηγεσία απηύθυνε εκκλήσεις προς την Ουάσιγκτον να εγκαταλείψει τη ροπή προς τον απομονωτισμό, προκειμένου να μην καταρρεύσει η νέα τάξη πραγμάτων.
«Αμφιβάλλω αν οι ΗΠΑ πραγματικά πιστεύουν ότι η παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα είναι το ίδιο υγιής αν η Κίνα και η Ρωσία αναπληρώσουν τα κενά που αφήνουν οι ΗΠΑ και αν οι δύο αυτές χώρες αποκτήσουν το ελεύθερο να κυριαρχήσουν στις σφαίρες επιρροής που έχουν ορίσει για τους εαυτούς τους», σημείωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά την παραλαβή του «Βραβείου Χένρι Κίσινγκερ».
«Αν οι ΗΠΑ αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τον ρόλο τους ως θεματοφύλακα της παγκόσμιας τάξης –και έχουμε τέτοια δείγματα τα τελευταία χρόνια– τότε αυτό το θεωρώ ως έκκληση για δράση με αποδέκτρια την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας», τόνισε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει χαρακτηρίσει «πολύ κακή» την πολιτική της Γερμανίας όσον αφορά το εμπόριο και τις (αμυντικές) δαπάνες. Ένας εξέχων γερμανός πολιτικός αποκάλεσε μάλιστα τον Τραμπ «καταστροφέα των δυτικών αξιών».
Για αυτές τις «δυτικές αξίες» αλλά και για την συμβολή του στην κατρακύλα της Ελλάδας βραβεύτηκε ο Σόιμπλε.
Ωστόσο, με τους Έλληνες δεν ξεμπερδεύεις τόσο εύκολα και αυτό το γνωρίζει ο «αγαπητός Χένρι»!
Του Κίμωνα Χαραλάμπους



Πηγή:
prisonplanet.gr