Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Αν ο Θεός μίλησε σε κάποιον, μίλησε μόνο με τον Ερμή!

Να γιατί κρυφές και φανερές λέσχες ψάχνουν να βρουν και να διαβάσουν τα 42 από τα 36.000 βιβλία που σωθήκαν του Ερμή του Τρισμέγιστου. Αν ο Θεός μίλησε σε κάποιον, μίλησε μόνο με τον Ερμή.
Υπάρχει το ιερό βιβλίο του Θωθ. Το βιβλίο αυτό περιείχε τις μυστικές διαδικασίες με τις οποίες γίνεται η αναγέννηση του ανθρώπου. Το περιεχόμενο του βιβλίου του Θωθ, οι σελίδες του καλύφθηκαν με παράξενα ιερογλυφικά σχήματα και σύμβολα Αυτά με την μάθηση διεγείρουν ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου, διεγείρετε η συνείδηση του ανθρώπου και αυτό επιτρέπει να βλέπει κανείς τους Αθανάτους και την παρουσία της πραγματικής Ανωτέρας Δυναμης.

Αυτό είναι και το κλειδί για την αθανασία του ανθρώπου. Γι αυτό όλοι ψάχνουν και προσπαθούν να ερμηνεύσουν το Ερμή τον Τρισμέγιστο. Ελάχιστα κομμάτια που μπόρεσαν να ερμηνεύσουν έγιναν οι μεγάλες θρησκείες χριστιανισμός βουδισμός κλπ. Μην ξεχνάτε ότι ο Μωυσής ήταν ιερέας στην Αίγυπτο και μάθαινε Ερμή. Ο Ερμής είναι το παν και όχι οι άλλες θρησκείες που είναι αποσπάσματα του βιβλίου του.


Πηγή: