Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Μεγιστάνας συνεργάτης της NASA είναι πεπεισμένος ότι εξωγήινοι ζουν στην Γη!

Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αεροναυπηγικής, που πρόσφατα συνεργάστηκε με τη NASA, δήλωσε ότι είναι «απόλυτα πεπεισμένος» ότι υπάρχουν εξωγήινοι που ζουν στη Γη.

Ο Robert Bigelow, του οποίου η εταιρεία Bigelow Aerospace έχει κατασκευάσει επεκτάσιμους διαστημικούς χώρους κατοικίας για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ), έδωσε συνέντευξή την Κυριακή που μας πέρασε, σύμφωνα με την Daily mail.


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη συνεργασία του με τη NASA πριν μεταφερθεί στην αναφορά του Bigelow για τους εξωγήινους, καθώς ο μεγιστάνας αποκάλυψε ότι έχει επενδύσει «εκατομμύρια» στην έρευνα για την εξωγήινη ζωή και τα ΑΤΙΑ.
Ο Robert Bigelow (πάνω), μιλώντας σε συνέντευξη που διήρκεσε 60 λεπτά, δήλωσε ότι έχει ξοδέψει «εκατομμύρια» για έρευνα σχετικά με «εξωγήινα» όντα.
Ερωτηθείς αν πιστεύει σε εξωγήινους, ο κ. Bigelow απάντησε: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.»
«Υπήρξε και υπάρχει μια παρουσία εξωγήινων (στη Γη).
«Ξόδεψα εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια -πιθανότατα ξόδεψα περισσότερα από ό, τι όλοι οι άλλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξοδέψει ποτέ για το θέμα αυτό».
Ο κ. Bigelow δεν διευκρίνισε ακριβώς πόσα έχει δαπανήσει για την έρευνα αυτή και αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν προσωπικές εμπειρίες με ΑΤΙΑ.
Το πρωτότυπο του φουσκωτού διαστημικού οικοτόπου που έχει προτείνει η εταιρεία Bigelow Aerospace του Bigelow.
Η δημοσιογράφος Lara Logan, που ηγήθηκε της συνέντευξης, ζήτησε από τον κ. Bigelow να πει, εάν θεωρούσε ότι ήταν επικίνδυνο να δηλώνει δημόσια ότι πιστεύει σε εξωγήινους.
Τον ρώτησε αν ανησυχούσε ότι οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό είναι «τρελό».
Ο κ. Bigelow απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν δίνω σημασία (I don’t give a damn). Δεν με νοιάζει.» Και συνεχίζει: «Δεν έχει καμιά διαφορά. Δεν πρόκειται να αλλάξει την πραγματικότητα όσων γνωρίζω.»
Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτηκε ότι οι μελλοντικές ανθρώπινες αποστολές στο διάστημα θα είχαν ίσως και συναντήσεις με εξωγήινα όντα, απάντησε: «Δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά. Είναι εδώ, ακριβώς κάτω από τις μύτες των ανθρώπων.»
Τα σχόλια του επιχειρηματία, όπως είναι φυσικό έχουν προκαλέσει έκπληξη και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δεδομένου ότι η εταιρεία του συνεργάστηκε στενά με την NASA στο παρελθόν και είναι γεγονός ότι αυτή αρνείται οποιαδήποτε απόδειξη περί εξωγήινων, πόσο μάλλον ότι ζουν και ανάμεσα μας.
Ηλίας Σιατούνης

Πηγή:
crashonline.gr