Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΑΡΙΑΔΝΗ - ΘΗΣΕΥΣ - ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ!!!

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΜΙΤΟΝ (= Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΦΟΡΕΑΝ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΘΗΣΕΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΕΙΣΟΔΟΝ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΝ.

ΕΚΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ / ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΘΟΝΙΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ, ΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ, ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΑΥΡΟΣ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΝ ΕΑΥΤΟΝ, Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΙΚΗΝ ΜΗΤΡΑΝ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΧΘΟΝΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗΝ ΦΥΣΙΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΕΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΛΥΝ, ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΓΗΪΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΣ ΔΑΪΜΩΝ, Ο ΗΡΩΑΣ ΘΕΟΣ!!!

ΑΡΙΑΔΝΗ = ΑΡΙ ΑΓΝΗ = ΠΑΝΥ ΑΓΝΗ = ΠΑΝΑΓΝΗ.
Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΗΤΟ ΜΙΝΩΪΚΗ ΘΕΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ /ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ

Πηγές:
Βασιλική Ζευγαρά
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ