Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πούτιν: Η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρρευσης του ευρωπαϊκού εγχειρήματός της.

Καθώς τα ευρωπαϊκά έθνη θρηνούν τους νεκρούς τους και προετοιμάζονται για το επόμενο κύμα "επικείμενων" τρομοκρατικών επιθέσεων, ο Πρόεδρος Πούτιν προειδοποιεί ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρρευσης του «70ετούς γενικού σχεδίου της για την Ευρώπη» και η διαδικασία αυτή θα επιταχυνθεί από εδώ και πέρα.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει επιτύχει τους μεγαλύτερους δείκτες δημοτικότητας από όλες τις παγκόσμιες μορφές σύμφωνα με βρετανική δημοσκόπηση, αποδεικνύοντας ότι η αποφασιστικότητά του να καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη άρχισε να έχει απήχηση στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Η YouGov** έκανε δημοσκοπήσεις σε 30 διαφορετικές χώρες και ο Πρόεδρος Πούτιν ήταν ο δημοφιλέστερος στον κατάλογο 3000 παγκόσμιων μορφών, ψηφίστηκε δε να είναι ανάμεσα στους έξι πιο δημοφιλείς ανθρώπους στον κόσμο.
«Είναι ένα μοναδικό παράθυρο στις κοινές αξίες της ανθρωπότητας για το 2016», δήλωσε ο Freddie Sayers της YouGov**.
Ο Πούτιν, ένας ενθουσιώδης του τζούντο που μπορεί άνετα να σκοράρει 230, έχει χτυπήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη εκεί που πονάει, ξεπερνώντας ακόμη και τους χειρότερους εφιάλτες των Illuminati. Τους έχει κάνει να τρέχουν φοβισμένοι, γι 'αυτό και «τα δίνουν όλα» στην προπαγάνδα, σκορπίζοντας μέσω των κυριοτέρων δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ιστορίες γεμάτες κινδύνους και αναλήθειες σε μια προσπάθεια να τυφλώσουν τις μάζες, ώστε να μην βλέπουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει μπροστά στα τα μάτια τους.
Αυτή η διεθνής δημοσκόπηση δείχνει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να ξυπνούν, να παρατηρούν και τώρα να υποστηρίζουν τον Πούτιν στους ελιγμούς του για την αποφυγή των παγίδων της ΝΤΠ.
Μην εκπλαγείτε αν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης προσπαθήσουν να σας πείσουν για κάτι βαθύτατα δυσάρεστο που πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον. Είχαμε την διαρροή των «χαρτιών του Παναμά» και την προσπάθεια των ΜΜΕ να ενοχοποιήσουν τον Πούτιν. Ποτέ στην ιστορία η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είχε τόσο στιβαρά δεσμά στις δραστηριότητες των δυτικών μέσων ενημέρωσης. Την ίδια στιγμή, η Νέα Παγκόσμια Τάξη ποτέ δεν είχε έναν τέτοιο ορκισμένο και τρομερό εχθρό όπως τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κάτι πρέπει να αλλάξει.
Αγνόησε τις σειρήνες της ΝΤΠ και αποφάσισε να ακολουθήσει τη συνείδησή του. Του υποσχέθηκαν ένα σημαντικό ρόλο στα υψηλά τραπέζια τους, αλλά κατάλαβε το παιχνίδι τους και ορκίστηκε να τους καταστρέψει. Ολόκληρη η ζωή του Πούτιν, από την παιδική του ηλικία που έμενε σε συγκρότημα κατοικιών μολυσμένων με αρουραίους, έως την ήρεμη και αποφασιστική προεδρία του, ήταν μια απόδειξη της ανυπότακτης αποφασιστικότητας του να κάνει αυτό που πρέπει, για χάρη του λαού του.
Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο λαός του, είναι τώρα όλος του ο κόσμος.
Καθώς τα ευρωπαϊκά έθνη θρηνούν τους νεκρούς τους και προετοιμάζονται για το επόμενο κύμα "επικείμενων" τρομοκρατικών επιθέσεων, ο Πρόεδρος Πούτιν προειδοποιεί ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρρευσης του «70ετούς γενικού σχεδίου για την Ευρώπη» και η διαδικασία αυτή θα επιταχυνθεί από εδώ και πέρα.
"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη τοποθέτησε σφηκοφωλιές στις χώρες σας", δήλωσε ο Πούτιν σε μια ομάδα επισκεπτών του Κρεμλίνου. "Και τώρα σπρώχνουν τις σφήκες".
Με τη Γαλλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το Ηνωμένο Βασίλειο υπό στρατιωτικό νόμο με χιλιάδες στρατεύματα να περιπολούν τους δρόμους καθώς η Γερμανία και η Σουηδία να υποφέρουν από παραβιάσεις της δημόσιας τάξης από τους μετανάστες, είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τον Πούτιν.
Το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να γεμίσει τα δυτικά έθνη με ριζοσπάστες ισλαμιστές μετανάστες - ενάντια στη βούληση των πολιτών αυτών των χωρών - και στη συνέχεια να εξαπολύσει την κόλαση στη γη «με το να ενεργοποιήσει» τους μετανάστες αυτούς, έχει επιτευχθεί.
Ο Πούτιν πιστεύει ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που επιβάλλεται σε ευρωπαϊκά έθνη πρέπει να απορριφθεί, αν η ήπειρος θέλει να έχει πιθανότητες ενός ειρηνικού μέλλοντος.
«Οι ευρωπαίοι αδελφοί και αδελφές μου πρέπει να απορρίψουν τις παγκοσμιοποιητικές πολιτικές των ανοιχτών συνόρων που τους επιβάλλουν οι ελίτ».
Δεν υπάρχει χώρος για κυρίαρχα έθνη στο όραμα του παγκοσμιοποιητή για το μέλλον, σύμφωνα με τον Πούτιν. Και ο Ρώσος πρόεδρος έδειξε με το δάχτυλο της ευθύνης, απευθείας τους Ρότσιλντ και τους κόλπους των διεθνών ελίτ.
«Η συμμορία του Ρότσιλντ έχει διεισδύσει στην κυβέρνησή σας, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα τραπεζικά σας ιδρύματα. Δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι από τις βιαιότητες στη Μέση Ανατολή, πολεμούν τώρα στο δικό τους έδαφος, απελπισμένοι να ολοκληρώσουν το σχέδιο για μια παγκόσμια κυβέρνηση, έναν παγκόσμιο στρατό, και με μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα ως συμπλήρωμα».
«Νομίζουν ότι μπορούν να το πετύχουν αυτό, τρομοκρατώντας σας σε υποταγή. Σας φοβίζουν να αποδεχτείτε τους νέους νόμους που θα θέσουν σε εφαρμογή για να σας ‘’προστατεύσουν’’».
Ο Πούτιν έκανε έκκληση για επιστράτευση, προτρέποντας τους Ευρωπαίους να απορρίψουν το κάλεσμα των σειρήνων των παγκοσμιοποιητών και τη θανατερή θρησκεία τους.
«Οι Ευρωπαίοι πρέπει να επαναστατήσουν ενάντια στα αφεντικά τους, που έχουν σταματήσει να υπηρετούν τον λαό αλλά απαιτούν οι φωνές τους να είναι σεβαστές.
"Οι κυβερνήσεις της δύσης δεν κρύβουν πλέον τις αληθινές τους προθέσεις. Μπορείτε να δείτε την φρίκη που βρίσκεται κάτω από τη μάσκα τους. Κρατήστε τα μάτια σας επάνω τους. Μην ξεγελιέστε από τα κόλπα τους».
«Η Ρωσία δεν θα μείνει αδρανής και δεν θα επιτρέψει τα εξαδέλφια της της Ευρώπης να σφαγιαστούν και να μετατραπούν σε υπανθρώπους. Η αρχική μάχη τελείωσε. Ο πραγματικός πόλεμος έχει αρχίσει. Η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα επικρατήσουν».
** Η YouGov είναι μια διεθνής διαδικτυακή εταιρεία έρευνας, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, με δραστηριότητες στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία-Ειρηνικό. Δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παρά το όνομα.



Μτφρ: Γιώργος Βουδούρης - 2017-07-23