Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ

-Με το πέρασμα των αιώνων οι θρησκείες μπλοκάρισαν την ανθρώπινη εξέλιξη και κατέστησαν την ανθρωπότητα πνευματικά ανάπηρη και διά μέσου της νοητικής χειραγώγησης την κατέστησαν ανίσχυρη εντελώς με την άγνοια και τον φόβο του θεού.

-Αν η ανθρωπότητα σήμερα βρίσκεται σε αυτό το σημείο πνευματικής κατάπτωσης και είναι ανίκανη να διαχειριστεί τα προβλήματά της, αυτό οφείλεται στις θρησκείες.


-Η ανικανότητα της ανθρωπότητας είναι αποτέλεσμα συλλογικής άγνοιας, η οποία προκάλεσε τον μαρασμό της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου και την περιόρισε στο 5% με 10% της ισχύος του μυαλού της.

-Αυτή η πνευματική αναπηρία μοιάζει με την περίπτωση εκείνη που κάποιος έχει το πόδι του στον γύψο. Το έχει ακινητοποιήσει και παραμένει άκαμπτο και ατροφικό, μπορεί όμως να περπατά κουτσαίνοντας.

-Η ανθρωπότητα έχει στερηθεί την πρόσβαση στις πνευματικές δυνάμεις και από γενιά σε γενιά έχει χάσει σχεδόν όλες εκείνες τις δυνάμεις που ονομάζουμε παραφυσικές ή με-ταφυσικές, με τις οποίες ο άνθρωπος ερχόταν σε επαφή με τα υπερβατικά πεδία. 

-Έτσι πέτυχαν τον πνευματικό λήθαργο της ανθρωπότητας με την καταστροφή όλων των αρχαίων πηγών της γνώσης, την οποία αντικατέστησαν με θρησκευτικά παραμύθια κακής ποιότητας, με ψεύτικες ιστορίες και αηδιαστικές μυθοπλασίες.

-Ήρθε η ώρα που από συμπαντική νομοτέλεια τα πάντα θα αλλάξουν.!!!
ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ - ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Πηγή:
Fileas Fonk
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ