Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

«ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ».
«Μύθος είναι παν ότι λέγεται από στόματος», είναι η προφορική ιστορία πριν την ανακάλυψη της γραφής και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το παραμύθι. Η Μυθολογία ή Προϊστορία ή Απώτατη Παράδοση, διηγείται την πορεία του κόσμου μέσα στον χρόνο. Μέσα στη Μυθολογία είναι καταχωρημένα γεγονότα που αναφέρονται σε πολύ προηγμένους πολιτισμούς, ουράνιους ή επίγειους και επειδή βρίσκονται πέραν των σημερινών ανθρώπινων γνώσεων τα ονομάσαμε μυθολογία και έτσι απαλλαχθήκαμε από την υποχρέωση να τα ερευνήσουμε.



ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠ` Ο ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ – ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ- ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ
- ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ
- ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ.
ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΙΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
- ΑΚΟΜΗ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΙΣΡΑΗΛ
- ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ
- ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Από τους Ορφικούς Ύμνους έως τον Όμηρο και σε όλους τους φιλοσόφους, τους γεωγράφους, τους γεωμέτρες, τους μαθηματικούς, τους γιατρούς, τους μύστες και τους τραγικούς ποιητές της Ελληνικής Γραμματείας, υπάρχει τρομερή αλληλουχία συμπαντικών στοιχείων και επιστημονικών γνώσεων, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ – ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ – ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ – ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
Από τον φανατισμό της χριστιανικής λαίλαπας και τον σκοταδισμό των ανόητων μαυροφορεμένων ιερατείων, καταστράφηκαν οι περισσότερες πηγές γνώσης, διασώθηκαν όμως κάποια στοιχεία, τα οποία είναι αρκετά να φανερώσουν τη μεγάλη αλήθεια, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΥΨΙΣΤΟΣ ΖΕΥΣ –
ο οποίος με μια τεράστια ουράνια ακολουθία Θεών, Ημίθεων, Ηρώων και Μαχητών Φωτός, ανέλαβε συγκεκριμένες συμπαντικές αποστολές για την αποκατάσταση της συμπαντικής συνειδητότητας στη Γη.
Ο Κρόνος αποστάτησε ασεβώντας προς τον συμπαντικό νόμο και δημιούργησε γενετικά τέρατα, Γοργόνες, Κενταύρους, Κύκλωπες, Μινώταυρους, Σφίγγες, Σειρήνες, Κέρβερους, Χίμαιρες και άλλα, τα οποία δεν ήταν μυθολογήματα, αλλά αποτελέσματα γενετικών πειραμάτων. Ήταν μια επιστημονική σχιζοφρένεια της τότε εποχής περίπου ανάλογης με τη σημερινή, που δημιουργεί κάθε μορφής γενετικά τέρατα και υβρίδια.
Για όλη την ουράνια ακολουθία του Διός κατασκευάστηκαν και καθ' υπόδειξή τους από τους Ελλάνιους ιερά, ναοί, θέατρα και πόλεις σε ειδικά ενεργειακούς χώρους, εκπομπής θετικής ενεργείας και στους οποίους απολήγουν κατά κανόνα κοσμικοί δίαυλοι, ώστε να μην παρακωλύεται η κάθοδός τους σε αυτούς όταν το απαιτούσαν οι περιστάσεις για θεραπεία ασθενών και ενίσχυση του ψυχισμού των πιστών. Όλα τα αρχαία Ελληνικά ιερά και πόλεις βρισκόταν σε απόλυτο συσχετισμό με τους γνωστούς αστερισμούς των ουρανών, ώστε τα κάθε μορφής τέρατα να μην μπορούν να επιβιώσουν πλησίον των τοποθεσιών αυτών.
Ο χώρος κατασκευής ιερών και πόλεων δεν επιλεγόταν τυχαία αλλά μετά από χρησμοδότηση των μαντείων και έρευνες ειδικών επιστημόνων της τότε εποχής, ώστε να πληρούνται άρρητες μαθηματικές σχέσεις και συμπαντικές προϋποθέσεις ώστε ο επισκέπτης να δέχεται τη μεγίστη δυνατή θετική ενέργεια. Τις γνώσεις αυτές διαφύλασσαν τα ιερατεία τα οποία υποδείκνυαν τις τοποθεσίες κατασκευής πόλεων, ναών και ιερών.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τις τοποθεσίες των ιερών, οι χώροι διαμονής των τεράτων και δρακόντων ήταν
- ΕΛΗ
- ΤΕΛΜΑΤΑ
- ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ.

«ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

Πηγή: