Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η «ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΥ ΦΩΤΟΣ - Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ

Η «ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΥ ΦΩΤΟΣ Ή ΚΥΑΝΗ ΦΛΟΓΑ Ή ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΟΡΓΟΝΗ Ή ΑΙΘΕΡΑΣ».
Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ.

Η οργόνη στις δώδεκα πρώτες αποχρώσεις της εγχρώμου κλίμακας του κυανού φωτός, συντηρεί όλα τα έμβια όντα του σύμπαντος και μέσα σε αυτή κολυμπούν:
ΤΑ ΑΣΤΡΑ -
ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ -
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ – ΚΑΙ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.


Πάλλεται σε ΔΩΔΕΚΑ διαφορετικές συχνότητες ανάλογα με την ένταση της αποχρώσεως του μπλε χρώματος. Εκπέμπει ΔΩΔΕΚΑ ισχυρές ενεργειακές δονήσεις που πηγάζουν από τη βάση της Δημιουργίας και διαχέονται σε ολόκληρο το σύμπαν.
Σε κάθε ΓΑΛΑΞΙΑ υπάρχουν τα μπλε ΙΕΡΑ ΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που είναι
ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ.



Η ΟΡΓΟΝΗ Ή ΑΙΘΕΡΑΣ - έχει χρώμα μπλε και ασκεί τις ευνοϊκότερες επιδράσεις πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό και σε όλα τα όντα του Γαλαξία.
Έχει διαπιστωθεί ιατρικά ότι κυανούν (μπλε) χρώμα εκπέμπουν πολλά όργανα του ανθρώπινου σώματος, όπως επίσης το αίμα και το DNA.
Ο ενεργειακός στρόβιλος της ΨΥΧΗΣ - όταν αυτή εγκαταλείπει το ανθρώπινο σώμα, έχει μπλε χρώμα όπως προέκυψε κατά τη φωτογράφιση της από Ρώσο επιστήμονα (Konstantin Korotkov).
Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΦΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ 21-12-2012.
Τα διάφορα εγχειρίδια χρωμοθεραπείας αναφέρουν ότι:
ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ -
ΤΟΝ ΘΥΜΟ -
ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ -
ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ – ΚΑΙ
ΥΠΟΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ -
ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΕΝΑΙ:
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ –
ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ –
ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ – ΚΑΙ
ΤΩΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΩΝ.
Οι διαθερμίες έχουν μπλε χρώμα για καλύτερα αποτελέσματα.
ΑΥΤΕΣ οι βιολογικές διαφοροποιήσεις της ενεργείας και του μπλε χρώματος, αναβαθμίζουν την ανθρώπινη νοημοσύνη και συνείδηση, αυξητικά.
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ είναι αυτός που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βιολογική αλλά και πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου της Γης όπως αναφέρεται από τις ιερές παραδόσεις των λαών.
Οι παραδόσεις αυτές αναφέρουν επίσης ότι «ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΦΩΤΟΣ» του Σείριου, στο παρελθόν, διαδραμάτισαν ΡΟΛΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ για τους ανθρώπους της Γης.
Σε παλαιότερο ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ μας είπαν ότι:
«Για κάθε πλανήτη του ηλιακού συστήματος υπάρχει και μία τεράστια δίνη αιθέρος, η οποία συντηρεί σταθερή την ποσότητα της οργόνης και επιτηρείται από οντότητες του Σείριου που ΑΝΗΚΟΥΝ στην "ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ".
Η «Αδελφότητα του Κυανού Φωτός» των πλανητών του Ηλιακού συστήματος «ΑΠΟΛΛΩΝ» εργάζεται για την ομαλή εξέλιξη της ζωής στη Γη και την εύρυθμη λειτουργία και των άλλων πλανητών και των δορυφόρων τους».

«ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ Κ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.