Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

Αν θέλετε, μπορώ να σας πω και τι έγινε με τα περίφημα διπλωματικά επεισόδια, που η σιχαμερή ρωμαίικη πληροφόρηση τα παρουσίασε ως "ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ" (κλικ να εχουν στην σελιδα τους και ας λενε ό,τι νάναι!)
Αναφέρομαι στους εκδότες της "είδησης" και ΟΧΙ σε όσους την ανάρτησαν!!!!!

ΟΚ! Θα κάνω ένα τσιγάρο και θα σας τα πω ούτως ή άλλως!

Λοιπόν......
Τι έγινε αρχικά; Οι Αμερικανοί (Τραμπ) απέλασαν πολλούς Ρώσους "διπλωμάτες"
Κατόπιν, μετά από λίγο καιρό οι Ρώσοι (Πούτιν) σε απάντηση στην απέλαση των Ρώσων "διπλωματών", απελαύνουν 755 Αμερικανούς "διπλωμάτες".
ΟΥΆΟΥ! Διακοπή των διπλωματικών σχέσεων ΗΠΑ -Ρωσίας!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΚΑΜΠΑΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!

Τι έγινε στην πραγματικότητα και που είναι κατανοητό μόνον σε όσους διαβάζουν "πίσω" από τις γραμμές και σε όσους παίζουν σκάκι.......

Ο Τραμπ έκανε ένα δώρο στον Πούτιν:
Έστειλε στην Ρωσία όλους εκείνους τους Ρώσους διπλωμάτες-πράκτορες που δούλευαν για τους Ρώσους ολιγάρχες και την Ρωσική Μαφία. Αυτούς τους γνώριζε ΠΟΛΥ καλά διότι από το 1991 που ήταν χρεοκοπημένος, μπόρεσε να ορθοποδήσει με το ξέπλυμα του ρωσικού μαφιόζικου χρήματος και στην συνέχεια να χρηματοδοτήσει τον αγώνα του προς τον Λευκό Οίκο. Περιττό να πω, πως το δώρο αυτό είναι πολύτιμο για την Ρωσία διότι ο Πούτιν θέλει να σταματήσει την εκροή ρωσικού χρήματος πάση θυσία .

Ο Πούτιν ανταποδίδει το δώρο!
Στέλνει στις ΗΠΑ όλους εκείνους τους διπλωμάτες-πράκτορες που δούλευαν για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας και την ανατροπή της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι οποία με δυσκολία ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.

Ιδού λοιπόν η λύση του μυστηρίου. Συμφωνία κυρίων, μεταξύ Πούτιν καιΤραμπ!
Αν δείτε διακοπή των διπλωματικών σχέσεων των δυο χωρών, ελάτε να μου το πείτε........

Και.....μην ξεχνάτε! Η καμπάλ ακόμη ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της πληροφόρησης... Το άσπρο το κάνουν μαύρο, και την ημέρα, νύχτα....




Πηγή:
Γιώργος Βουδούρης