Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ..!

ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ «Γεννήθηκαν από την ένωση των γιων των θεών οι οποίοι αποστάτησαν και εξέπεσαν από τον ουρανό γιατί ήρθαν σε σεξουαλική επιμειξία με τις ωραίες γυναίκες της Γης».
Οι γίγαντες του Ενώχ αποκαλούνται και Νεφελίμ, (Ενώχ, 15.11-16.1) το οποίο σημαίνει «εκπεσόντες», δηλώνοντας την ουράνια καταγωγή τους.


Επίσης, οι γίγαντες του Ενώχ είχαν τρομερό μέγεθος - ύψος 3.000 πήχεων (είναι σίγουρα υπερβολικό) - και ήταν αγριότατοι και μοχθηρότατοι, ορκισμένοι εχθροί του Θεού και η εξόντωσή τους άρχισε από τους αρχαγγέλους αυτού.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΩΧ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΕΓΡΑΙΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. 


Ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΛΕΓΡΑΙΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΥΨΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 27,6 ΜΕΤΡΩΝ.


Ο ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: ο σκελετός ενός Φλεγραίου Γίγαντα που ανακαλύφθηκε στην Κω είχε μήκος 5, 5 μέτρα.
Συμπεραίνουμε ότι οι Φλεγραίοι Γίγαντες διακρίνονταν σε δύο τάξεις:
Οι ανήκοντες στην πρώτη, στους οποίους περιλαμβάνονταν προφανώς όλοι οι Γίγαντες που αναφέρονται ονομαστικά στις αρχαίες πηγές, είχαν ύψος άνω των 27, 6 μέτρων. Ήσαν εκατό ή περίπου τόσοι,
όπως περιγράφονται στα Διονυσιακά (ΚΕ.93-94)
και ήσαν οι αρχηγοί των ανηκόντων στη δεύτερη τάξη.
Εκείνοι δε, είχαν πολύ μικρότερο ανάστημα από τους πρώτους και προφανώς κατώτερες υπερφυσικές ιδιότητες και δυνάμεις, αλλά ήσαν πολύ περισσότεροι.
Ο Έλληνας Ιεροφάντης των ιερών των Δελφών, Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, αναφέρει ότι
ο σκελετός του γίγαντα Ανταίου, βασιλιά της Λιβύης που σκότωσε ο Ηρακλής, ανακαλύφθηκε το 80 π.Χ.
Τον τάφο του ανέσκαψε ο Ρωμαίος στρατηγός Σερτώριος, στη Λιβυκή πόλη Τίγγη, (Ταγγέρη) και ο σκελετός του είχε μήκος 60 πήχεις, ήτοι 27, 6 μέτρα. (Βίος Σερτωρίου, 9).

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ- ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ- ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.«ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ Κ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ