Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

Αφου καταφεραν να βαλουν τα δαχτυλα και να βγαλουν τα ματια τους με την ηλιθιοτητα τους να αγνοησουν το αποτελεσμα του Ελληνικου δημοψηφισματος και αρχισε η αντιστροφη μετρηση προς τον αφανισμο τους,εκτοτε με τις παροιμιωδεις γκαφες τους επιταχυναν τα πραγματα!
Ποτε δεν καταλαβαν ποτε εχασαν και τα αυγα και τα πασχαλια!
Νομιζοντας οτι ακομα καποιοι τους πιστευουν ξαμολανε πολεμοχαρεις ηλιθιοτητες.



To τελευταιο <<κατορθωμα>> τους εκπορευεται απο την αλητοCIA.
Αυτο το εγκληματικο σε παγκοσμιο επιπεδο οργανο της τουρκομογγολικης αλητορατσας,που ουδεποτε υπερασπιστηκε το Αμερικανικο κρατος,αλλα τα συμφεροντα της παγκοσμιας τραπεζοπολιτικης μαφιας των Τουρκοσποριτικων ζωων,πηγε να πεισει τον Τραμπ οτι η Β.Κορεα,ειναι ο φοβος και ο τρομος των ΗΠΑ!
Το Στρατφορ,ενα παρακλαδι αγκαθωτο της CIA,παρεδωσε <<εκθεση>> στον Τραμπ που υποτιθεται οτι θα τον <<υποχρεωνε>> να αρχισει απο Β.Κορεα τον παγκοσμιο πολεμο που ονειρευονται μερα νυχτα οι παγκοσμιοι αληταραδες,τα νεοταξιτικα ζωα δηλαδη!!
<<Αν δεν επιτεθουμε τωρα,αυριο θα ειναι αργα>>.
Αυτη ηταν η συμβουλη-εκβιασμος τους!!!

Στην πραγματικοτητα εχοντας διαστρευλωσει και μεγαλοποιησει καθε προσπαθεια για αυτοαμυνα της Β.Κορεας,προσπαθησαν να φερουν τον Τραμπ προ τετελεσμενων γεγονοτων δηθεν!
Κι επειδη αυτος δεν ειναι ηλιθιος οπως ελπιζουν και οπως διαδιδουν με τα πορνοΜΜΕ τους,πηραν την απαντηση που τους αρμοζει!
<<Θα επιτρεψω τον εξοπλισμο της Ν.Κορεας και της Ιαπωνιας με Αμερικανικα οπλα>> εγραψε στο Τουιτερ!
Βγηκε και ο φιλος Πουτιν και δηλωσε οτι ο πλανητης θα καταστραφει αν η Αμερικη επιτεθει στην Β.Κορεα!!Lol….

Και το δουλεμα των πλανηταρχων στα κακομοιρα πλεον νεοταξιτικα σκουπιδια συνεχιζεται!!
Καθε προσπαθεια τους γυριζει μπουμεραγκ στο ξερο και αδειο κεφαλι τους!

Στο μεταξυ στην Συρια τα Τζιχανωμαλα αδελφια τους χανουν εντος ωρων και την τελευταια πολη που κατεχουν την Ντελ Ζορ η καπως ετσι (συγχωρηστε με που δεν ξερω Αραβικα).και πλεον μενει μονο το Ιντλιμπ που θα γινει ο ταφος και των τελευταιων απο αυτους!
Το Κουρδισταν που εχει συμφωνηθει απο την συνθηκη του Μινσκ το 2015 αν θυμαμαι καλα,αρχισε να σχηματιζεται κατοπιν και της συμφωνιας της Αστανα,μεταξυ Ρωσιας,Ασσαντ,Κουρδων,Ιρακινων Ιρανων και….(μην πνιγειτε παρακαλω)ως φαινεται του Ερντογαν!!Τελος συμφωνησε και η Αμερικη!!
Ουσιαστικα λοιπον ξεκινησε και η διαλυση της Τουρκιας!
Αυτου του παραμορφωματος της γεωγραφιας της Μ.Ανατολης απο την συνθηκη της Λωζανης!
Γιατι η νοτιοανατολικη Τουρκια ειναι Κουρδικο εδαφος και η μορφοποιηση τουΚουρδισταν σε κρατος εκτος συνορων της,ανοιγει και τον δρομο για ανεξαρτητοποιηση του Τουρκικου Κουρδισταν!

Το ανεκδοτο ομως της εβδομαδας ηταν η <<προειδοποιηση>>δηθεν του ΝΑΤΟ,οτι οι Τζιχανιστες,θα χτυπησουν στην Ελλαδα!!
Το πιθανοτερο σεναριο ειναι οτι καποιο υψηλοβαθμο στελεχος του,κακομοιρο νεοταξιτικο ζωο,<<διερρευσε>> την πληροφορια!!
Το αρπαξαν λοιπον εδω και το εκαναν <<θεμα>>.
Τωρα που οι Ελληνες εχουμε καταλαβει καλα τον ρολο ολων των αλητονεοταξιτικων κομματων καθε χρωματος,ψαχνουν να βρουν τροπους να μας τρομοκρατησουν!!
Θα φανε καλα….

Νεοταξιτικα Τζιχανωμαλα Τουρκοσποριτικα σκουπιδια,κατι εχετε καταλαβει λαθος!!
Τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ,ολοι γνωριζουμε οτι ειναι προιον παρανομων και αντισυνταγματικων ενεργειων της αλητοσυμμοριας των Ευρωπαιων μαφιοζων που το παιζουν -χωρις νομιμοποιηση-θεσμος!

Γνωριζουμε επισης οτι ολα τα εκαναν με εσας στα τεσσερα,υπακουα προβατακια στα Ευρωπαικα ζωα!
Αν λοιπον θελετε να συνεχισετε τις βλακειες σας συνεχιστε να αφηνετε ελευθερα τα αιμοσταγη γραφιδακια σας να προσπαθουν επι ματαιω πλεον να τρομαζουν τους Ελληνες!!
Εσεις θα χασετε!

Καλο θα ηταν ομως να μαζεψετε και λιγο τα ποντικια που βγαινουν απο τις σκοτεινες ποντικοτρυπες σας φορωντας ποδιτσες γυναικειες και προσπαθουν να <<διαρρεουν>> τρομακτικα σεναρια για να σταματησουν την διαρκη και καταιγιστικη ανοδο του ηθικου των Ελληνων που τοσο προσπαθησατε με τα βλακομνημονια και τους βλακονομους σας να το ριξετε στα ταρταρα!!
Αποτυχατε οικτρα,παρα τους φωνακλαδες καταστροφολογους ποντικους σας!
Καιρος να αποδεχθειτε αυτο που ερχεται νομοτελειακα,αλλα και βασει των παγκοσμιων γεγονοτων!

Η Ελλαδα μας θα γινει το ειρηνικο συνορο μεταξυ των δυο κοσμων που εσεις δημιουργησατε,μεχρις οτου η ανθρωποτητα ξεκατινιασει τα ηλιθια διαχωριστικα τειχη σας και ενωθει κατω απο την φωτεινη Ελληνικη σκεψη.
Εσεις τελειωσατε!
Τωρα σας μενει πια ενας δρομος!
Θα αποδεχτειτε οτι πρεπει να μας ακουτε και οχι να μας <<κυβερνατε>> βγαζοντας επανω μας ολο το κομπλεξικο σας μενος!
Ναι!!Ειστε σκουπιδια!Ομως η φυση που με τοση μανια καταστρεφατε τον καιρο της παντοδυναμιας σας,φροντισε να μπορειτε να εξελιχθειτε σε υπεροχους ανθρωπους!
Αδραξτε την ευκαιρια!

Οσο για εμας τους Ελληνες,αλλα και τους μη Ελληνες που αγαπουν την Ελληνικη σκεψη,αδελφια μας κι αυτοι,θα μας χρειαστει η ανθρωποτητα!!
Ποσο ετοιμοι ειμαστε?






Πηγή:
Ιωαννα Βαφειαδου