Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

TΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "WHITE HATS" ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ "N.E.S.A.R.A."

Σαν σήμερα, πριν από 16 ακριβώς χρόνια, οι "καλοί" καουμπόϋδες δέχτηκαν ένα μοιραίο χτύπημα από την Cabal. Τα σημερινά "Λευκά Καπέλα" που αγωνίζονται για να ελευθερώσουν την χώρα τους αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, ελπίζουμε να τα καταφέρουν καλύτερα..

TΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ "WHITE HATS" ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ "N.E.S.A.R.A."

Πρόκειται για αλληγορική αναφορά στους "καλούς" καουμπόηδες στις αμερικανικές παραδοσιακές ταινίες, στις οποίες οι καλοί φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα, ενώ οι κακοί (οι ληστές, οι κακοποιοί, οι βαρώνοι της γης κλπ) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.

Ο όρος "White Hats" χρησιμοποιήθηκε σαν αναφορά στη μυστική ομάδα που δρούσε μέσα στην κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ, η οποία εργάζεται ενάντια στην "Cabal" από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Ο όρος αυτός αναφερόταν στις επιστολές που γράφτηκαν από ένα άτομο, που στη συνέχεια έγινε γνωστό ως "Περιστέρι", το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό Νόμο γνωστό ως "NESARA" και που είχε σαν πηγές του τα "Λευκά Καπέλα".

Μια ειδική ομάδα Πεζοναυτών του Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη της εφαρμογής του Νόμου "NESARA" τον Σεπτέμβριο του 2001, αλλά η κυβέρνηση Μπους του νεώτερου οργάνωσε το χαζαρικό κτύπημα στους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001, ματαιώνοντας την εφαρμογή του Νόμου.

http://yournewswire.com/cia-911-wtc7/

Η ομάδα των Πεζοναυτών που χειριζόταν τα σχέδια υλοποίησης του Νόμου είχε τα γραφεία της στο Πεντάγωνο, όταν χτυπήθηκε από ένα βλήμα anti-ship cruise, σχεδιασμένο να κτυπά ακριβώς την ίσαλο γραμμή του πλοίου και να διεισδύει στον κινητήρα πριν εκραγεί. Για τον σκοπό αυτόν τοποθετήθηκε ένας ηλεκτρονικός φάρος στα γραφεία των Πεζοναυτών καθοδηγώντας τον πύραυλο εκεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι. Κανένα αεροπλάνο δεν κτύπησε το Πεντάγωνο.

Στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συμπεριλαμβανομένου και του Κτιρίου 7, στεγαζόταν το σύνολο των λειτουργιών για την εφαρμογή του Νόμου "NESARA". Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν συγκεντρωμένοι όλοι εκεί, όταν δέχτηκαν το δολοφονικό κτύπημα. Τα κτίρια κατεδαφίστηκαν με προεγκατεστημένα εκρηκτικά. Το έργο αυτό ανατέθηκε σε ομάδες εκτός των ΗΠΑ, ως επί το πλείστον σε εγκληματίες και άψυχα όντα, που βρίσκονταν μέσα στους παγκόσμιους μηχανισμούς πληροφοριών των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της πρώην ΕΣΣΔ. Όλοι όσοι συνδέονταν με την λειτουργία του Νόμου NESARA δολοφονήθηκαν.

Τοιουτοτρόπως μέσα σε μια μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, το σύνολο της αρχικής ομάδας των "White Hats" δολοφονήθηκαν.

Οι σημερινοί ομόλογοι τους εξακολουθούν να αποκαλούνται "Λευκά Καπέλα" αλλά τώρα είναι καλύτερα οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο και περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα μέλη στις τάξεις τους για την αντιμετώπιση της αδίστακτης αυτής κλίκας εγκληματιών.

Η ομάδα τώρα είναι πιο μυστικοπαθής και στις τάξεις της εντάσσονται όχι μόνο έντιμα άτομα που επιθυμούν την εφαρμογή του Νόμου, αλλά και όντα με ανώτερες ψυχικές ικανότητες από τους Αποσχισθέντες Πολιτισμούς του Εσωτερικού της Γης, τα οποία βρίσκονται εδώ για να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητες των άψυχων εγκληματιών, οι οποίοι κατευθύνονται από μια ομάδα "Αρχόντων" που προέρχονται από μια ολιγαρχική γαλαξιακή κοινωνία εγκληματιών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον πλανήτη ως χωματερή ψυχών, που ήταν εγκληματίες και κηφήνες στις κοινωνίες άλλων αστρικών κόσμων.

Τα "White Hats" είναι η Αντίσταση στον πλανήτη μας σήμερα. Η ευρεία γνώση του τι έχει συμβεί και συνεχίζει να συμβαίνει στον κόσμο μας έχει ενοποιηθεί και κατανοηθεί από ειλικρινείς άντρες και γυναίκες σε όλο τον γαλαξία, που έχουν δεσμευθεί να τερματίσουν την βασιλεία του σκότους που μαστίζει τον πλανήτη μας. Τα "Λευκά Καπέλα" εργάζονται όχι μόνο στο όνομα της Δικαιοσύνης, αλλά και στο όνομα του Δημιουργού και χρησιμοποιούν αυξανόμενες συχνότητες για ένα "Γεγονός", που θα απαλλάξει τον πλανήτη από το κακό για πάντα. Το πέρασμα του ηλιακού μας συστήματος από περιοχές υψηλοτέρων ενεργειακών δονήσεων, καθιστά την αγάπη και την αλήθεια τόσο δυνατές, όσο ποτέ άλλοτε.

Ο χρόνος έχει τελειώσει για τα "Μαύρα Καπέλα". Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη μας είναι τώρα σε θέση να εισέλθει σε μια εποχή καθολικής υπηρεσίας για όλη τη Δημιουργία. Η γενετική μας, το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγάπης, που είναι το φως που θα θεραπεύσει το Γαλαξία και θα φέρει το σύνολο των όντων του σε μια ένωση που θα κυριαρχεί η αγάπη και η ειρήνη. Η διαίρεση και οι διαμάχες θα πάψουν να αποτελούν μέρος της συμπεριφοράς μας, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες μας απομακρύνουν από την άγνοια και τον φόβο.

Σύντομα, θα είμαστε όλοι "Λευκά Καπέλα", θα ακτινοβολούμε το λευκό φως της αγάπης, της αλήθειας και της ειρήνης σε όλη την περιοχή του Γαλαξία. Αυτό είναι το πεπρωμένο μας και αυτό ήταν πάντα. Είμαστε ο λαός της Γης..

Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ