Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

2ο Μήνυμα ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ: «ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ... ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΟΣΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ»...!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής:

Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό.



Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση.



Δείτε επίσης:ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ: «ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΥΛΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ»...!!



Πηγή: