Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!!! Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ!!!

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ, ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ, ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ).!

ΑΥΤΟ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ/ΡΕΥΜΑΤΑ ( ΠΥΡΙΝΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΝ ΔΙΚΤΥΟΝ), ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ/ΣΤΑΘΜΟΥΣ (ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ), ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ!

ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΟΣ:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (= Η ΙΚΑΝΟΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΩΣ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΕΝ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ Η ΔΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!

Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΗΨΕΩΝ - ΕΚΠΟΜΠΩΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ, ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΝΟΥΣ, ΕΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΑΝΑΛΥΕΙ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΛΤΙΟΥΝΤΑΙ!

ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΝ ΠΡΟΟΔΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΥΠΕΡΒΑΣΙΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΛΕΠΤΟΦΥΉ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ! (ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΩΣ/ΠΡΟΣΚΤΗΣΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ).

ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ:
  • Η ΙΚΑΝΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ (Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ/ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ).
  • Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΟΞΥΝΟΙΑ, ΕΥΡΥΝΟΙΑ).
  • Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΣ (ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΣ) 
  • Η ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΕΩΣ (ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΡΙΣΕΩΣ). 
  • Η ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΈΚΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. 
  • Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΜΕΤΑ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΝ ΚΥΚΕΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ, ΜΕΤΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ:
ΠΟΝΑ, ΡΑΓΙΖΕΙ, ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ, ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, «ΜΑΘΑΙΝΕΙ», «ΚΑΤΑΝΟΕΙ», ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ, ΟΡΘΩΝΕΤΑΙ, ΤΙΝΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΙΝ ΤΗΣ ΙΛΥΟΣ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ, ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ, ΕΠΑΝΑΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΩΣ ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΠΕΡΟΣ!!!

- Ω! ΕΛΛΗΝ, Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΣΟΥ, Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ (ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ), Η ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΝΘΕΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ, ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ

Πηγή:
Βασιλική Ζευγαρά
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ