Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΕΡΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΕΡΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΕΚΕΙΝΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ  ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΣΧΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ!(ΕΡΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑΝ).

ΑΛΛΟΤΕ ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΨΙΠΕΤΗΣ ΚΑΙ  ΑΛΛΟΤΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑΝ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ,  ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΝ!

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΩΜΕΝ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΣ(Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΛΞΙΣ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ (ΑΛΟΓΟΝ), ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑΝ ΟΜΩΣ  ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΝ, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗΝ, ΤΗΝ ΣΟΦΙΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΤΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ,  ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΥΨΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ!

ΘΑ ΗΤΟ ΔΟΚΙΜΟΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩΜΕΝ  ΟΤΙ Ο ΕΡΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΔΗΡΙΤΟΣ ΠΟΘΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,  ΩΘΕΙ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑΝ ΜΥΗΤΙΚΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΝ ΠΟΡΕΙΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΙΝ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ  ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΠΥΡΟΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΙΝ.

ΕΡΩΣ!!!
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΥΡΙΦΛΕΓΗΣ ΣΤΙΛΒΩΝ ΑΝΑΔΥΘΕΙΣ ΘΕΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΜΙΞΕΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΜΟΡΦΩΣΕΝ ΕΙΣ ΜΟΡΦΑΣ!.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΡΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΕΥΞΙΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ

ΔΙΟΤΙΜΑ ΜΥΕΙ ΣΩΚΡΑΤΗ - ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ


Πηγή:
Βασιλική Ζευγαρά
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ