Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ο Iολόγος Δρ.Στέφαν Λάνκα όπου ανακάλυψε την ανυπαρξία του ιού της Ιλαράς εξηγεί..! (3 Βίντεο)

Δεν υπάρχει ο ιός της Ιλαράς! - Ο Iολόγος Δρ. Στέφαν Λάνκα εξηγεί το γιατί! (10.04.2014)

Σύντομο ιστορικό της υπόθεσης: Ο Στέφαν Λάνκα είναι βιολόγος και ιολόγος. Είναι ο πρώτος επιστήμονας που στην διπλωματική του εργασία απομόνωσε έναν ιό από την θάλασσα (από θαλάσσια άλγη).

Η αρμοδιότητα που απέκτησε στην ιολογία, σε συνδυασμό με τις έρευνές του πάνω στην θεωρία των ιών, τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι όποιες μελέτες πάνω στην ύπαρξη και παθογένεια των ιών, δεν πληρούν τα επιστημονικά κριτήρια της παραδοσιακής και σύγχρονης βιολογίας-ιολογίας και επομένως η ύπαρξή τους δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και παραμένει μια υπόθεση σε θεωρητικό επίπεδο.


Το 2011 δήλωσε ότι προσφέρει 100.000 ευρώ, σε όποιον του προσκομίσει μία επιστημονική απόδειξη ύπαρξης του ιού της Ιλαρας και καθορισμού της διαμέτρου του (παρόμοια βραβεία έχουν προσφερθεί και από τρίτους, για διαφορετικούς ιούς).




O Δρ. Στέφαν Λάνκα είναι Γερμανός βιολόγος και ιολόγος. Δραστηριοποιείται στον χώρο της επιστήμης για περισσότερο από 2 δεκαετίες και είναι διάσημος για τις έρευνές του πάνω στις αλήθειες και τους μύθους της ιατρικής και της βιολογίας, κυρίως όσον αφορά τους υποτιθέμενους"παθογόνους ιούς", τα υποτιθέμενα "παθογόνα βακτηρίδια" και τους εμβολιασμούς. Υπάρχει σχετικό βίντεο στα αγγλικά: ΕΔΩ

Ο Στέφαν Λάνκα είναι ο πρώτος επιστήμονας που στην διπλωματική του εργασία απομόνωσε έναν θαλάσσιο ιό (τον Ectocarpus siliculosus). Η διπλωματική του εργασία στάθηκε αιτία να διαπιστώσει αρχικά ότι δεν υπάρχει απόδειξη ύπαρξης του ιού του AIDS.

Ευρύτερα γνωστός όμως έγινε μετά το 1995, όταν σε συνεργασία με τον Καρλ Κράφελντ, τεκμηρίωσαν οριστικά και μέσω επιστολών προς Κρατικές, Ιατρικές και Πανεπιστημιακές Αρχές, ότι δεν υπάρχει καμία δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη, στην οποία να αποδεικνύεται η ύπαρξη οποιουδήποτε "παθογόνου ιού".

Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι τα αίτια των "μολυσματικών ασθενειών" δεν οφείλονται σε ιούς, όπως πιστεύαμε μέχρι πρόσφατα.

Το 2014, στην προσπάθειά του να αφυπνίσει την κοινή γνώμη στο θέμα των παθογόνων ιών (υπάρχουν ή δεν υπάρχουν;) καθώς και των εμβολιασμών (έχουν ή δεν έχουν νόημα;), έθεσε ένα βραβείο 100.000 ευρώ σε όποιον του προσκομίσει μία επιστημονική απόδειξη ύπαρξης του ιού της Ιλαράς. Παρόμοια βραβεία (και με πολύ υψηλότερα ποσά) έχουν τεθεί στο παρελθόν και από τρίτους, χωρίς ποτέ να έχει καταφέρει κάποιος να τα κερδίσει.



Ο Dr. rer. nat. Stefan Lanka, είναι Γερμανός βιολόγος και ιολόγος και σχολιάζει τους κινδύνους που σχετίζονται με τις λεγόμενες "Πανδημίες", έτσι όπως αυτές μας παρουσιάστηκαν στα τελευταία χρόνια μέσα από τα ΜΜΕ.

Μιλάει για τους εμβολιασμούς, τα νανοσωματίδια τους "ιούς" και το χημειοθεραπευτικό φάρμακο Tamiflu, από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Έπειτα από πολλά χρόνια σοβαρού ακτιβισμού στον τομέα της ιατρικής και ειδικότερα στο θέμα των εμβολιασμών, τα σχόλιά του στο συγκεκριμένο βίντεο γίνονται μέσα από σάτυρα, δίχως όμως να χάνουν σε σοβαρότητα και αξία.

Ειδικά για τα όσα έρχονται στα επόμενα λίγα χρόνια...



Δείτε επίσης:
Ανύπαρκτος ο ιός της Ιλαράς με απόφαση δικαστηρίου! Πώς μας πουλούν λοιπόν εμβόλια με τον ιό εξασθενιμένο..?!! (Βίντεο)



Πηγή:
Proteus Hellene
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ