Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..... ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ!!!

-Μπορει η αληθεια να αργησε, μπορει να καθυστερησε πολυ καιρο, αλλα ηρθε και ειναι η ωρα της να λαμψει.

-Απο συμπαντικη νομοτελεια οι θεικοι προγονοι μας ειναι εδω και οι Ελληνες πρεπει οχι μονον να παραβρισκονται στην υποδοχη τους, αλλα να γινουν ενα μαζι τους, οπως οριζει το Ουρανιο πεπρωμενο τους.



-Οι αποστατες δημιουργησαν εντονα διαχωριστικα τειχη μεταξυ των ανθρωπων, οι Αδελφοτητα των Ραβινων της Σιων μας εχει παγιδεψει σε προσωπικες φυλακες και αντι να προσπαθουμε να ελευθερωθουμε, εχουμε χειραγωγηθει να επιτηρουμε ο ενας τον αλλον, μεταβληθηκαμε σε προβατα και τσοπανοσκυλα.

-Ηρθε η ωρα της αντιδρασης, αδιαφορωντας αν μας θεωρουν τρελους, ανταρτες και απειθαρχους.
-Ηρθε η ωρα να αδιαφορησουμε για την αποδοκιμασια των πολλων με την μορφη των δηθεν λογικων, την κατακραυγη των φοβισμενων, την συκοφαντια των δειλων, την δηθεν οργισμενη κοινωνια και την πιεση επιβιωσης της οικογενειας, γιατι ολα αυτα ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ απο τους Ραβινους.

-Η ψυχικη αντοχη ειναι δυνατοτερη και μεγαλυτερη απο την ανδρεια στην μαχη, το ψυχικο σθενος ειναι υψιστης σημασιας εφοδιο για εκεινους που επιδιωκουν να αλλαξουν τον κοσμο, εμεις ειμαστε αυτοι που μπορουν να τον αλλαξουν και να τον σπρωξουμε μπροστα μεχρι στους ουρανους, η επιτυχια απαιτει ΘΑΡΡΟΣ και εμεις οι Ελληνες δεν φοβηθηκαμε ποτε γιατι γεννηθηκαμε νικητες..... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ!!!

-Γερασιμος Καλογερακης
Πηγή: