Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...

Η κορύφωση των ψυχολογικών εντάσεων που καλλιεργεί η Τουρκία είναι σε συμπαιγνία με τους προδότες κατ’ όνομα Έλληνες πολιτικούς.

Ο κατά φαντασία τουρκικός γίγαντας πληρώνει με πτώματα των στρατιωτών του την βλακεία και έπαρσή του στην Συριακή Αφρίν. Μερικοί άοπλοι και ξυπόλητοι του έχουν τσακίσει τα πόδια και δεν μπορεί να προχωρήσει. Το τρελό άλογο Ερντογάν επειδή έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα, προσπαθεί να κάνει εξαγωγή του προβλήματός του, δημιουργώντας επεισόδια αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με την κυβέρνηση.

Ο χαρο-καμμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλάει για «θανατηφόρο ατύχημα με τους Τούρκους», επειδή το κομματικό του έκτρωμα έχει καταποντιστεί, ελπίζει σε μια δημιουργία εντυπώσεων και ανησυχίας του λαού μήπως και ανεβούν τα ποσοστά του. Το ίδιο σενάριο παίχτηκε πριν από μερικά χρόνια με τον αρχικλέφτη υπουργό Εθνικής Άμυνας Παπαντωνίου για να στρέψει την προσοχή του κόσμου μακριά από τις κλοπές του.

Η «Novartis» ξεχάστηκε, τα Σκόπια ποιος τα θυμάται. Το έγκλημα συνεχίζεται και ο ελεεινός και απροσάρμοστος πρωθυπουργός δεν σκέφτεται πως θα λύσει τα προβλήματα που δημιουργεί, αλλά πως θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Στην άλλη πλευρά του Αιγαίου ο τρελός Σουλτάνος συμμάχησε με τους «Γκρίζους Λύκους» όπως τα γερμανικά «SS» και ευαγγελίζεται την κυριαρχία του Ισλάμ.

Συνέλληνες
Μην ελπίζετε στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, γιατί είναι υποχείριο του εβραίου μισέλληνα Τζορτζ Σόρρος και προ παντός μην ξεχνάτε ότι ο πατέρας του δημιούργησε το Σκοπιανό, με εντολή του Σόρρος, ο πατέρας του έκανε την άρση της εμπολέμου καταστάσεως με την Αλβανία και μας φόρτωσε το πρόβλημα των Τσάμηδων, και επομένως και ο γιος δεν θα είναι καλλίτερος αλλά θα συνεχίσει το ανθελληνικό έργο του πατέρα του.

Συνέλληνες
Μην κοιτάτε την αρκούδα που χορεύει αλλά τον αρκουδιάρη που χτυπάει το ντέφι, και τον σκοπό που επιλέγει.

Ο αρκουδιάρης είναι το κομμουνιστικό εξάμβλωμα ο πρωθυπουργός, με τα τριακόσια αρκουδάκια, και σε οικονομική συσκευασία του ενός, όταν ακούς έλληνα;;;; βουλευτή να λέει ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν έχουν πατρίδα, και ότι αν γίνει κάτι με την Τουρκία θα πάρουν τις οικογένειές τους και θα φύγουν στο εξωτερικό, τότε αντιλαμβάνεστε που μας πηγαίνουν και μάλιστα σε γνώση μας.
Γεράσιμος Καλογεράκης



Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ