Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Θέλετε να μειώσετε το κίνδυνο για παιδική λευχαιμία; Αφήστε τα παιδιά σας ελεύθερα!!

Με 30 χρόνια έρευνα και εκπορευμόνη η μελέτη απο το Εθνικό Ιδρυμα Καρκίνου της Μ.Βρετανίας, δείχνει πως για την εκμείωση του κινδυνου εμφάνισης λεμφοβλαστικής λευχαιμίας (η πιο συχνή και επικινδυνη μορφη παιδικής λευχαιμίας), θα είναι το πιο σοφό και δόκιμο να εχουν τα παιδιά "εκτεθειμένα" μεταξύ τους με σκοπό την πυροδότηση του ανοσιακού τους συστήματος κατά τη προβολή απο διάφορους λοιμοξιογόνους παραγόντες (π.χ εποχιακή γρίπη.. άρα ο αγωνας καποιων για εμβολιασμο αυτών για "προληψη.. μάλλον εκπίπτει..).


Τόσο η γενετική προδιάθεση μα πολύ περισσότερο η ΜΗ εκθεση σε μικρόβια τα πρώιμα σταδια της ζωής ενος παιδιού, διαδραματίζουν σημαντικότατο ρόλο στην λεμφοβλαστική λευχαιμία,όπως επίσης τα παιδιά που ΔΕΝ έχουν θηλάσει, δεν παίζουν με άλλα ομοίας ηλικίας, ,αυτά που γενιούνται με Καισαρική τομή (η Ελλάς είναι 1η στην Ε.Ε στις επεμβασεις αυτές!!), είναι προπετή στην εμφάνιση της νόσου..

Μάλλον θα πρέπει οι "ειδικοί" επιτέλους να δουν το οφθαλμοφανέστατο και να το διδάξουν στον απλό κόσμο..και όχι να επικάθονται στις ξεραμένες δάφνες της επιστημονικής οτυς διαύγειας, αναθεματίζοντας οτι οι ίδιοι δεν μελετούν,κατανοούν και βιώνουν..

Η έρευνα υπογράφεται απο τον Dr.Mel Greaves με δημοσίευση στο Journal reference: Nature Reviews Cancer.

Ως επίλογο..
όταν θα φτάσει να αποδειχθεί οτι τα μεγάλα "όπλα" της ιατρικής ( όπως εμβόλια και στυγνή, μέγιστη υπερκατάχρηση φαρμακευτικής αγωγής..) δεν ήταν πώποτε η πανακεία στην εξαφάνιση οιασδήποτε νόσου.. θα έχει γίνει μάλλον και η Συντέλεια του κόσμου τούτου..

Εύχομαι να ζω και να δω και τα δυο αυτα..αν και είμαι πιο βέβαιος για το δευτερο μαλλον παρά για το πρώτο..

"Ο ιατρός του μέλλοντος δε θα συνταγογραφεί φάρμακα αλλά θα έχει την ευθύνη να δείξει στον πάσχοντα,εναν πιο υγεινό και όμορφο τρόπο ζωής" B.Franklin.

Με εκτίμηση,
Κων/νος Μουρούτης
Dr.Mouroutis New Life


Περισσότερα εδώ (Στα Αγγλικά):
Babies should mix with other children to lower leukaemia risk