Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ειδήσεις εν συντομία 17-7-2018


Ειδήσεις εν συντομία

B.Fulford 2018-07-16

Τώρα μπορούμε να πούμε ότι οι Ευρωπαίοι, συμπεριλαμβανομένου του βρετανικού τμήματος της οικογένειας Rothschild, ήταν πίσω από το «τσουνάμι» της Fukushima της 11ης Μαρτίου 2011 και την πυρηνική επίθεση στην Ιαπωνία. Αυτό πιθανότατα θα αποκαλυφθεί μόλις αρχίσουν στα σοβαρά οι συλλήψεις Ευρωπαίων Χαζάρων συμμοριτών, σύμφωνα με τις πηγές της White Dragon Society (WDS).



Ωστόσο, οι πηγές MI6 λένε ότι, ενώ οι Ρότσιλντ ήταν πράγματι εμπλεκόμενοι στη Φουκουσίμα (μαζί με την οικογένεια P2 των Agnelli, τμήμα της διοίκησης του διαστήματος των Η.Π.Α. και άλλες), η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή. Λένε ότι η επίθεση της Φουκουσίμα ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να κρατηθούν οι ιδιοκτήτες της ομάδας G7 στην εξουσία.


Λένε λοιπόν ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι οι δυτικοί ηγέτες προσπαθούν να βρουν ένα ενιαίο μέτωπο στις διαπραγματεύσεις με τις ασιατικές μυστικές κοινωνίες για το σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Για το λόγο αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των 300 που κυριαρχούσε (με επικεφαλής την Βασίλισσα Ελισάβετ) είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει την διαχείριση των διαπραγματεύσεων στην αμερικανική στρατιωτική κυβέρνηση που εκπροσωπείται από τον Trump.


Εν πάση περιπτώσει, το πρόβλημα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Τράμπ και άλλων ηγετών του ΝΑΤΟ ήταν άλλο ένα σημάδι ότι η μεταπολεμική τάξη που ελέγχεται από τους Χαζάρους καταρρέει. Βασικά, ο Trump είπε στους άλλους ηγέτες να πληρώνουν περισσότερα χρήματα για την προστασία τους, και αυτοί του είπαν να πάει να……..


Είναι προφανές σε κάθε λογικό παρατηρητή ότι το ΝΑΤΟ δεν εξυπηρετεί κανέναν χρήσιμο ρόλο εκτός από το να ασκεί πιέσεις για λογαριασμό των εταιρειών όπλων. Η όλη δομή προπαγάνδας και ψεμάτων που απεικονίζει τη Ρωσία ως επιτιθέμενο και απειλή για την Ευρώπη είναι η Χαζαρική διπροσωπία, χωρίς ουσιαστική βάση. Οι ευρωπαϊκές χώρες, ενεργώντας λογικά, θα ήταν προτιμώτερο να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε κάτι άλλο εκτός από τα στρατιωτικο-βιομηχανικά μέσα μαζικής δολοφονίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι μόνο το 37% των Γερμανών θέλει ο στρατός των ΗΠΑ να παραμείνει στη χώρα τους.


Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας για το ΝΑΤΟ, την Ουκρανία, τη Συρία και το Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της FSB. Καθώς αυτό το ενημερωτικό δελτίο δημοσιεύεται, ο Trump θα συναντηθεί με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για να το συζητήσουν, επιβεβαιώνουν οι πηγές του Πενταγώνου.


Ανεξάρτητα από τις δημόσιες ανακοινώσεις που έγιναν μετά τη συνάντηση, οι πηγές του FSB και του Πενταγώνου αναφέρουν ότι η συμφωνία ΗΠΑ / Ρωσίας περιλαμβάνει την αναγνώριση της ρωσικής προσάρτησης των εθνοτικών επαρχιών της Ουκρανίας που κυριαρχούν οι ρωσόφωνοι και την κατάργηση του ναζιστικού καθεστώτος των Χαζάρων. Επιπλέον, οι Ρώσοι και οι Ιρανοί (με σιωπηρή υποστήριξη από την Κίνα και τον αμερικανικό στρατό) θα αναγκάσουν το αδίστακτο κράτος του Ισραήλ να συμμορφωθεί με τους διεθνείς κανόνες και συμφωνίες.


Οι πηγές του Πενταγώνου επίσης λένε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν πάνω από 80.000 συλλήψεις στις Η.Π.Α. μόλις εγκατασταθεί ο νομικός μηχανισμός για να επεξεργαστεί ποιοι Χαζάροι μαφιόζοι πρόκειται να συλληφθούν. Μόνο μετά την ολοκλήρωση αυτή θα αρχίσουν να διεξάγονται σοβαρές επαφές με τους Ευρωπαίους και με την εγκληματική κυβέρνηση της Ιαπωνίας.


Η κάθαρση στην Ιαπωνία θα αρχίσει σοβαρά το επόμενο έτος μετά τον Απρίλιο, όταν ο νέος αυτοκράτορας ανέρχεται επίσημα στο θρόνο, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. Λένε επίσης ότι μετά από αυτό θα αρχίσει η ενοποίηση της Κορέας και η πιθανή ενοποίηση της Κορέας με την Ιαπωνία.


Μτφρ: Γ. Βουδούρης 2018-07-17


Εάν διάβασες, κατανόησες και συμφωνείς με το άρθρο αυτό, επιθυμείς δε να το διαδόσεις, τότε ανήκεις στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!