Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Η Χαζαρική Μαφία είναι καταδικασμένη ως αποτέλεσμα της μυστικής συμφωνίας Putin / Trump


Σαν ένα σημάδι ότι οι παλιοί ηγέτες γνωρίζουν ότι το «χειρόγραφο έχει θυροκοληθεί», ο Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος προήδρευσε σε μια συνάντηση της Bilderberg στην Ιταλία, δήλωσε ότι ο Trump "μπορεί να είναι ένας από εκείνες τις μορφές της Ιστορίας που εμφανίζεται από καιρό σε καιρό για να σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής και να την αναγκάσει να παραιτηθεί από τις παλιές προθέσεις της. "

Αυτό μοιάζει με δήλωση παράδοσης.


B. Fulford 2018-07-23

Αυτές τις μέρες, η ανάγνωση των περιοδικών The New York Times και όλης της άλλης εταιρικής προπαγάνδας της Χαζαρικής Μαφίας είναι σαν την ανάγνωση της Pravda (Αλήθεια) λίγο πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Κανείς δεν πιστεύει τα ψέματά τους. Ωστόσο, ακόμη και τώρα αναγκάζονται να αναφέρουν ότι η Σοβιετική Σοσιαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σοβαρό πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησαν ότι ο κοινός εχθρός τους είναι η Χαζαρική Μαφία. Ενεργούν γι αυτό με πολλούς τρόπους, όπως θα δούμε παρακάτω.

Θα επιστρέψουμε σε αυτό, αλλά πρώτα, ας δούμε δύο πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η μαφία των Χαζάρων έχει χάσει τον έλεγχο στις ΗΠΑ. Ο πρώτος είναι μια δημοσκόπηση του Axios poll που δείχνει ότι το 92% των Ρεπουμπλικανών και το 72% των Αμερικανών γενικά πιστεύουν ότι «η παραδοσιακά μεγάλες πηγές ειδήσεων αναφέρουν νέα που ξέρουν ότι είναι πλαστά, ψεύτικα ή σκόπιμα παραπλανητικά. "

https://www.axios.com/trump-effect-92-percent-republicans-media-fake-news-9c1bbf70-0054-41dd-b506-0869bb10f08c.html

Το άλλο είναι μια δημοσκόπηση της Gallup που ρώτησε τους Αμερικανούς για το τι ανησυχούν. Η «υπερθέρμανση του πλανήτη» δεν καταγράφηκε καθόλου και η Ρωσία ήταν λιγότερο από το 1% παρά την μαζική μακρά εκστρατεία μαζικής ενημέρωσης της Χαζαρικής μαφίαςγια την προώθηση των δύο αυτών θεμάτων ως των πιο σημαντικών ανησυχιών στη γη.

http://www.climatedepot.com/2018/07/21/new-gallup-poll-americans-to-not-even-mention-global-warming-as-a-problem-36-problems-cited-but- όχι-κλίμα /

Αυτό μοιάζει με την Pravda ("Αλήθεια") λίγο πριν την πτώση της ελεγχόμενης από τη Χαζαρική Μαφία Σοβιετικής Ένωσης.

Τα Χαζαρικά προπαγανδιστικά μέσα χτυπήθηκαν επίσης με μια καταστροφική "βόμβα αλήθειας" που ρίχτηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη συνάντηση κορυφής της 16ης Ιουλίου με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump. Ο Πούτιν δήλωσε στους εκατοντάδες δημοσιογράφους και προπαγανδιστές ότι "οι συνεργάτες του [Brook Bill Neocon Bill] Browder έχουν κερδίσει πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Ρωσία. Δεν πλήρωσαν ποτέ φόρους, ούτε στη Ρωσία ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά τα χρήματα έφυγαν από τη χώρα και μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι έδωσαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, 400 εκατομμυρίων δολαρίων, ως εισφορά στην εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον. "

Αυτή η αλήθεια ξεπέρασε ολόκληρη την εκστρατεία του Russiagate εναντίον του Trump που οι Χαζάροι ήλπιζαν ότι θα τους σώσει. Ωστόσο, δεν θα σωθούν, επειδή οι Χαζάροι έχουν πλέον χάσει πλήρως τον έλεγχο του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ. Οι πηγές του Πενταγώνου λένε ότι οι πληροφορίες Browder που τους παρείχε ο Πούτιν θα βοηθήσουν "να καταστρέψουν τη Χίλαρι και την συμμορία της της".

Επίσης, ο τελευταίος ανώτερος λιποτάκτης από τον έλεγχο της ΧΜ είναι πρώην Διευθυντής της Εθνικής Υπ. Πληροφοριών James Clapper, λένε πηγές του Πενταγώνου. "Ο Clapper δεν ξέχασε ποτέ τον στρατιωτικό όρκο και τη φρίκη των στρατιωτικών δικαστηρίων ως συνταξιούχος στρατηγός τριών αστέρων της Air Force και άδειασε τον Ομπάμα ", λένε οι πηγές.

Η μαρτυρία του Clapper "μπορεί να στείλει την Χίλαρι Κλίντον, τον πρώην Διευθυντής του FBI James Comey, τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν και άλλους προδότες στην αγχόνη, και μάλιστα ο Clapper μπορεί να ενεργούσε σε συνεννόηση με τον Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Ναύαρχο Μάικ Ρότζερς από πάντα!

Το γεγονός ότι το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ αφαίρεσε μια δήλωση που κατηγορούσε τη Ρωσία για την κατάρριψη της Μαλαισιανής πτήσης Air Flight 17 πάνω από την Ουκρανία μία ημέρα μετά που ο Trump συναντήθηκε με τον Πούτιν μπορεί να είναι ένα σημάδι αυτό είναι το θέμα που θα γκρεμίσει τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ (Manchurian Candidate – Δείτε την ομώνυμη ταινία) Ομπάμα .

Υπάρχουν και άλλα σημάδια ότι το περιστατικό αυτό μπορεί να είναι σημαντικό. Το ένα είναι η σύλληψη του πρώην προέδρου της Μαλαισίας Najib Razak για σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.theguardian.com/world/2018/jul/03/former-malaysian-leader-najib-arrested-in-45bn-graft-probe

Paris-listed Rothschild & Co. https://www.straitstimes.com/world/europe/swiss-regulator-says-rothschild-bank-ag-broke-anti-moneylaundering-rules-in-1mdb-case

Αυτή η έρευνα, μαζί με μαρτυρία από τον Clapper, είναι πιθανό να εμπλέξει το γαλλικό υποκατάστημα των Rothschilds στην αεροπειρατεία της αεροπορικής πτήσης της Μαλαισίας 370/17. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, στην πραγματικότητα ένα μεταχειρισμένο αεροσκάφος που αγοράστηκε από τη Μαλαισία, "καταλήφθηκε" στη Μαλαισία και στάλθηκε μέσω του Τελ Αβίβ στη Φλόριντα, όπου φορτώθηκε με πυρηνικά όπλα και χρησιμοποιήθηκε από τον Ομπάμα για να απειλήσει 58 ηγέτες που συγκεντρώθηκαν στην Ολλανδία για " σύνοδο κορυφής για την ασφάλεια. "

https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Nuclear_Security_Summit

Στη συνέχεια επανατοποθετήθηκε από πτήση 370 σε πτήση 17, και γεμάτη με πτώματα, στάλθηκε στην Ουκρανία, όπου καταρρίφθηκε σε μια μάταιη προσπάθεια να ξεκινήσει πυρηνικός πόλεμος με τη Ρωσία. Το σημείο εδώ είναι ότι η μαρτυρία του Razak και του Clapper, μαζί με τα ίχνη εγγράφων από το Μαλαισιανό σκάνδαλο, οδήγησε κατευθείαν στο γαλλικό υποκατάστημα των Rothschilds.

Οι γάλλοι Rothschilds έχουν τεράστια επιρροή στην Ασία. Για παράδειγμα, ο Zhou Enlai, ο πρώτος πρωθυπουργός της κομμουνιστικής Κίνας, καθώς και ο πρώην κορυφαίος ηγέτης Deng Xiaoping και πολλοί άλλοι ήταν όλοι εκπαιδευμένοι στη Γαλλία από τους Γάλλους κομμουνιστές. Αυτοί οι Γάλλοι κομμουνιστές ήταν μαζικοί πράκτορες των Χαζάρων, που κατά πάσα πιθανότητα χρηματοδοτούσαν οι Γάλλοι Ρότσιλντ, σύμφωνα με έναν Γάλλο Κομμουνιστή καθηγητή που συμμετείχε στην Κινεζική Κομμουνιστική Επανάσταση και τα επακόλουθά της.

Η κόρη του Ιάπωνα υπουργού Οικονομικών Taro Aso είναι επίσης παντρεμένη με κάποιον του γαλλικού κλάδου των Rothschilds. Χρησιμοποιούν την Aso, μεταξύ άλλων, για να αγοράσουν στήριξη για την μυστική τους κυριαρχία στην Ασία από κινέζους και Ιάπωνες γκάνγκστερ, σύμφωνα με στενό συνεργάτη της Aso. Αυτό βοηθά να επιβεβαιώσουμε τι μας λέει εδώ και καιρό η NSA για την επιρροή του Rothschild στην Κίνα και την Ιαπωνία.

Οι γάλλοι Rothschilds έστειλαν επίσης έναν εκπρόσωπο τους να συναντηθεί με την κοινωνία των White Dragon (WDS) μετά την επίθεση μαζικής δολοφονίας πυρηνικών και το τσουνάμι στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου 2011, για να απειλήσουν περαιτέρω επιθέσεις, λένε οι πηγές WDS. Υποχώρησαν αφού απειλήθηκαν, θα χτυπηθει το νησί La Palma στον Ατλαντικό με σεισμό και θα στείλουν ένα τσουνάμι 100 μέτρων στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, λένε οι πηγές. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι υπήρχε μια τεράστια, ανεξήγητη σειρά σεισμών στο La Palma αμέσως μετά την επίθεση στην Fukushima.

https://ruffletheteacher.com/2011/08/12/la-palma-canary-islands-700-earthquakes-since-july-2011/

Σε κάθε περίπτωση, ο βρετανικός κλάδος της οικογένειας Rothschild έχει ήδη παραδοθεί. Μετά τον θάνατο του Jacob Rothschild τον Νοέμβριο, ο Nathan, ο νέος οικογενειακός αρχηγός, δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με την WDS.

Οι πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, αναφέρουν ότι "Αφού η βασίλισσα παραδόθηκε στον Τράμπ, η πρώην σύζυγος του Ναθανέλ Ρότσιλντ αυτοκτονήθηκε στο Λονδίνο ...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5960035/Final-photo-Kate-Moss-reality-star-BFF-tragic-death-pair-attended-lavish-wedding.html

... και οι υπόγειες βάσεις και οι πύλες του Ηνωμένου Βασιλείου καταστράφηκαν. "Για όσους εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι αυτά είναι πραγματικά, ας ρίξουν μια ματιά στους σεισμογράφους των βρετανικών σεισμών της περασμένης εβδομάδας στον παρακάτω σύνδεσμο. Αυτά τα είδη σεισμικών δονήσεων είναι δυνατές μόνο με εκρηκτικά. Επιπλέον, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι επιρρεπές σε φυσικούς σεισμούς.

https://www.thesun.co.uk/news/6808043/surrey-earthquake-magnitude-gatwick-airport-latest/

Τώρα που οι Βρετανοί Rothschilds έχουν παραδοθεί, οι γαλλικοί, γερμανικοί και ελβετικοί κλάδοι πρέπει να απτελειωθούν για να απελευθερωθεί η ανθρωπότητα. Το γεγονός ότι ο γάλλος σωματοφύλακας του Γάλλου σκλάβου του Ρότσιλντ του προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν κατηγορήθηκε από την αστυνομία μετά από ξυλοδαρμό των διαδηλωτών αποτελεί ένδειξη ότι οι κακοποιοί του Macron στοχεύονται ως ένα βήμα προς την κατάργηση του Μακρόν και την απελευθέρωση της Γαλλίας.

https://www.theguardian.com/world/2018/jul/22/macron-bodyguard-alexandre-benalla-cancels-wedding-to-face-police-questions

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προσκολλάται επίσης στην εξουσία για λογαριασμό του γερμανικού κλάδου της οικογένειας, αλλά το γεγονός ότι δεν κάνει καλοκαιρινές διακοπές φέτος για πρώτη φορά σε 10 χρόνια δείχνει ότι είναι επίσης υπό πολιορκία.

Από τον ελβετικό κλάδο από την άλλη πλευρά, έχει ζητηθεί ευγενικά από τις ασιατικές βασιλικές οικογένειες να παραδώσει τον κλεμμένο χρυσό που χρησιμοποίησαν για τη χρηματοδότηση της BIS και των G7. Αν δεν υπάρξει ικανοποιητική απάντηση, θα επιχειρήσουν Ειδικές Δυνάμεις και ενδεχομένως θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα, υπόσχονται μέλη της WDS.

Το γεγονός ότι ο Trump είπε στο CBS News ότι η ΕΕ που ανήκει στον Rothschild ήταν "εχθρός" και επίσης υπαινίχθηκε ότι δεν θα διακινδυνεύσει τον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο για να προστατεύσει τις ευρωπαϊκές χώρες δείχνει ότι αυτές οι χώρες δεν έχουν κανένα πραγματικό στρατό για να τους υποστηρίξει πια. Επομένως, πρόκειται μόνο για το πώς και πότε η Ρωσία και οι Η.Π.Α. θα καταργήσουν τους ελεγκτές της δηλαδή τους Rothschild.

https://www.politico.eu/article/donad-trump-nato-montenegro-defending-could-mean-world-war-iii/

Εν τω μεταξύ στις ΗΠΑ, πολλές μάχες εξακολουθούν να μαίνονται. Ο καρδιολόγος του George Bush Sr. πυροβολήθηκε την περασμένη εβδομάδα, προτρέποντας τις πηγές του Πενταγώνου να πούν ότι αυτό το περιστατικό μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη στα «όπλα του Αυγούστου».

https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/22/heart-doctor-to-george-hw-bush-dies-in-bicycle-shooting

Τα "όπλα του Αυγούστου" ενδέχεται να χρειαστούν για να προετοιμάσουν μια συνέχιση της διάσκεψης κορυφής Trump και Πούτιν, όπως αναφέρουν οι πηγές του Πενταγώνου τον Σεπτέμβριο. Πιθανώς, οι πληροφορίες που έδωσε ο Πούτιν στον Trump θα βοηθήσουν το Πεντάγωνο να βρει ποιος άλλος πρέπει να συλληφθεί στις ΗΠΑ

http://tass.com/world/1014095

Οι πηγές του Πενταγώνου προσέφεραν την ακόλουθη υπόδειξη για το τι πρέπει να περιμένουμε: «Αφού κάλεσε τους υποστηρικτές σούπερ καταδρομείς, ο Trump εξουσιοδοτήθηκε να καταλάβει όχι μόνο τη Silicon Valley και το Hollywood, αλλά και το Federal Reserve Board και την Big Pharma».

Επίσης, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, οι εκλογές στη Ζιμπάμπουε, που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουλίου, θα είναι σημαντικές για να αποκτηθεί ο αφρικανικός χρυσός για να στηριχτεί ένα νέο αφρικανικό νόμισμα, ως μέρος της επόμενης παγκόσμιας επαναφοράς νομισμάτων.

Σαν ένα σημάδι ότι οι παλιοί ηγέτες γνωρίζουν ότι το «χειρόγραφο έχει θυροκοληθεί», ο Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος προήδρευσε σε μια συνάντηση της Bilderberg στην Ιταλία, δήλωσε ότι ο Trump "μπορεί να είναι ένας από εκείνες τις μορφές της Ιστορίας που εμφανίζεται από καιρό σε καιρό για να σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής και να την αναγκάσει να παραιτηθεί από τις παλιές προθέσεις της. "

https://sputniknews.com/world/201807201066554344-kissinger-trump-putin-summit/

Αυτό μοιάζει με δήλωση παράδοσης.

Πηγή: https://benjaminfulford.net/

Μτφρ: Γ.Βουδούρης 2018-07-23