Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δυτικός πολιτισμός κατευθύνεται προς την επανεκκίνηση κατά τη διάρκεια των διακοπών.

B.Fulford  2018-12-24

Πολλά σημάδια και επιβεβαιώσεις από υψηλά ιστάμενες πηγές δείχνουν ότι η επανεκκίνηση του δυτικού πολιτισμού σχεδιάζεται για το 2019. Το κλείσιμο της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των διακοπών, για παράδειγμα, δεν έχει καμία σχέση με την οικοδόμηση του τείχους αλλά έχει να κάνει με μια οικονομική επανεκκίνηση και τα επερχόμενα στρατιωτικά δικαστήρια.

Ωστόσο, αυτό που έρχεται είναι πολύ περισσότερο από απλώς ένα μάντρωμα των εγκληματιών που κατέλαβαν και χρεοκόπησαν την αμερικανική κυβέρνηση - πρόκειται για τον καθορισμό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο μονοθεϊσμός.
Μια και σήμερα είναι η 25η Δεκεμβρίου, Χριστούγεννα, είναι μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους την ιστορική αλήθεια πίσω από αυτήν την εορτή. Το γεγονός είναι ότι κανείς δεν ξέρει πότε γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός, οπότε η παλαιοχριστιανική εκκλησία καταχράστηκε την παλιά ηλιακή Πρωτοχρονιά και αντικατέστησε τον ήλιο με τον Ιησού. Η εξήγηση: ο ήλιος βρίσκεται στο πιο βόρειο σημείο του στις 21 Δεκεμβρίου, στο χειμερινό ηλιοστάσιο. Τρεις μέρες μετά, φαίνεται να βρίσκεται στο ίδιο σημείο, και στη συνέχεια στις 25 Δεκεμβρίου αρχίζει να δύει πιο νότια, σηματοδοτώντας τη γέννηση του ηλιακού νέου έτους. Έτσι, η χριστιανική εκκλησία πρέπει να ομολογήσει και να πει στους ανθρώπους την αλήθεια για τα Χριστούγεννα χωρίς να αρνείται με κανέναν τρόπο τις υπέροχες διδασκαλίες του Ιησού Χριστού και του Χριστιανισμού.
Οι Εβραίοι, από την πλευρά τους, πρέπει να σταματήσουν να γιορτάζουν την ξενοφοβική Χάνουκα και να συνειδητοποιήσουν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να γιορτάσουν το ηλιακό νέο έτος (εκτός αν κάποιοι πιστεύουν πως ο Δημιουργός δεν δημιούργησε τον ήλιο). Τέλος πάντων, Καλά Χριστούγεννα στους χριστιανούς και μουσουλμάνους, και Merry Sunmas σε όλους τους άλλους.
Προετοιμάζοντας αυτές τις επερχόμενες ιστορικές αλλαγές, τα στρατεύματα των Η.Π.Α. αποσύρονται από διάφορες ζώνες συγκρούσεων προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο για την παγκόσμια ειρήνη, λένε οι πηγές της CIA. Οι πηγές του Πενταγώνου συμφωνούν, προσθέτοντας ότι " Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποσύρεται από την Συρία, το Αφγανιστάν, την Υεμένη και την Ουκρανία για να τερματίσει το Βαθύ Κράτος και τους Σιωνιστές, καθώς η παγκόσμια επαναφορά των νομισμάτων απαιτεί ειρήνη και παύση των εχθροπραξιών.

Οι ευρωπαϊκές πηγές των βασιλικών οικογενειών συμφωνούν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την επανεκκίνηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Το σημερινό σύστημα δολαρίου των ΗΠΑ, το ευρώ και το ιαπωνικό γιεν είναι χρεοκοπημένα και δυσλειτουργικά, αυτές και άλλες πηγές συμφωνούν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχουν χρεοκοπήσει εδώ και αρκετό καιρό, λένε οι πηγές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τρέχουσα διακοπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ πρόκειται να οδηγήσει σε κάποια αναδιοργάνωση του κεφαλαίου 11 της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Οι Ευρωπαίοι βασιλείς, για παράδειγμα, αναγνωρίζουν ότι οι ιστορικοί δεσμοί, οι διεκδικήσεις των εκμεταλλεύσεων και άλλες διεκδικήσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να πληρωθούν, αλλά δεν μπορούν να πληρωθούν χωρίς να χρεοκοπήσει το σύστημα.
Είναι σαφές, ωστόσο, ότι το σημερινό σύστημα τερματίζεται. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί όχι μόνο από το κλείσιμο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά και από το γεγονός ότι δεν εκδόθηκαν εταιρικά ομόλογα χρεογράφων τον Δεκέμβριο και ότι οι χρηματιστηριακές αγορές των ΗΠΑ υποχώρησαν περισσότερο από το σοκ Lehman του 2008.
Ένα πράγμα όμως που συμφώνησαν είναι ότι θα δημιουργηθεί ένας μελλοντικός οργανισμός προγραμματισμού με προϋπολογισμό πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα νομικά και χρηματοοικονομικά πλαίσια για τον οργανισμό αυτό αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στα παρασκήνια, σύμφωνα με τις βασιλικές οικογένειες και τις πηγές της Στοάς Ρ2.
Ένα άλλο πράγμα που έχει συμφωνηθεί σε υψηλότερο επίπεδο, μεταξύ των οποίων και με τις ασιατικές μυστικές κοινωνίες, είναι ότι η εγκληματικότητα θα εξαλειφθεί από το σύστημα, ειδικά στις ΗΠΑ
Σε αυτό το μέτωπο, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, ο αριθμός των σφραγισμένων κατηγοριών στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 70.000. Δύο τεράστιες φορτηγίδες της αστυνομίας στέλνονται στον Κόλπο του Γκουαντάναμο από τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια για να φιλοξενήσουν όλους τους εγκληματίες που συλλαμβάνονται.
Ένα ακόμα σημάδι για το τι έρχεται μπορεί να φανεί στο γεγονός ότι ο Trump έστειλε ειδοποίηση στον Πρόεδρο του House Paul Ryan ότι «η εθνική εντολή έκτακτης ανάγκης 13818 από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 παρατάθηκε για ένα έτος, μπλοκάροντας τις ιδιοκτησίες και τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων σε σοβαρές καταχρήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά ", σημειώνουν οι πηγές.

Οι εγκληματίες που κυβερνούν το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία θα αντιμετωπίσουν επίσης την δικαιοσύνη, υπόσχονται οι ρωσικές πηγές της FSB. Προς το σκοπό αυτό, η ρωσική κυβέρνηση έχει παράσχει λεπτομερείς και εκτενείς αποδείξεις ότι τα αποκαλούμενα λευκά κράνη (σημ ΓΒ: επίτηδες ονομάστηκαν ΄Λευκά Κράνη΄ για να τα συγχέει ο κόσμος με τα ΄Λευκά Καπέλα΄ που μάχονται για την Παγκόσμια Αντίσταση) είναι εγκληματική οργάνωση που κλέβει ανθρώπινα όργανα, σκηνοθετεί επιθέσεις αερίου Sarin και λεηλατεί ιστορικούς θησαυρούς. Αυτό σημαίνει ότι ο ηθοποιός George Clooney θα είναι μια από τις πολλές "προσωπικότητες" που κατευθύνεται προς τον κόλπο του Γκουαντάναμο.
https://www.rt.com/news/447091-white-helmets-terrorists-russia/
                         
Ο μαζικός δολοφόνος Benjamin Netanyahu και ο Mohammed bin Salman είναι οι άλλοι εγκληματίες που θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη, λένε οι πηγές της CIA, του Πενταγώνου και της FSB. Επίσης, τα εγκληματικά μέλη όπως ο Biden, ο Pence, οι Clinton, ο Bush, ο Rockefeller, ο Rothschild, ο Du Pont, ο Iwasaki και άλλοι που πιστεύουν ότι είναι πάρα πολύ πλούσιοι για να πάνε στη φυλακή, λένε οι πηγές.
Επίσης, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, η καταδίκη του πρώην Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας Μάικ Φλιν αναβάλλεται  μέχρι τις 13 Μαρτίου 2019, "οπότε θα γίνουν οι αποχαρακτηρισμοί της FISA, θα γίνουν τα στρατιωτικά δικαστήρια και θα ΄πέσουν΄ κι άλλες βόμβες αλήθειας".
Για να διασφαλιστεί ότι η απομάκρυνση των εγκληματιών υψηλού επιπέδου και να προχωρήσει χωρίς εμπόδια, οι πηγές του Πενταγώνου λένε ότι "ο Trump μπορεί να ορίσει κι άλλο δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου".
Μήνυμα προς τον δικαστή Ginsburg: οι στόχοι σας, όπως τα ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες και τις μειονότητες, αποτελούν πλέον μέρος του κοινωνικού ιστού, γι 'αυτό παρακαλούμε να γονατίσετε με αξιοπρέπεια.
Το άλλο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τον Δεκέμβριο, οι στρατηγοί των πεζοναυτών, John Kelly και James Mattis ανακοίνωσαν την παραίτησή τους ως αρχηγός του Λευκού Οίκου ο πρώτος και ως Γραμματέας της Άμυνας, ο δεύτερος. Είδαμε επίσης την ανακοίνωση ότι ο Αρχηγός του Στρατού, Mark Milley, επιλέχθηκε ως ο επόμενος Πρόεδρος των Μικτών Αρχηγών Προσωπικού, για να διαδεχθεί τον στρατηγό των πεζοναυτών Joseph Dunford.
Η αντικατάσταση και των τριών στρατηγών των πεζοναυτών στην κορυφή της αμερικανικής ιεραρχίας είναι απλά επειδή έχουν επιτύχει το στόχο τους να είναι η αιχμή του δόρατος, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Τώρα που έχει καθιερωθεί ένα προγεφύρωμα στην Ουάσινγκτον, το Ναυτικό και ο στρατός των Η.Π.Α. θα φροντίσουν τα μεγαλύτερα οργανωτικά ζητήματα καθώς και τα ζητήματα ανοικοδόμησης που θα προκύψουν, λένε οι πηγές.
Επίσης, μία πηγή του Πενταγώνου δήλωσε ότι ο Mattis και ο Kelly θέλουν να εγκαταλείψουν τη διοίκηση πριν η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι και τυπικά χρεοκοπημένη. Θα επικεντρωθούν στην εποπτεία των στρατιωτικών δικαστηρίων. Μόλις καθαριστεί η Ουάσινγκτον και οι εγκληματίες αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη, και οι δύο σκέφτονται να μπουν στην πολιτική το 2020, λέει η πηγή.
Είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε ότι ο Robert David Steele έχει προωθηθεί ως νέος Γραμματέας Άμυνας από τον Gordon Duff, προϊστάμενο συντάκτη του Veterans Today ένας άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους ότι ουσιαστικά όλοι οι βετεράνοι αποθαρρύνουν τον πόλεμο και περιφρονούν όσους επιδιώκουν πόλεμο για το κέρδος.
https://www.veteranstoday.com/2018/12/21/secretary-of-efficient-defense-or-secretary-of-wasteful-war-robert-david-steele-as-a-candidate-the-only-candidate-with-a-grand-strategy/
Είναι ενδιαφέρον ότι παρόλο που ο Duff είναι κάθετα αντίθετος με τον Trump και ο Steele είναι υποστηρικτής του Trump, ο Duff εξακολουθεί να θέλει τον Steele ως Γραμματέα Άμυνας στην προεδρία του Trump.
Υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις σχετικά με την εφαρμογή των ιδεών του Steele για το "όλα φανερά" σε μια πειραματική ζώνη (ίσως τη Μαντζουρία) ως μια διαδρομή για την παροχή μυστικής στρατιωτικής υψηλής τεχνολογίας (όπως αντιβαρύτητα, ελεύθερη ενέργεια κ.α.) στον ευρύ πληθυσμό με υπεύθυνο τρόπο.
Ο Steele, όταν ρωτήθηκε για το διορισμό του, υποσχέθηκε ότι, εάν επιλεγεί, δεν θα επέτρεπε μόνο την απελευθέρωση της στρατιωτικής μυστικής τεχνολογίας, αλλά θα έκανε το καλύτερο δυνατό για να εφαρμόσει την πολυαναμενόμενη και πολύ συζητημένη αποκάλυψη του "μυστικού διαστημικού προγράμματος".
Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε το ακριβές χρονοδιάγραμμα, που θα πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι αλλαγές. Μας έχουν υποσχεθεί στρατιωτικά δικαστήρια για τον Ιανουάριο, αλλά η παγκόσμια επαναφορά των νομισμάτων είναι ακόμα άγνωστη.
Ωστόσο, υπάρχουν δύο υπαινιγμοί ότι ο Μάιος θα μπορούσε να είναι η ώρα. Πρώτον, ο νέος Ιάπωνας αυτοκράτορας θα αναλάβει τότε τον θρόνο. Ως η παλαιότερη συνεχιζόμενη βασιλική οικογένεια στη γη, οι Ιάπωνες βασιλείς θεωρούνται από άλλους βασιλείς ότι είναι εκείνοι που θα τοποθετήσουν την επίσημη σφραγίδα που θα εγκαινιάζει το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ο άλλος, πιο μικρός υπαινιγμός είναι ότι μετά την παραίτηση του Πρωθυπουργού του Βελγίου την περασμένη εβδομάδα, ο βασιλιάς του Βελγίου του ζήτησε να παραμείνει μέχρι τον Μάιο.
Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2018-12-25

Πηγή: 
benjaminfulford.net