Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ίσως το πιο αφυπνιστικό βίντεο για την παγκόσμια δυναστεία που βιώνουμε διαχρονικά! Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας - Ιουλιανός Βουδούρης (Ντοκιμαντέρ - στην Ελληνική)

Το μέλλον της Χ.Μ. του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανότατα από όλους εμάς που μαθαίνουμε πλέον για την μυστική και απαγορευμένη ύπαρξή της, που αφαιρέθηκε τόσο από τα βιβλία της Ιστορίας όσο και από τις βιβλιοθήκες ώστε να μην κοινοποιηθεί ποτέ.

Αν η Χ.Μ ήταν σε θέση να λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, θα επιτίθετο από όλες τις πλευρές και θα κατέστρεφε τα πάντα.

Μοιραστείτε λοιπόν αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και διαδώστε την. Στερείστε τους έτσι τη μυστικότητα εκθέτοντας την κρυφή ιστορία τους ώστε όλοι οι Άνθρωποι να την γνωρίσουν και να κατανοήσουν περί τίνος πρόκειται.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Χαζάροι εργάστηκαν τόσο σκληρά εξαγοράζοντας και ελέγχοντας τα ΜΜΕ και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, ώστε έτσι, να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ για τον μυστικό, απάνθρωπο σατανισμό τους. Αν ο κόσμος των Ανθρώπων μάθει περί αυτού θα συνενωθεί και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές και σε κάθε επίπεδο.

Βίντεο - Αφήγηση:
Ιουλιανός Βουδούρης

Έκοψαν το βίντεο.... :)

VIMEO
Γειά σας κ. Ιουλιανέ Βουδούρη,

Το βίντεο σας " Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας - Έκδοση ΙΙ - Ιουλιανός Βουδούρης" αφαιρέθηκε διότι παραβίαζε τους κανονισμούς μας.

Ο λόγος: Δεν μπορείτε να ανεβάζετε βίντεο που εμπεριέχουν μίσος, ή προκαλούν μίσος ενάντια σε άτομο ή ομάδα.

κλπ-κλπ

σμ: Βασικά χαίρομαι γιατί αν έλεγα μπούρδες δεν θα το έκοβαν. :)


ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ!

ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΗΚΕ..
Πηγή:
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ