Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αυτοί είναι οι 10 λόγοι να κάνετε σεξ κάθε μέρα

Αν ανήκετε στα ζευγάρια που επιλέγουν να κάνουν σεξ μέρα παρά μέρα απολαμβάνετε μια σειρά από σωματικά και ψυχολογικά οφέλη που σας προσθέτουν ευτυχία, μακροζωία και ένα υγιές σώμα.


Εκτός από την αγχολυτική του δράση το συχνό σεξ αποτελεί μια εξαιρετική αεροβική άσκηση που σας βοηθά να κάψετε θερμίδες ενώ παράλληλα οξυγονώνονται τα κύτταρά σε όλο σας το σώμα.
Η σεξουαλική δραστηριότητα μειώνει το άγχος, ρίχνει την υψηλή αρτηριακή πίεση και έχει συσχετιστεί με χαμηλότερη διαστολική πίεση στην ανάπαυση. Με τον τρόπο αυτό το άτομο αντιδρά καλύτερα σε στρεσογόνες καταστάσεις. Παράλληλα έχει βρεθεί ότι σταθεροποιεί τον καρδιακό σφυγμό, ενώ είναι μια ικανοποιητική άσκηση για τον οργανισμό. Έχει τις ίδιες θετικές επιδράσεις στον οργανισμό όπως μια δυνατή προπόνηση. Όπως κι η γυμναστική όμως έτσι και το σεξ θα πρέπει να γίνεται τακτικά για να υπάρχουν τα οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα. Μια συχνότητα επαφών πάνω από δύο φορές την εβδομάδα βελτιώνει την υγεία της καρδιάς και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής νόσου κατά 45%.

Επιπλέον:
1.Βελτιώνει την αρτηριακή πίεση
2.Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα
3.Χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και οικειότητας
4.Γυμνάζει τους μύες της πυέλου
5.Προστατεύει…τον προστάτη
6.Διευκολύνει τον ύπνο
7.Μπορεί να βελτιώσει τον εμμηνορροϊκό κύκλο σας
8.Προλαμβάνει τη στυτική δυσλειτουργία
9.Αυξάνει το προσδόκιμο του χρόνου ζωής
10.Κάνει πιο υγιές το σπέρμα




Πηγή:
health4you.gr