Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

"Ομορφα κρεβάτια απο παλέτες!"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXYsjPv1hzfBiB5yd0ikO7NpKQJ2g6chGMN5Os0UmLa4EQ822BRMTbD0-0zZrGAjucqNDcC-fNrxf0OC3nVMwkOj19xcjFFrtzXdpzgeixgUmDOvdMt12sYm1ZHkEhIAqC7FSzFQij06w/s1600/krevatia-apo-paletes-kataskeves-paletes24_1.jpg Πλέον οι παλέτες και τα έπιπλα απο παλέτες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και στην καθημερινότητα μας. Και δεν είναι μόνο η χαμηλή τιμή τους που τις κάνει περιζήτητες ούτε και οτι μπορεί ο καθένας να φτιάξει ενα έπιπλο απο παλέτα, αλλά πλέον αποτελούν τάση και τελευταία λέξη της μόδας. Και όχι άδικα αφού οι κατασκευές και οι χρήσεις είναι αμέτρητες, είναι πολύ ανθεκτικό ξύλο και επεξεργάζεται εύκολα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο τις κατασκευές με παλέτες, τα κρεβάτια. Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για να φτιάξετε μία κρεβατοκάμαρα απο παλέτες, να επιλέξετε τους χρωματισμούς ανάλογα με τη διακόσμηση σας, να φτιάξετε υπέροχα κεφαλάρια.

Αυτο που χρειάζεσται είναι να επιλέξετε το σχέδιο, να προμθευτείτε τις παλέτες, να τις τρίψετε, να τις βάψετε με κάποιο βερνίκι η με χρώμα και να τις μοντάρετε.





Εαν τώρα δεν θέλετε ή δεν έχετε το χρόνο να φτιάξετε μόνοι σας υπάρχουν αρκετοί "παλετοποιοί" που μπορούν να σας φτιάξουν τα πάντα κατά παραγγελία.

Φυσικά εγώ είμαι της άποψης οτι με μία μικρή βοήθεια απο το οικείο περιβάλλον σας και με πολύ λίγα εργαλεία μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε θεαματικές κατασκευές!









 




















































































images pallet-furniture


Πηγή:
toftiaxa.gr