Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΤΙΝ: Ο πρώην σύζυγος μου είναι νεκρός και κυκλοφορεί ο σωσίας του (Βίντεο, εικόνες)

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δίνει την αφορμή στους συνομωσιολογικούς κύκλους να κάνουν απίστευτες εικασίες!


Στο βίντεο όπου μεταδίδει την είδηση από ένα δημοσίευμα της Γερμανικής Die Welt η οποία υποτίθεται φιλοξένησε στις σελίδες της μια συνέντευξη της πρώην συζύγου του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν Λουντμίλα Πούτινα και η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο πρώην σύζυγος της έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και ότι αυτός που βλέπουμε δεν είναι παρά ένας από τους σωσίες του…

Τώρα άμα η κυρία Πούτινα τα έχει χάσει η είναι ψεύτικη η είδηση δεν το ξέρουμε αυτό.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή:
crashonline.gr

Σχόλιο ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ:
Άσχετα από το άρθρο οι "ευαισθητοποιημένοι" γνωρίζουν από σχετικές δημοσιεύσεις-μαρτυρίες ότι αυτό είναι αλήθεια, υπάρχουν έρευνες που το αποδεικνύουν. Είναι γνωστό ότι τα αυτιά δεν τροποποιούνται και είναι μοναδικά στον καθένα γι' αυτό και όταν συλλαμβάνεται κάποιος τον φωτογραφίζουν και προφίλ! Φυσικά μην νομίζουμε οτι οι υπόλοιποι αρχηγοί κρατών είναι κανονικοί.. ζωντανοί και δολοφονημένοι..!! Ακολουθούν φωτογραφίες με τους Πούτιν που έχουμε δει κατά καιρούς...!


Διαφορές βέβαια υπάρχουν και στο πρόσωπο..