Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

"Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ"


Η ενεργοποίηση των υπολοίπων 10 αδρανοποιημένων από τους στασιαστές της 4ης αποστολής υπό των Κρόνο, ελίκων του γενετικού κώδικα, άρχισε να γίνεται αισθητή σε ορισμένους ανθρώπους και θα αρχίσει πολύ σύντομα να επηρεάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα.


Τούτο αποτελεί συμπαντική νομοτέλεια και παρέχεται και βοήθεια από τα σκάφη της 7ης και της 8ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε", τα οποία με ειδικές ακτινοβολήσεις, βοηθούν στο "ξύπνημα" των εν υπνώσει ευρισκομένων Ελλανίων γόνων. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ψυχολογικά έτοιμοι, γιατί θα υποστούν τέτοιες σημαντικές αλλαγές, που θα μεταβληθούν σε ανώτερους ανθρώπους με απόλυτη συνειδητότητα.
Οι "Μαύρες Αδελφότητες" ή "Σκοτεινές Αδελφότητες", οι οποίες είχαν συγκροτηθεί από τον ίδιο τον Κρόνο με την μορφή θρησκειών (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός κλπ) χρησιμοποιούν τις δυνάμεις της μαύρης μύησης και της αρνητικής σκέψης για την καταστροφή της ψυχής και του πνεύματος της ανθρωπότητας*.
*Στον όρον ανθρωπότητα, δεν συμπεριλαμβάνονται οι ερπετοειδείς κλώνοι και τα ανθρώπινα υβρίδια - ο αριθμός τους στον πλανήτη μας είναι δισεκατομμύρια - , οι οποίοι δεν έχουν πνεύμα και ψυχή και συμπεριφέρονται όπως οι κοινωνίες των εντόμων: Σκέφτονται και ενεργούν όλοι μαζί και ταυτόχρονα, κάνοντας τις ίδιες κινήσεις και το ίδιο πράγμα.


Πηγή:
Nicos Kastanias