Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

"Το αμερικανικό διαστημόπλοιο με την ονομασία "Δράκος" εξερράγη αμέσως μετά την εκτόξευση του" (Βίντεο)

Το αμερικανικό διαστημόπλοιο με την ονομασία "Δράκος" εξερράγη χθες αμέσως μετά την εκτόξευση του. Προοριζόταν για να μεταφέρει εφόδια στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Οι Αμερικανοί δεν έχουν άδεια να πετούν στο διάστημα διότι θεωρούνται υπαίτιοι της καταστροφής του πυρηνικού αντιδραστήρα στην Ιαπωνία και της πρόκλησης τσουναμιού.

- ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΔΡΑΚΟΣ" ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΦΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΔΣ

(Συμπληρωματικά) Το επίσημο όργανο των αποστατών, η NASA, για άλλη μια φορά προκαλεί τους Ολυμπίους με καταστροφικά αποτελέσματα..
- ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ "DRAGON" ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙΣ 10.29 ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ SpaceX's Falcon 9, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΔΣ, ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΘΥΓΑΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ "ΠΗΓΑΣΟΣ"
Κυβερνήτης του "ΠΗΓΑΣΟΣ" είναι ο Αλέξανδρος Ζευς, ο οποίος "ηγείται των σκαφών της Ταξιαρχίας Κυνός της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, η οποία θα επέμβει στον πλανήτη για να βοηθήσει τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στην νίκη κατά των δυνάμεων του σκότους και της αποστασίας. Έμβλημα του ο χρυσός αετός του Διός που τον καθιστά άτρωτον".
- Στην φωτογραφία το αμερικανικό σκάφος "Dragon" το οποίο κατερρίφθη από σκάφος του "ΠΗΓΑΣΟΣ". Στο σκάφος φιγουράρει ένας φτερωτός δράκος.


SpaceX's Falcon 9 rocket broke up just minutes after its launch with a robotic Drago cargo capsule for the International Space Station, NASA said. The Falcon took off right on time, rising into the sunny skies over Cape Canaveral Air Force Station in Florda at 10:21 a.m. ET. But shortly afterward, NASA spokesman George Diller reported that the launch vehicle was lost.

Περισσότερα ΕΔΩ


Πηγή:
Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ