Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

"SOS από Σερβία! Χιλιάδες ΠΑΝΟΠΛΟΙ Τζιχαντιστές έτοιμοι να μακελέψουν τα Βαλκάνια!"


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Nezavisne novine», η Βοσνία διαθέτει  μεταξύ 3.000 και 5.000 πιθανών τρομοκρατών, σύμφωνα με τις σερβικές μυστικές υπηρεσίες. Ο Σέρβος ειδικός ασφαλείας  Πρέντραγκ Τσερανίκ υπενθυμίζει   ότι πριν από μερικά χρόνια, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών-Ασφάλειας της Βοσνίας Almir Dzuvo επιβεβαίωσε  τότε την ύπαρξη στρατοπέδων με περίπου 3.000 πιθανούς τρομοκράτες, αναφέρει σκοπιανό δημοσίευμα .


«Μάλλον ο αριθμός αυτός  τώρα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αν λάβουμε υπόψη εκείνους που μεταβαίνουν και  επιστρέψουν από τα πεδία των μαχών στην  Συρία», δήλωσε ο Ceranikj.

 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η ουσία του αγώνα κατά της τρομοκρατίας είναι η πρόληψη, η οποία δεν αποτελεί  μόνο έργο της αστυνομίας». 


Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα  pentapostagma.gr, η  δυστυχισμένη αυτή χώρα  αποτελεί στην ουσία  μια γιγαντιαία βάση τρομοκρατών  τουλάχιστον από το 1995. Οι Ουαχαμπιστές βρήκαν « τροφή και στέγη» στην Βοσνία το 1995  , δημιουργώντας  ισλαμιστικούς «θύλακες», οι οποίοι ελέγχουν τη πολιτική ζωή στην χώρα , και ταυτόχρονα έχουν σχέση με τον ισλαμικό στρατό , την Αλ-Κάιντα αλλά και άλλες οργανώσεις  . 


Εάν όλοι αυτοί οι Τζιχαντιστές ΕΝΩΘΟΥΝ με τους Αλβανούς  εθνικιστές   του Κοσόβου, της ΠΓΔΜ, θα αποτελέσουν κυριολεκτικά έναν νέο στρατό από «Όρκ» , ο οποίος θα καταστρέψει τα Βαλκάνια και θα ξεχυθεί στην Ευρώπη.

 
Η ΕΕ ασχολείται προς το παρόν με την Ελλάδα, τα δάνεια, τα νέα κτίρια της ΕΚΤ στην  Φρανκφούρτη, τα υπόλοιπα πιθανόν τα θεωρεί « περιττά». Χωρίς σχέδιο , συνεργασία, κοινή δράση , πληροφορίες και πολιτική βούληση , απλά θα παρακολουθήσουμε σε λίγο διάστημα την « άλωση της Ευρώπης», από τους ισλαμιστές.


Πηγή:
www.pentapostagma.gr