Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΔΙΟΣ


<<Ουδεν απο τα βιωματα του Γερασιμου ειναι παραισθηση ή δημιουργημα της φαντασιας του, διοτι ειναι σε πληρη νοητικη συνδεση μεθ'υμων.
Γνωριζε απο την παιδικη του ηλικια οτι θα απεβιωνε την 1 Αυγουστου του 2009 και προετοιμαζοταν γιαυτο. Ο Γαραμανας [φωτοφορος οντοτητα] ομως μετεφερε το μηνυμα παρατασης του χρονου παραμονης του εις Γαιαν δια ολοκληρωση της αποστολης του.
Ο Γερασιμος δεν ειναι το Ον που γεννηθηκε απο τους φυσικους του γονεις. Το Ον εκεινο απεβιωσε την 20 Απριλιου 1942 απο βαρυ κρυολογημα και επανηλθε αμεσως εις ζωη, διοτι ενσαρκωθηκε εις το σωμα του ο Λυριος Αρισταιος απο τον πλανητη -ε- [Απολλων] του αστρου γ του Αστερισμου της Λυρας και εκτοτε εκτελει εντολες αφυπνισης των Ελλανιων που του διδομεν εμεις.>>



Fileas: Για οσους γνωριζουν,δεν αποτελει εκπληξη η αλλαγη σωματος.Για οσους ομως αγνοουν τετοια θεματα, θα πω οτι αποτελει φυσικη εργασια για οντοτητες που καταλαμβανουν σωματα για καποιον ορισμενο σκοπο ή αναθεση εργου. Μαλιστα σε ορισμενους χωρους υπαρχουν φυσικα σωματα διχως ψυχη που συντηρουνται με μηχανηματα, ωστε οταν η οντοτητα χρειαζεται να επιτελεσει καποιο εργο, καταλαμβανει το σωμα και εκτελει την εργασια,διχως να διαφερει απο τους αλλους ανθρωπους και αφου τελειωσει το επιστρεφει παλι στον ιδιο χωρο,ωστε να συντηρηθει και να ειναι ετοιμο να ξανα-χρησιμοποιηθει απο αλλη οντοτητα. Ειναι μια παναρχαια τακτικη που ομως ειναι αγνωστη, αλλα γινεται,οσο απιστευτο ή περιεργο ή ακατανοητο μας φαινεται. Αγνοουμε πολλα που παραμενουν κρυφα, οσο η ανθρωποτητα δεν ειναι ετοιμη να κατανοησει.!!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ