Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας



Η ιστορία των Χαζάρων, και ειδικά η ιστορία της Χαζαρικής Μαφίας (Χ.Μ.), του μεγαλύτερου συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος παγκοσμίως, στο οποίο μεταμορφώθηκε η Χαζαρική ολιγαρχία με την ανάπτυξη του Βαβυλωνιακού μαγικού χρήματος, έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα βιβλία της ιστορίας.
Η σημερινή Χ.Μ. γνωρίζει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να υπάρξει χωρίς απόλυτη μυστικότητα και ως εκ τούτου έχει δαπανήσει ασύλληπτα χρηματικά ποσά για την απάλειψη της ύπαρξής της από τα βιβλία της Iστορίας, προκειμένου να αποτρέψει τους πολίτες του κόσμου από το να μάθουν για την σατανική, πέραν κάθε φαντασίας δραστηριότητά της που εκτελείται από την μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία οργανωμένου εγκλήματος αυτού του κόσμου.
Οι συντάκτες αυτού του άρθρου έκαναν ό,τι καλύτερο δυνατόν για να αναστήσουν αυτήν την χαμένη, μυστική ιστορία των Χαζάρων και του μεγάλου διεθνούς συνδικάτου οργανωμένου εγκλήματος, που ονομάζεται Χαζαρική Μαφία (Χ.M.) και καθιστούν αυτή την ιστορία διαθέσιμη στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου που είναι το νέο πιεστήριο του Γουτεμβέργιου.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναδημιουργηθεί αυτή η κρυμμένη μυστική ιστορία της Χ.M. γι αυτό παρακαλούμε να είστε επιεικείς για τυχόν δευτερεύουσες ανακρίβειες ή λάθη που είναι ακούσια και οφείλονται στη δυσκολία της «εξόρυξης» της πραγματικής ιστορίας των Χαζάρων και της μαφίας τους. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για να την αναπλάσουμε.
Ήταν ο Mike Harris που συνέδεσε τις κουκίδες και έκανε την πραγματική ανακάλυψη της μυστικής ιστορίας της Χαζαρικής μαφίας και του όρκου αίματος που έδωσαν να εκδικηθούν την Ρωσία, η οποία βοήθησε τους Αμερικανούς να κερδίσουν τον Επαναστατικό Πόλεμο και τον Εμφύλιο Πόλεμο καθώς και τον όρκο τους να εκδικηθούν την Αμερική και τους Αμερικανούς επειδή νίκησαν σε αυτούς τους πολέμους και διατήρησαν την Ένωση.
Στη Συνδιάσκεψη της Συρίας για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του Θρησκευτικού Εξτρεμισμού 1 Δεκεμβρίου 2014, στην κεντρική του διεύθυνση, ο Επίτροπος και Διευθυντής των “Βετεράνων Σήμερα” Gordon Duff δημοσιοποίησε για πρώτη φορά ότι η Παγκόσμια Τρομοκρατία οφείλεται στην πραγματικότητα σε ένα μεγάλο διεθνές συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος που συνδέεται με το Ισραήλ. Αυτή η αποκάλυψη έστειλε κύματα σοκ στη Διάσκεψη και σχεδόν αμέσως σε όλο τον κόσμο, καθώς, σχεδόν κάθε ηγέτης του κόσμου έλαβε αναφορές για την ιστορική αποκάλυψη του Gordon Duff εκείνη την ημέρα, μέσα σε λίγα λεπτά.
Τα κύματα σοκ από την ιστορική ομιλία του στη Δαμασκό συνεχίζουν να δονούν όλον τον κόσμο έως και σήμερα. Τώρα ο Gordon Duff ζήτησε από τον πρόεδρο Πούτιν να απελευθερώσει τις Ρωσικές πληροφορίες, οι οποίες θα εκθέσουν περίπου 300 προδότες στο Κογκρέσο για σοβαρά και συνεχή κακουργήματα, καθώς και την κατασκοπεία εκ μέρους της Χαζαρικής μαφίας (Χ.M.) εναντίον της Αμερικής και πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής.
Τώρα γνωρίζουμε ότι η Χ.Μ. διεξάγει έναν μυστικό πόλεμο εναντίον της Αμερικής και των Αμερικανών με τη χρήση τρομοκρατίας στημένων γεγονότων τύπου Gladio και μέσω του παράνομου και αντισυνταγματικού συστήματος των Ομοσπονδιακών Κρατών, του IRS, του FBI, της FEMA, της Homeland Security και του TSA. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η Χ.Μ. ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη μιας εσωτερικής «δουλειάς», δηλ. της στημένης επίθεσης Gladio κατά της Αμερικής στις 9-11-01, καθώς και της βομβιστικής επίθεσης Murrah Building στις 19 Απριλίου 1995.
Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας
Preston James and Mike Harris
100-800 κ.ε. (κοινή εποχή-μ.Χ) - μια απίστευτα σατανική κοινωνία αναδύεται στην Χαζαρία:
Οι Χαζάροι εξελίσσονται σε έθνος που κυβερνάται από έναν σατανικό βασιλιά, ο οποίος κατείχε τις αρχαίες μαύρες τέχνες της Βαβυλώνας, καθώς και απόκρυφους ολιγάρχες που υπηρετούσαν ως αυλή του. (σημ.μτφρ. Σύμφωνα με ερευνητές οι Χαζάροι ενδέχεται να ήταν απόγονοι της αρχαίας καταστροφικής φυλής των Υξώς). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Χαζάροι γίνονται γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, ληστές των εμπορικών δρόμων των καραβανιών αλλά και για την ανάληψη των ταυτοτήτων των ταξιδιωτών που δολοφονούσαν, όλα αυτά δε ήταν γι αυτούς κανονική επαγγελματική πρακτική και τρόπος ζωής.
800 κ.ε. - Τελεσίγραφο παραδίδεται από τη Ρωσία, (σημ.μτφρ. επίσης την Περσία) και άλλα γύρω έθνη:
Οι ηγέτες των γύρω λαών, ειδικά της Ρωσίας και της Περσίας είχαν τόσες πολλές καταγγελίες από τους πολίτες τους και ως ομάδα, παραδίδουν ένα τελεσίγραφο στον βασιλιά των Χαζάρων. (σημ.μτφρ. το Ανατολικό Ρωμαϊκό βασίλειο (Βυζάντιο) δεν συμμετείχε διότι ανέκαθεν είχε φιλικές σχέσεις με τους Χαζάρους. (Κρατήστε το αυτό) Στέλνουν λοιπόν ένα ανακοινωθέν προς τον βασιλιά της Χαζαρίας ότι πρέπει να επιλέξει μία από τις τρεις Αβρααμικές θρησκείες για τον λαό του και να την καταστήσει επίσημη κρατική θρησκεία του, να απαιτήσει δε από όλους τους Χαζάρους πολίτες να την ασπαστούν, το ίδιο δε να ισχύσει και για όλα τα παιδιά της Χαζαρίας.
Στον βασιλιά των Χαζάρων δόθηκε η επιλογή μεταξύ του Ισλάμ, του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού. Ο βασιλιάς της Χαζαρίας επέλεξε τον Ιουδαϊσμό και υποσχέθηκε να παραμείνει εντός των απαιτήσεων που έθεσε η συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τον τσάρο της Ρωσίας. Παρά τη συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο Χαζάρος βασιλιάς και ο εσωτερικός του κύκλος των ολιγαρχών, συνέχισαν να ασκούν την αρχαία Βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, γνωστή και ως μυστικός σατανισμός. Αυτός ο μυστικός σατανισμός περιελάμβανε αποκρυφιστικές τελετουργικές θυσίες παιδιών, όπου αφού έπιναν το αίμα τους, τα έκαιγαν και έτρωγαν τις καρδιές τους.
Το βαθύ σκοτεινό μυστικό των αποκρυφιστικών τελετών ήταν, ότι όλα βασίζονταν στην αρχαία λατρεία του Βάαλ, γνωστή και ως λατρεία της κουκουβάγιας. Για να ξεγελάσουν τη συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τη Ρωσία που παρακολουθούσαν την Χαζαρία, ο Χαζάρος βασιλιάς ενσωμάτωσε αυτές τις πρακτικές της λουσιφέριας μαύρης μαγείας με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική υβριδική σατανιστική θρησκεία, γνωστή ως Βαβυλωνιακός Ταλμουδισμός. Αυτό έγινε η εθνική θρησκεία της Χαζαρίας, η οποία καλλιέργησε το ίδιο κακό για το οποίο ήταν γνωστή από πριν.
Δυστυχώς, οι Χαζάροι συνέχισαν με τους κακούς τρόπους τους, ληστεύοντας και δολοφονώντας όσους από τις γύρω χώρες ταξίδευαν μέσω Χαζαρίας. Οι Χαζάροι ληστές προσπαθούσαν συχνά να αναλάβουν την ταυτότητά των ταξιδιωτών αφού τους δολοφονούσαν και με αυτόν τον τρόπο γίνονταν κύριοι ψεύτικων ταυτοτήτων - μια πρακτική που συνεχίζουν μέχρι σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές θυσίας παιδιών που είναι στην πραγματικότητα η αρχαία λατρεία του Βάαλ.
1.200 κ.ε. - Η Ρωσία και τα γύρω έθνη είπαν «ως εδώ!»:
Περίπου το 1200 κ.ε., οι Ρώσοι (σ.μ. και οι Πέρσες) ηγήθηκαν μιας ομάδας εθνών που περιβάλλει την Χαζαρία και έκαναν εισβολή, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων εναντίον των λαών τους, που περιλάμβαναν απαγωγές μικρών παιδιών και νηπίων που ήταν απαραίτητα στις τελετές τους στον Βάαλ. Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και η εσωτερική του αυλή των εγκληματιών και δολοφόνων κατέληξε να είναι γνωστή στις γειτονικές χώρες ως Χαζαρική Μαφία (Χ.Μ.)
Οι ηγέτες των Χαζάρων είχαν ένα πολύ καλά αναπτυγμένο κατασκοπευτικό δίκτυο, μέσω του οποίου έλαβαν προειδοποίηση για την εισβολή και διέφυγαν από την Χαζαρία καταφεύγοντας στα ευρωπαϊκά έθνη προς τα δυτικά, παίρνοντας τις τεράστιες περιουσίες τους σε χρυσό και ασήμι μαζί τους. Εκεί κράτησαν χαμηλό προφίλ και ανασυντάχθηκαν, ενώ ανέλαβαν νέες ταυτότητες. Τελικά, συνέχισαν τις τελετουργικές θυσίες τους και πίστευαν πως ο Βάαλ θα τους δώσει όλο τον κόσμο και όλα τα πλούτη του, όπως υποστήριζαν ότι τους είχε υποσχεθεί, αρκεί να θυσιάζουν παιδιά και βρέφη σε αυτόν.
Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και η αυλή του ορκίστηκαν αιώνια εκδίκηση ενάντια στους Ρώσους, τους Πέρσες και τα γύρω έθνη που εισέβαλαν στη Χαζαρία και τους έριξαν από την εξουσία.
(Σημ.ΓΒ) Η Χαζαρική αυτοκρατορία διαλύθηκε από τους Ρώσους και τους Πέρσες. Γνωρίζοντας αυτό, καταλαβαίνουμε γιατί σήμερα υπάρχει τόσο μίσος των Χαζάρων ενάντια στους Ρώσους και τους Πέρσες (Ιρανούς)
Η Χαζαρική Μαφία εισβάλλει στην Αγγλία αφού είχε απελαθεί για εκατοντάδες χρόνια:
Για να επιτύχουν την εισβολή τους, προσέλαβαν τον Oliver Cromwell (σημ.ΓΒ. 25 Απριλίου 1599 - 3 Σεπτεμβρίου 1658) για να δολοφονήσει τον βασιλιά Κάρολο A’ ώστε να γίνει ξανά η Αγγλία ασφαλής για τις τραπεζικές τους εργασίες. Αυτό ξεκίνησε τους Αγγλικούς πολέμους που κράτησαν για σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα την εξολόθρευση της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδες γνήσιους άγγλους αριστοκράτες (σημ.ΓΒ. Στις 30 Ιανουαρίου 1649, ο βασιλιάς Κάρολος Α΄ εκτελείται). Έτσι δημιουργήθηκε το City of London ως τραπεζική πρωτεύουσα της Ευρώπης και έγινε η έναρξη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
Η Χαζαρική Μαφία αποφασίζει να διεισδύσει και να καταλάβει όλο το Παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα χρησιμοποιώντας τη Βαβυλωνιακή Μαύρη Μαγεία, γνωστή και ως Βαβυλωνιακό Μαγικό Χρήμα ή την μυστική τέχνη του να κερδίζονται χρήματα από το τίποτα, χρησιμοποιώντας επίσης τη δύναμη της ολέθριας τοκογλυφίας ώστε να συσσωρεύονται οι τόκοι:
Η Χ.Μ. χρησιμοποίησε την τεράστια περιουσία της για να δημιουργήσει ένα νέο τραπεζικό σύστημα βασισμένο στο μυστικό μαγικό χρήμα της Βαβυλώνας που ισχυριζόταν ότι έμαθε από τα κακά πνεύματα του Βάαλ, σε αντάλλαγμα για τις πολλές θυσίες παιδιών προς αυτόν.
Αυτό το Βαβυλωνιακό Μαγικό Χρήμα συνέβαλε στην αντικατάσταση των καταθέσεων χρυσού και αργύρου με τραπεζογραμμάτια, τα οποία επέτρεπαν στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με τα χρήματά τους σε μια μορφή που προσέφερε εύκολη αντικατάσταση εάν χάσουν τα πιστοποιητικά ή τους τα κλέψουν.
Σημ.ΓΒ Αυτό ακριβώς έκαναν και οι Ναΐτες ιππότες. Στους προσκυνητές από την Ευρώπη προς τους «Αγίους Τόπους» έδιναν πιστοποιητικά τα οποία εξαργύρωναν στον τόπο του προορισμού τους. Φυσικά οι Ναΐτες κρατούσαν μια καλή προμήθεια. Σημειώστε πως και οι Ναΐτες ήταν Χαζάροι. (Το πώς οι Ναΐτες στην πλευρά των χριστιανών, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στην πλευρά των μουσουλμάνων και οι Σιωνιστές στην πλευρά των εβραίων είναι Χαζάροι, είναι μια άλλη πολύ μεγάλη ιστορία)
Τελικά ο Χαζάρος βασιλιάς και η αυλή του διείσδυσαν στη Γερμανία σαν μια ομάδα που επέλεξε το όνομα "οι Bauers" της Γερμανίας και να συνεχίσουν το δικό τους σύστημα κακού, του Βάαλ. Οι Bauers της Κόκκινης Ασπίδας (Rot-Schild), που αντιπροσώπευαν τις μυστικές θυσίες τους με βάση το αίμα, άλλαξαν το όνομά τους σε Rothschild (γνωστό και ως «παιδί του βράχου, Satan»).
Οι Ρότσιλντ ως εμπροσθοφυλακή για την Χαζαρική Μαφία διεισδύουν και υφαρπάζουν το Αγγλικό χρηματικό σύστημα και στη συνέχεια καταλαμβάνουν ολόκληρο το έθνος της Αγγλίας:
Ο Bauer / Rothschild είχε πέντε γιους, οι οποίοι διείσδυσαν και ανέλαβαν τις ευρωπαϊκές τράπεζες και το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών του Λονδίνου μέσω διάφορων πονηρών πράξεων, συμπεριλαμβανομένης μιας ψευδούς αναφοράς πως ο Ναπολέων νίκησε τους Βρετανούς στο Βατερλώ, ενώ στην πραγματικότητα είχε ηττηθεί. Αυτό επέτρεψε στους Ρότσιλντ να χρησιμοποιήσουν την απάτη και την εξαπάτηση για να κλέψουν τον πλούτο της αγγλικής αριστοκρατίας καθώς και των γαιοκτημόνων που είχαν πραγματοποιήσει επιχειρηματικές επενδύσεις στα τα τραπεζικά ιδρύματα του City of London.
Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν ένα ιδιωτικό τραπεζικό Fiat σύστημα, που εξειδικεύεται στην δημιουργία χρημάτων από το τίποτα - χρεώνοντας ολέθριους τόκους στον βρετανικό λαό, χρησιμοποιώντας αυτά που ήταν στην ουσία τα δικά του χρήματα.
Αυτή ήταν η μαύρη τέχνη του μαγικού Βαβυλωνιακού χρήματος. Ισχυρίστηκαν στους εκ των έσω γνωρίζοντες ότι αυτή η τεχνολογία και η μυστική χρηματική δύναμη τους είχε παρασχεθεί από τον Βάαλ, λόγω των συχνών αιματηρών τελετουργικών θυσιών παιδιών προς αυτόν.
Αφού διείσδυσαν και κατέστρεψαν το Βρετανικό τραπεζικό σύστημα, συνενώθηκαν με τους Βρετανικούς βασιλικούς κύκλους, εισέβαλαν και κατέστρεψαν εντελώς όλη την Αγγλία και όλα τα μεγάλα θεσμικά της όργανα. Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι Ρότσιλντ γενοκτονούν τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας με τη δημιουργία κρυφά διαχειριζόμενων παράνομων και μοιχοειδών φυλών με δικούς τους άνδρες Χαζάρους, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους βασιλικούς γόνους με δικούς τους υποψήφιους για τον θρόνο.

Η Χαζαρική Mafia διεξάγει μια διεθνή προσπάθεια για την εξάλειψη των παραδοσιακών βασιλέων
Η Χ.Μ. ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική συνεργασία με τον Βάαλ (που είναι γνωστός και ως Διάβολος, Εωσφόρος, Σατανάς) εξαιτίας των θυσιών που του προσφέρουν. Αμφισβητούν όλους τους βασιλιάδες επειδή οι περισσότεροι νιώθουν την ευθύνη να διασφαλίσουν ότι ο λαός τους προστατεύεται από τους διωγμούς και τους προδοτικούς "Εχθρούς εντός των Πυλών".
Στα 1600 κ.ε., η Χ.Μ. δολοφονεί τους Βρετανούς Βασιλικούς και τους υποκαθιστά με τις δικές τους απομιμήσεις. Στα 1700, δολοφονούν τους Γάλλους Βασιλικούς. Λίγο πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο δολοφονήθηκαν, ο Αυστριακός Αρχιεπίσκοπος Ferdinand για να ξεκινήσει ο Α’ Π.Π. Το 1917 δημιούργησαν έναν δικό τους στρατό τους Μπολσεβίκους, για διεισδύσουν και καταλαμβάνουν δολίως την Ρωσία, δολοφονούν τον Τσάρο Νικόλαο και την οικογένειά του εν ψυχρώ, δολοφονούν καρφώνοντας ξιφολόγχη στο στήθος της αγαπημένης του κόρης και κλέβουν όλο τον Ρωσικό χρυσό, το ασήμι και τους θησαυρούς έργων τέχνης. Λίγο πριν από τον Β’ Π.Π. δολοφονήθηκαν οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί Βασιλικοί. Στη συνέχεια, ξεφορτώθηκαν τους Κινέζους Βασιλικούς και αποδυνάμωσαν τον Ιάπωνα Αυτοκράτορα.
Το έντονο μίσος της Χαζαρικής μαφίας για όσους πίστευαν σε οποιονδήποτε άλλο Θεό εκτός από τον θεό τους τον Βάαλ τους έχει δώσει τα κίνητρα να δολοφονήσουν βασιλιάδες και βασιλικούς ώστε να είναι βέβαιοι ότι δεν θα μπορέσουν να κυβερνήσουν ποτέ ξανά. Το ίδιο έκαναν με τους Αμερικανούς προέδρους, δημιουργώντας εξελιγμένες κρυφές επιχειρήσεις για να αφαιρέσουν την δύναμή τους.
Αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν απέδιδαν, η Χ.Μ. τους δολοφονούσε, όπως έκαναν με τους McKinley, Lincoln και JFK. Η Χ.Μ. θέλει να εξαλείψει κάθε ισχυρό ηγεμόνα ή εκλεγμένο αξιωματούχο που τολμά να αντισταθεί στην μαγική Βαβυλωνιακή χρηματική δύναμη της ή στην κρυφή εξουσία της που αποκτήθηκε μέσω του δικτύου της που ειδικεύεται στον συμβιβασμό-διαφθορά των ανθρώπων.
Οι Ρότσιλντ δημιουργούν την διεθνή διακίνηση ναρκωτικών εξ ονόματος της Χ.Μ.
Οι Ρότσιλντ που μυστικά διοικούν την Βρετανική αυτοκρατορία, συνέλαβαν ένα σατανικό σχέδιο για να ανακτήσουν τις τεράστιες ποσότητες χρυσού και αργύρου που οι Βρετανοί είχαν πληρώσει στην Κίνα για το υψηλής ποιότητας μετάξι και τα μπαχαρικά που δεν ήταν διαθέσιμα οπουδήποτε αλλού.
Οι Ρότσιλντ, μέσω του διεθνούς τους κατασκοπευτικού δικτύου, είχαν ακούσει για το Τουρκικό όπιο και τα χαρακτηριστικά του για την δημιουργία εθισμού. Έκαναν μια συγκεκαλυμμένη επιχείρηση για να αγοράσουν το Τουρκικό όπιο και να το πουλήσουν στην Κίνα, μολύνοντας εκατομμύρια με μια κακή συνήθεια οπίου που έφερε πίσω το χρυσό και το ασήμι στα ταμεία των Ρότσιλντ, αλλά όχι στον Βρετανικό λαό.
Οι εθισμοί που δημιουργήθηκαν από τις πωλήσεις οπίου του Ρότσιλντ στην Κίνα έβλαψαν την Κίνα τόσο πολύ που η Κίνα έκανε πόλεμο δύο φορές για να το σταματήσει. Αυτοί οι πόλεμοι ήταν γνωστοί ως οι εξεγέρσεις του Μπόξερ ή ως «πόλεμοι του οπίου».
Τα χρηματικά ποσά που κέρδιζαν οι Ρότσιλντ από την πώληση του οπίου ήταν τόσο τεράστια ώστε αυτοί εθίστηκαν στο εύκολο χρήμα πολύ περισσότερο από ότι οι τοξικομανείς Κινέζοι στο όπιο.
Οι Ρότσιλντ ήταν η πηγή χρηματοδότησης για την ίδρυση των Αμερικανικών αποικιών, με την ενσωμάτωση της Hudson Bay Company και άλλων εμπορικών εταιρειών για την εκμετάλλευση του Νέου Κόσμου της Αμερικής. Ήταν ο Ρότσιλντ που διέταξε τη μαζική εξόντωση και γενοκτονία των αυτοχθόνων ανθρώπων της Βόρειας Αμερικής ώστε να γίνει δυνατή η εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών πόρων της ηπείρου.
Οι Ρότσιλντ ακολούθησαν επίσης το ίδιο επιχειρηματικό πρότυπο στην Καραϊβική και στην την Ινδία, με αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.
Οι Ρότσιλντ ξεκινούν το διεθνές εμπόριο των σκλάβων, μια επιχείρηση που θεωρούσε αυτούς τους απαχθέντες ανθρώπους ως απλά ζώα - μια άποψη που οι Χαζάροι θα επιβάλλουν σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δεν ήταν μέρος του κακού κύκλου τους, τους οποίους κάποιοι αποκαλούσαν «Παλιά Μαύρη Αριστοκρατία". Αυτοί αγόραζαν σκλάβους από φυλάρχους στην Αφρική που συνεργάζονταν μαζί τους ώστε να απαγάγουν μέλη των ανταγωνιστικών φυλών και να τους πουλούν στους σκλαβέμπορους του Ρότσιλντ που στην συνέχεια τους φόρτωναν ως ζώα σε πλοία προς την Αμερική και την Καραϊβική όπου τους πούλαγαν. Πολλοί πέθαιναν στη θάλασσα λόγω κακών συνθηκών.
Οι τραπεζίτες του Ρότσιλντ έμαθαν νωρίς ότι ο πόλεμος ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διπλασιάσουν τα χρήματά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίδοντας χρήματα σε αμφότερες τις εμπόλεμες πλευρές. Αλλά για να είναι σίγουροι, έπρεπε να περάσουν τους κατάλληλους φορολογικούς νόμους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να επιβάλλονται οι πληρωμές .
Οι ιδιωτικές εταιρίες τραπεζογραμματίων πλαστών χρημάτων Fiat σχεδιάζουν αιώνια εκδίκηση εναντίον των Αμερικανών αποικιστών και της Ρωσίας η οποία τους βοήθησε να κερδίσουν τον επαναστατικό πόλεμο:
Όταν οι Ρότσιλντ έχασαν την Αμερικανική Επανάσταση, κατηγόρησαν τον Ρώσο τσάρο και τους Ρώσους πως για να βοηθήσουν τους αποίκους μπλόκαραν τα Βρετανικά πλοία.
Ορκίστηκαν την αιώνια εκδίκηση εναντίον των Αμερικανών αποίκων, όπως και εναντίον των Ρώσων και των συμμάχων τους (Περσών) που κατέστρεψαν την Χαζαρία το 1200 κ.ε.
Οι Ρότσιλντ και η Αγγλική ολιγαρχία που τους περιέβαλλε σχεδίαζαν τρόπους να ξαναπάρουν την Αμερική, και αυτό τους έγινε έμμονη ιδέα.
Το προτιμητέο σχέδιο ήταν να δημιουργήσουν μια Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα, που να περιλαμβάνει σύστημα με το μαγικό Βαβυλωνιακό χρήμα.
Ο Ρότσιλντ επιχειρεί να ξαναπάρει την Αμερική το 1812 για λογαριασμό της Χαζαρικής μαφίας, αλλά αποτυγχάνει και πάλι λόγω Ρωσικής παρέμβασης
Αυτή η αποτυχία εξόργισε την Χ.Μ. και για άλλη μια φορά σχεδίασαν αιώνια εκδίκηση τόσο εναντίον των Ρώσων όσο και των Αμερικανών αποίκων και αποφάσισαν να διεισδύσουν και να καταλάβουν τα έθνη αυτά καθώς και τα περιουσιακά τους στοιχεία, να κυβερνήσουν τυραννικά και στη συνέχεια να φονεύσουν μαζικά τους λαούς και των δυο εθνών.
Οι προσπάθειες της Χ.Μ. να δημιουργήσει μια ιδιωτική Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα εμποδίζονται από τον Πρόεδρο Andrew Jackson, ο οποίος τους αποκαλούσε Σατανικούς και δεσμεύθηκε να τους εκδιώξει με τη χάρη και τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού.
Οι τραπεζο-γκάγκστερ ανασυντάσσονται και συνεχίζουν τις κρυφές προσπάθειές τους να εγκαταστήσουν τη δική τους Βαβυλωνιακή τράπεζα μαγικού χρήματος μέσα στην Αμερική.
Τελικά, το 1913, η Χ.Μ. κατορθώνει να δημιουργήσει ένα μεγάλο προγεφύρωμα μέσα στην Αμερική - και έτσι ένας κακός εχθρός όλων των Αμερικανών εισέρχεται στην Αμερική
Το 1913, η Χ.Μ. του Ρότσιλντ ήταν σε θέση να δημιουργήσει ένα προγεφύρωμα δωροδοκώντας προδοτικά μέλη του Κογκρέσου για να περάσει τον παράνομο, αντισυνταγματικό νόμο για το Federal Reserve την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία. Ο νόμος υπογράφηκε τότε από έναν ανέντιμο εξαγορασμένο Πρόεδρο Woodrow Wilson, που ήταν προδότης της Αμερικής, καθώς και όλα τα μέλη του Κογκρέσου που τον ψήφισαν.
Στη συνέχεια, η Χ.Μ. Ρότσιλντ δημιουργεί ένα σύστημα παράνομης φορολογίας στην Αμερική:
Η Χ.Μ. έθεσε σε ισχύ ένα παράνομο, αντισυνταγματικό φορολογικό σύστημα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί θα πληρώνουν για υψηλού επιπέδου δαπάνες των ΗΠΑ, που εγκρίθηκε από ένα εξαγορασμένο, ανέντιμο Κογκρέσο και Προεδρικές μαριονέτες, που είχαν λάβει τις κατάλληλες θέσεις μετά από διεφθαρμένη εκστρατεία και χρηματοδότηση της Χ.Μ.
Είναι εύκολο για την Χ.Μ. να συγκεντρώνει αρκετά χρήματα ώστε να επιλέγει όποιον θέλει, επειδή όταν ελέγχεις μια τράπεζα που είναι ένας μυστικός μεγάλος παραχαράκτης, έχεις όλα τα χρήματα που σου χρειάζονται. Την ίδια περίπου εποχή που δημιούργησαν το παράνομο φορολογικό τους σύστημα στην Αμερική, δωροδόκησαν επίσης μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν την υπηρεσία εσωτερικών εσόδων, η οποία είναι η ιδιωτική τους υπηρεσία συλλογής και που κατόπιν ενσωματώνεται στο Πουέρτο Ρίκο.
Σύντομα, ίδρυσαν το Federal Bureau of Investigation για να προστατεύσουν τους τραπεζο-γκάνγκστερ τους, να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες κάλυψης τους και να εμποδίζουν την τυχόν δίωξή τους για τελετουργικές θυσίες παιδιών, και δικτύων παιδεραστίας. Θα χρησίμευε επίσης ως μυστική υπηρεσία πληροφοριών για λογαριασμό τους.
Σημειώστε ότι το FBI δεν έχει επίσημο χάρτη, σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, και δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει ή να εκδίδει επιταγές.
Η Χ.Μ ανέπτυξε τη Μπολσεβίκικη Επανάσταση στη Ρωσία για να επιτύχει μια απίστευτα άγρια και αιματηρή εκδίκηση εναντίον των Ρώσων, και την οποία είχαν αρχίσει να σχεδιάζουν πριν από πολλά χρόνια, από τότε που καταστράφηκε η Χαζαρική Αυτοκρατορία:
Η Χ.Μ. των Ρότσιλντ προετοίμασε και επεξεργάστηκε τη Ρωσική επανάσταση χρησιμοποιώντας τις κεντρικές τράπεζές της για να πληρώσει την μπολσεβίκικη διείσδυση στην Ρωσία και την Επανάσταση τους για λογαριασμό της Χ.Μ.
Σε μια καλά σχεδιασμένη άγρια ​​και απάνθρωπη αιματοχυσία που συγκλόνισε τον κόσμο, οι Μπολσεβίκοι εξαπέλυσαν την επανάσταση με πλήρη μανία εξ ονόματος της Χ.Μ. για να εκδικηθούν τους Ρώσους. Αυτό είχε σχεδιαστεί από την εποχή της καταστροφής της Χαζαρίας.
Οι μπολσεβίκοι, υπό την καθοδήγηση της Χ.Μ. βίασαν, βασάνισαν και δολοφονήθηκαν 100 εκατομμύρια Ρώσων, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και των βρεφών. Ορισμένα από τα βασανιστήρια ήταν τόσο ακραία που δεν πρόκειται να τα αναφέρουμε εδώ σε αυτό το άρθρο.
Αλλά οι αναγνώστες που θέλουν να μάθουν μπορούν να κάνουν κάποια σε βάθος έρευνα στο Ίντερνετ σχετικά με το «Red Terror» ή το «Bolshevik Cheka» ή να παρακολουθήσουν την κλασική ταινία «The Checkist» η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.youtube.com.
Η Χ.Μ. των Ρότσιλντ αποφάσισε να διεισδύσει στον εαυτό της και να καταλάβει όλο τον Ιουδαϊσμό:
Η Χ.Μ. δημιούργησε ένα γενικό σχέδιο για τον έλεγχο όλου του Ιουδαϊσμού και των Ιουδαϊκών μεθόδων του ελέγχου του μυαλού. Η Χ.Μ. έχει καταλάβει τον Ιουδαϊσμό, τον έστρεψε στον Ταλμουδισμό της Βαβυλωνίας (Λουσιφεριανισμός ή Σατανισμός) και κέρδισε τον έλεγχο των τραπεζικών επαγγελμάτων και της Wall Street γενικά, του Κογκρέσου, των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, καθώς και όλων των μέσων για οικονομική επιτυχία και περισσότερα πλούτη .
Έτσι, η Χ.Μ. θα μπορούσε να περάσει τον πλούτο και την επιτυχία σε εκείνους τους Ιουδαίους οι οποίοι έρχονταν μαζί τους και τους χρησιμοποιούσαν ως δουλικά. Με αυτό τον τρόπο, οι Ρότσιλντ κατέλαβαν τον Ιουδαϊσμό.
Με την χρηματοδότησή του Ισραηλινού Knesset και την κατασκευή του με χρήση μυστικής αρχιτεκτονικής έδειξαν τη δέσμευσή τους για τον απόκρυφο, τον Βαβυλωνιακό Ταλμουδισμό και το κακό που τον συνοδεύει, συμπεριλαμβανομένων των θυσιών παιδιών στον μυστικό θεό τους Βάαλ. Δημιούργησαν ένα σύστημα ΝΤΠ που ονομάζεται Παγκόσμιος Σιωνισμός, το οποίο δίδαξε και ενέπνευσε τους Ιουδαίους με παρανοϊκή ομαδική ψευδαίσθηση φυλετικής ανωτερότητας, η οποία υποθέτει ότι όλοι οι Εθνικοί είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν όλους τους Ιουδαίους.
Ονόμασαν αυτή τη φυλετικά-παρανοϊκή μάζα της Ιουδαϊκής αυταπάτης της παγκόσμιας κατάκτησης, «Παγκόσμιο Σιωνισμό», που είναι πραγματικά μια μορφή κρυμμένου Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού ή Λουσιφεριανισμού που ήταν άγνωστο στους παραδοσιακούς Ιουδαίους. Το σύστημα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιήσει την Ιουδαϊκή θρησκεία ως κάλυψη, αλλά και για να την χρίσει με Βαβυλωνιακή χρηματική δύναμη, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει ως δούλη και αργότερα να την θυσιάσει στον Λούσιφερ σε δύο στάδια.
Το πρώτο στάδιο της θυσίας ήταν κατά τον προγραμματισμένο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σε ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας, αποκομμένοι από προμήθειες, με αποτέλεσμα το θάνατο περίπου 200.000 Ιουδαίων από την πείνα και τις ασθένειες, μαζί με περίπου 90.000 μη κρατουμένων, από τους ίδιους λόγους, σύμφωνα με επίσημες προσωπικότητες του Ερυθρού Σταυρού. Αυτός ο αριθμός είναι μόνον το 5% από αυτόν που ισχυρίζεται Χ.Μ. (γνωστή και ως Παγκόσμιοι Σιωνιστές).
Η δεύτερη μεγάλη θυσία θα ήταν τελική, όταν θα τεθεί στην εξουσία ο Λουσιφεριανός βασιλιάς του Νέου Κόσμου και όταν θα εξαλειφθούν και οι τρεις Αβρααμικές θρησκείες - ειδικά ο Ιουδαϊσμός, ο οποίος θα κατηγορηθεί για όλους τους πολέμους και την καταστροφή του κόσμου.
Τότε πλέον, οι Ρότσιλντ θα αποκτούσαν για άλλη μια φορά μια πλήρη νέα ταυτότητα που δεν συνδέεται με τον Ιουδαϊσμό υπό οποιαδήποτε μορφή, αλλά ούτε καν και με τον Παγκόσμιο Σιωνισμό.
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η Χ.Μ. υποβίβασε την Γερμανία στο «τίποτα» μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιούργησε έτσι ένα κενό κατάλληλο για φασισμό, και στη συνέχεια την ανοικοδόμησε, δημιουργώντας τον ναζισμό και εγκαθιστώντας τον Χίτλερ ως αντίθετη δύναμη στον Ρώσικο μπολσεβικισμό.
Ο Χίτλερ έγινε πρόβλημα για την Χ.Μ όταν έσπασε τα δεσμά του και άρχισε να ενεργεί προς το συμφέρον του Γερμανικού λαού και των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου και ανέπτυξε το δικό του τραπεζικό σύστημα χωρίς τους Ρότσιλντ.
Ο Χίτλερ εισήγαγε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο ήταν απαλλαγμένο από την τοκογλυφία και ευεργετικό για την εργατική τάξη. Αυτό ενεργοποίησε την ανάγκη της Χ.Μ. για την απόλυτη καταστροφή της Γερμανίας και του Γερμανικού λαού, επειδή οι Ρότσιλντ και οι Χαζάροι ουδέποτε θα μπορούσαν να επιτρέψουν να υπάρχει ένα οικονομικό σύστημα που δεν εξαρτάται από την τοκογλυφία.
Το ίδιο πράγμα βλέπουμε και σήμερα με τον Χαζαρικό πόλεμο ενάντια στο Ισλάμ, επειδή το Ισλάμ απαγορεύει την τοκογλυφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ είναι τόσο θορυβώδες και επιθετικό για την καταστροφή του ισλαμισμού.
Η Χ.Μ. ήθελε να είναι ένας μεγάλος πόλεμος ο Β 'Παγκόσμιος και εφόσον υποστήριζαν και τις δύο πλευρές, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκβιομηχάνιση ολόκληρου του κόσμου και τη μεγιστοποίηση της χρηματαγοράς τους.
Η Χ.Μ δωροδόκησε μέλη του Κογκρέσου για να στείλουν τους Αμερικανούς στρατιώτες στον προσχεδιασμένο από αυτήν Α’ ΠΠ
Ως συνέχεια του δοκιμασμένου προτύπου χρηματοδότησης και των δύο πλευρών σε οποιονδήποτε πόλεμο για τη μεγιστοποίηση των κερδών, την απόκτηση περισσότερων ομοσπονδιακών φορολογικών πόρων και την αύξηση της διεθνούς εξουσίας, οι Χαζάροι του Ρότσιλντ υπονόμευσαν για άλλη μια φορά, εκβίασαν και προκάλεσαν μέλη του Κογκρέσου να κηρύξουν πόλεμο εναντίον της Γερμανίας το 1917.
Αυτό διευκολύνθηκε μετά από μια σκηνοθετημένη επίθεση της Χ.Μ. Την βύθιση του υπερωκεάνιου Lusitania.
Η Χ.Μ έχει αναπτύξει από τότε το συνηθισμένο πρότυπο των στημένων επιθέσεων ως μια τυπική διαδικασία για να ωθεί τους Αμερικανούς να πολεμούν πολέμους για τα συμφέροντα της.
Ακολουθεί ο Β’ ΠΠ,όπου μετά το τέλος του, η Χ.Μ. ανέπτυξε τον Ψυχρό Πόλεμο και τον χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για να φέρει επιστήμονες των Ναζί και ειδικούς του νοητικού ελέγχου στην Αμερική με την επιχείρηση Paperclip.
Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα κατασκοπείας που υπερέβαινε κατά πολύ τις προηγούμενες προσπάθειές τους.
Κάτω από αυτό το νέο σύστημα, συνεχίζουν να διεισδύουν και να καταλαμβάνουν όλα τα Αμερικανικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων Αμερικανικών εκκλησιαστικών συστημάτων, του Τεκτονισμού (ειδικά της Σκωτίας και του York Rite), του Αμερικανικού στρατού, της Αμερικανικής Intel και των περισσότερων ιδιωτικών εργολάβων άμυνας, οργανώσεις του USG, συμπεριλαμβανομένων των περισσοτέρων κυβερνήσεων των κρατών, καθώς και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.
Η Χ.Μ. είχε δημιουργήσει τα Ναζί στρατόπεδα συγκέντρωσης ως πρόσχημα για να χειριστεί αργότερα τους Συμμάχους ώστε να της παραχωρήσουν τη δική της ιδιωτική αποικία στην Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας τη γη που κλέφτηκε από τους Παλαιστίνιους
Η Χ.Μ. ήταν τώρα σε θέση να χρησιμοποιήσει το δικό της δημιούργημα, το λεγόμενο "ολοκαύτωμα", για να λειτουργήσει ως νοητικά ελεγχόμενη επιχείρηση ώστε να ανατρέψει και να αντισταθεί σε οποιαδήποτε κριτική των σιωνιστικών της τρόπων.
Η αλήθεια του θέματος είναι ότι η Χ.Μ. των Ρότσιλντ δημιούργησε τα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας για να έχει τεράστια κέρδη για τις επιχειρήσεις της οι οποίες λειτουργούσαν αυτά τα στρατόπεδα και τροφοδοτούσαν την ναζιστική μηχανή τους του πολέμου.
Μόλις η Χ.Μ. απέκτησε την ιδιωτική πατρίδα της στο Ισραήλ το 1947 μέσω των συγκεκαλυμμένων πολιτικών χειρισμών τους, άρχισαν να βλέπουν κρυφά όλη την Παλαιστίνη ως τη Νέα Χαζαρία και άρχισαν να σχεδιάζουν πώς να γενοκτονήσουν όλους τους Παλαιστίνιους και να κλέψουν όλη την Παλαιστίνη. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν την φαντασίωσή τους να δημιουργήσουν ένα "Μεγάλο Ισραήλ" καταλαμβάνοντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και χειραγωγώντας τον χαζό Αμερικανό Goyim στο να πολεμάει και να πεθαίνει για χάρη τους, αρπάζοντας όλα τα αραβικά εδάφη για λογαριασμό του Ισραήλ και της Χ.Μ. ώστε να εκμεταλλευτούν τα περιουσιακά στοιχεία τον πλούτο και τους φυσικούς τους πόρους, ειδικά το αργό πετρέλαιο.
Η πρόσφατη γενετική έρευνα του Johns Hopkins από έναν σεβαστό Ιουδαίο ιατρό δείχνει ότι το 97,5% των ‘Ιουδαίων’ που ζουν στο Ισραήλ δεν έχουν απολύτως κανένα αρχαίο εβραϊκό DNA, επομένως δεν είναι Σημίτες και δεν έχουν καθόλου αρχαίους δεσμούς αίματος με τη χώρα της Παλαιστίνης. Αντίθετα, το 80% των Παλαιστινίων φέρει το αρχαίο εβραϊκό DNA και έτσι είναι πραγματικοί Σημίτες και έχουν αρχαίους δεσμούς αίματος με την Παλαιστινιακή γη. Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικοί αντισημίτες είναι οι Ισραηλινοί που κλέβουν Παλαιστινιακά εδάφη για να χτίσουν Ισραηλινούς οικισμούς και οι Ισραηλινοί είναι εκείνοι που τυραννούν και δολοφονούν μαζικά αθώους Παλαιστίνιους.
Η Χ.Μ. αποφασίζει να μεταμορφωθεί ξανά και να επεκτείνει τις τάξεις της
Εν τω μεταξύ, η Χ.Μ. συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να παραμείνει κρυμμένη για πολύ ακόμη από το κοινό, εκτός και αν μεταμορφωθεί ξανά και επεκτείνει την μυστική της ηγεσία.
Συνεπώς, εργάστηκαν σκληρά για να διεισδύσουν περαιτέρω και να καταλάβουν τον Τεκτονισμό και τις μυστικές του δραστηριότητες, έτσι εισήγαγαν τα κορυφαία μέλη του στο παιδοφιλικό τους δίκτυο και στις τελετές θυσιών παιδιών.
Επίσης, τα βασικά μέλη του Κογκρέσου τοποθετήθηκαν στο μυστικό σατανικό δίκτυο δίνοντάς τους ειδική δύναμη, υψηλές USG, στρατιωτικές και Intel θέσεις, συνοδευόμενες από μεγάλες χρηματικές ανταμοιβές και υψηλό status. Τα μαζικά μέτωπα κατασκοπείας της Χ.Μ. που χρησιμοποίησαν Αμερικανούς Ισραηλινής καταγωγής (Israel Firsters) – τους επονομαζόμενους Zios διπλούς πολίτες ως πράκτορες και δημιουργήθηκαν μέσα στην Αμερική για να διοχετεύουν τα ψεύτικα χρήματα των Χαζάρων τραπεζιτών στους πολιτικούς για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, προκειμένου να της ανήκουν και να τους ελέγχει όταν εκλεγούν.
Η Χ.Μ. αποφασίζει να ελέγξει το μυαλό των Αμερικανικών μαζών για να διευκολύνει τον χειρισμό τους στην έγκριση των παράνομων, αντισυνταγματικών, απρόκλητων, αδήλωτων, μη κερδοσκοπικών, αέναων πολέμων που απαιτούνται για να κάνει αυτή τεράστια κέρδη και να κερδίσει περισσότερη παγκόσμια δύναμη
Η Χ.Μ. αποφάσισε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της δημόσιας εκπαίδευσης με τη δημιουργία του Τμήματος Εκπαίδευσης και τη δημιουργία παγκοσμιοποιημένων και σοσιαλιστικών προγραμμάτων σπουδών με βάση την “πολιτική ορθότητα”, την ποικιλομορφία και τις διδασκαλίες όπως «η διαστροφή είναι φυσιολογική». Το φθόριο προστίθεται στο δημόσιο νερό και την οδοντόπαστα και οι οδοντίατροι ελέγχονται νοητικά ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι το φθόριο αποτρέπει τις κοιλότητες και δεν είναι επιβλαβές για τη λειτουργία του εγκεφάλου ή τη λειτουργία του θυρεοειδούς.
Η προσθήκη φθορίου στη δημόσια ύδρευση και στην οδοντόκρεμα σημαίνει για τους Αμερικανούς (και όχι μόνον), χαμήλωμα του μέσου όρου του επιχειρησιακού τους IQ καθιστώντας τους ανθρώπους πιο υπάκουους από ό, τι κανονικά. (Σμ.ΓΒ. Το φθόριο ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί, για να κρατούν τους έγκλειστους σε καταστολή). Επίσης ξεκίνησαν προγράμματα ανάπτυξης και εφαρμογής εμβολιασμών που υποβαθμίζουν το μυαλό των παιδιών αλλά και δημιουργούν έναν τεράστιο αριθμό μελλοντικών χρόνιων προβλημάτων υγείας.
Οι γιατροί ελέγχονται νοητικά και παραπλανημένοι από μια προκατειλημμένη έρευνα, αγνοούν όλες τις μελέτες που είναι αρνητικές. Όλες οι κυτταρικές σειρές εμβολίων μολύνονται με SV-40, έναν γνωστό καρκινογόνο ιό βραδείας δράσης.
Η Χ.Μ. χρησιμοποίησε τη νομισματική της δύναμη για να αποκτήσει τον έλεγχο όλων των αλλοπαθητικών ιατρικών σχολών, ίδρυσε δε και ελέγχει την Αμερικανική Ιατρική Ένωση και άλλες ιατρικές εταιρείες προκειμένου να διασφαλίσει ότι η ατζέντα της βασιζόμενη σε ψέματα και εξαπάτηση θα συνεχιστεί ανεμπόδιστη.
Μέρος αυτού του ογκώδους σχεδίου για να ελεγχθούν οι Αμερικανικές μάζες ήταν η αγορά και η ενοποίηση όλων των Αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε έξι ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM), τα οποία ανήκαν και ελέγχονταν από τους υποτακτικούς της Χ.Μ. για λογαριασμό της. Το CMMM λειτουργεί ως παράνομο σύμπλεγμα ειδήσεων και πρέπει να διαλυθεί βάσει των νόμων περί μονοπωλίων καθώς κάνει κατασκοπεία και παράνομη προπαγάνδα ως όπλο πολέμου κατά του Αμερικανικού λαού.
Οι οπλαρχηγοί της Χ.Μ. αποφασίζουν πως είναι καιρός να χρησιμοποιήσουν την Αμερική για να ολοκληρώσουν την τελική κατάρριψη και κατοχή ολόκληρου του Κόσμου με τη δημιουργία μιας μεγάλης στημένης επιχείρησης μέσα στην Αμερική ώστε να κατηγορήσουν τους Ισλαμιστές και η Αμερική να επιτεθεί για λογαριασμό τους.
Έτσι, οι αρχηγοί της Χ.Μ χρησιμοποιούν τους κορυφαίους Ισραηλινούς Αμερικανούς διπλούς πολίτες που ζουν στην Αμερική (γνωστούς και ως PNACers η κορυφαίοι NeoCon Cutouts) για να σχεδιάσουν μια μεγάλη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.
Ο Μπίμπι Νετανιάχου, ο επιχειρησιακός επικεφαλής της Χ.Μ., χρησιμοποίησε την Μοσάντ και αυτούς τους Διπλούς Πολίτες για να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν αυτή την επίθεση στην Αμερική, το δε CMMM θα ενοχοποιούσε τους Μουσουλμάνους.
Ενημέρωσαν τους κορυφαίους ραββίνους και τους «Φίλους του Παγκόσμιου Σιωνισμού» να μην πετάξουν εκείνη την ημέρα και να παραμείνουν εκτός της Νέας Υόρκης, όπως και ο «Larry Silverfish», ένας από τους πρωταρχικούς ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση.
Χρησιμοποίησαν τον κύριο πράκτορά τους στο DOD για να δελεάσουν τους ανακριτές της Able Danger στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ναυτικού στο Πεντάγωνο, όπου θα δολοφονούνταν από ένα πύραυλο κρουζ Tomahawk ο οποίος εκτοξεύτηκε από ένα ισραηλινό υποβρύχιο Dolphin Class Diesel που είχε αγοραστεί από τη Γερμανία.
Τριάντα πέντε από τους ερευνητές της Able Danger, οι οποίοι ερευνούσαν την κλοπή από τους Ισραηλινούς από την πίσω πόρτα του Pantex στο Τέξας 350 πυρηνικών W-54 Davy Crockett που είχαν βγει εκτός υπηρεσίας, δολοφονήθηκαν από αυτό το χτύπημα Tomahawk, το οποίο ήταν συγχρονισμένο με την βόμβα που είχε φυτευτεί στην πτέρυγα των ναυτικών πληροφοριών.
Η Ισραηλινή εταιρεία Urban Moving Systems – βιτρίνα της Mossad - χρησιμοποιήθηκε για να μεταφερθούν οι μίνι πυρηνικοί μηχανισμοί που κατασκευάστηκαν από τα κλαπέντα πυρηνικά W-54 από την Pantex (αρχικά είχαν κατασκευαστεί στο εργοστάσιο επεξεργασίας Hanford), για να φυλαχτούν στην Ισραηλινή πρεσβεία στη Νέα Υόρκη και κατόπιν μεταφέρθηκαν στους δίδυμους πύργους για την έκρηξη στις 9-11-01.
Η απίστευτα σατανική μυστική ατζέντα της Χ.Μ. αποκαλύπτεται τώρα δημοσίως για πρώτη φορά από τον Gordon Duff του “Veterans Today”. Τώρα γνωρίζουμε ότι ο Bibi Netanyahu διηύθυνε την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 και το έκανε ως ατζέντα της Χ.Μ.
Κρατηθείτε στην καρέκλα σας, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μυστικό και εξηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν εντός των ΗΠΑ. Όλα αυτά προκαλούνται από το Ισραήλ και την Χ.Μ., η οποία έχει διεισδύσει σχεδόν σε όλους τους Αμερικανούς θεσμούς της κυβέρνησης και της κοινωνίας.
Τώρα για πρώτη φορά θα αποκαλυφθεί η πολύ συγκεκριμένη μυστική και απίστευτα σατανική ατζέντα της Χ.Μ. χάρη σε μια συνέντευξη που ο Mike Harris είχε με τον Senior Editor και τον Διευθυντή του VT Gordon Duff στην ομιλία του "The Short End of Stick "στις 3-10-15.
Έχω ακούσει πολλά συγκλονιστικά μυστικά στην πορεία των ετών, αλλά αυτό παίρνει πραγματικά το βραβείο και εξηγεί ακριβώς τι είναι για εμάς το Ισραήλ και οι υπάλληλοί του στην Αμερική που δουλεύουν για λογαριασμό της Χ.Μ. του Ρότσιλντ που έχει καταστρέψει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας δημιουργώντας μια φτωχή οικονομία, μεγάλη ανεργία και υποαπασχόληση, μαζικό έγκλημα, αλκοολισμό και ναρκωτικά, υποβάθμισε τα σχολεία που κουράζουν τα παιδιά, εφαρμόζει διάφορα προγράμματα ευγονικής όπως το φθόριο στα δημόσια ύδατα και την οδοντόκρεμα. Τον υδράργυρο σε εμβόλια που είναι μεγάλη απάτη αλλά και την αχαλίνωτη πολιτική διαφθορά.
Αυτή η συνέντευξη στέλνει τώρα κύματα σοκ σε όλο τον κόσμο και όταν σκεφτείτε το περιεχόμενο που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά οπουδήποτε δημοσίως από τον Gordon Duff, θα σοκαριστείτε. Θα καταλάβετε ότι ο Bibi Netanyahu είναι ο επιχειρησιακός προϊστάμενος της Χ.Μ. και ήταν αυτός που διέταξε και επόπτευσε την Ισραηλινή Πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.
Σε αυτή τη συνέντευξη ο Gordon Duff αποκάλυψε από γραπτό έγγραφο τι ειπώθηκε σε μια συνάντηση μεταξύ του Bibi Netanyahu, ενός Αμερικανικού προδότη και κάποιων άλλων κατασκόπων το 1990. Ο Gordon Duff αποκάλυψε ότι ο Netanyahu ήταν κατάσκοπος της KGB όπως ο Jonathan Pollard. Και τώρα ξέρουμε ότι το Ισραήλ ξεκίνησε ως δορυφόρος της Ρωσίας των μπολσεβίκων και ήταν αρκετά δυσαρεστημένος όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση.
Ο Benjamin Netanyahu συναντιόταν στο μπαρ Finks στην Ιερουσαλήμ, μια γνωστή τρύπα της Mossad. Εδώ είναι αυτό που είπε ότι:

«Αν μας πιάσουν, θα μας αντικαταστήσουν μόνο με άτομα με τα ίδια πιστεύω. Έτσι δεν έχει σημασία τι κάνετε, η Αμερική είναι ένας χρυσός μόσχος και θα τον ρουφήξουμε μέχρι να τον στραγγίξουμε, θα τον κόψουμε και θα τον πουλήσουμε κομμάτι-κομμάτι έως ότου δεν θα μείνει τίποτε άλλο στον κόσμο παρά μόνον το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας του κόσμου που εμείς θα δημιουργήσουμε και θα ελέγξουμε . Γιατί; Επειδή είναι το θέλημα του Θεού και η Αμερική είναι αρκετά μεγάλη για να αντέξει το χτύπημα, ώστε να το κάνουμε ξανά, ξανά και ξανά. Αυτό πράττουμε σε χώρες που μισούμε. Τις καταστρέφουμε πολύ αργά και τις κάνουμε να υποφέρουν γιατί αρνούνται να είναι δούλοι μας ».

Είναι ακριβώς αυτό που η Χ.Μ. κάνει, αφού κατάφερε να διεισδύσει με επιτυχία και να καταχραστεί την Αμερική το 1913. Η γνώση του τι είπε ο Bibi εξ ονόματος της Χ.Μ. του Ρότσιλντ, θα έπρεπε να μας εξοργίσει και να μας δώσει τα κίνητρα να οδηγήσουμε αυτά τα σατανικά πλάσματα εκτός Αμερικής για να πάρουμε πίσω τη μεγάλη μας Δημοκρατία.
Όταν ο Bibi Netanyahu αναφέρει το θέλημα του Θεού, ο θεός στον οποίο αναφέρεται είναι ο Βάαλ (γνωστός και ως Μεγάλη κουκουβάγια ή Μολόχ), ο θεός που οι Χαζάροι πιστεύουν ότι απαιτεί να τον λατρεύουν με συνεχείς προσφορές αίματος, επώδυνες ανθρώπινες θυσίες και μαζικές δολοφονίες και αν πουλήσουν τις ψυχές τους στον Baal (γνωστού και ως Lucifer ή Satan) θα ανταμειφθούν με απίστευτο πλούτο, φήμη και μεγάλη δύναμη. Όταν «πουλούν τις ψυχές τους» αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι οι ψυχές τους αρπάζονται και γίνονται απάνθρωπες ή άψυχες και παίρνουν τα χαρακτηριστικά του Βάαλ, δηλαδή γίνονται όλο και πιο ψυχοπαθητικοί και κακοί.
Αυτό που συζητούσε ο Bibi Netanyahu ήταν η επερχόμενη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01, και όταν ανέφερε ότι «θα μας αντικαταστήσουν», αναφερόταν στον κορυφαίο Κύκλο των Δώδεκα, την ομάδα στην οποία δίνει λόγο και ο οικοδεσπότης του talk show Stew Webb αποκαλύπτει στον κόσμο τους 11 από τους 12 που αποκαλούν τους εαυτούς τους "Illuminati" ή "Μαθητές του Σατανά". Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάθε εξάμηνο θυσία παιδιών στο Ντένβερ και τρώνε τις καρδιές τους, μετά από όργιο παιδεραστίας.
Φίλοι, πρέπει να βγάλουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλους όσους μπορούμε, να ενωθούμε και να οδηγήσουμε αυτούς τους άψυχους λάτρεις του Βάαλ έξω από κάθε γωνιά της Αμερικής. Να τους σύρουμε όλους στη δικαιοσύνη και στην τελική κρίση για όλο αυτό το απίστευτο κακό.
Όποιος καταλαβαίνει τι έχει στο μυαλό του ο Bibi Netanyahu για τους Αμερικανούς, που τους βλέπει ως χρυσό μοσχάρι για σφαγή, θα πρέπει να εξαγριωθεί και να προβεί στην οργάνωση της κοινότητας του και στην πολιτική δράση κατά της Ισραηλινής κατασκοπείας μέσα στην Αμερική μέσω του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεμάτων (AIPAC), του JINSA το CFR και τα παρόμοια.
Η Χ.Μ. έχει «φυτέψει» 25 πυρηνικά όπλα σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης προκειμένου να εκβιάσει τις σχετικές κυβερνήσεις. Αυτό αναφέρεται ως το «Samson Option» (Η Εναλλακτική του Σαμψών) και για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε από τον Seymour Hersh:
Η Χ.Μ. κέρδισε επίσης κάποιους S-19 και S-20 Warheads από ένα διεφθαρμένο Μέλος του Κογκρέσου που του ανετέθει η αποστολή να αγοράσει Ουκρανικά Mirvs για λογαριασμό της USG προκειμένου να τους παροπλίσουν. Αντ 'αυτού, τους πούλησε στους Ισραηλινούς και μοίρασε τα χρήματα με άλλους εμπλεκόμενους βασικούς Γερουσιαστές.
Πρόκειται για υψηλή προδοσία και κύριο αδίκημα τιμωρείται δε με εκτέλεση. Αμέσως μετά την επίθεσή της στην Αμερική, η Χ.Μ. δήλωσε στην Αμερικανική κυβέρνηση ότι θα πυροδοτούσε πυρηνικά σε ορισμένες Αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του DC, εάν η Αρχή αρνιόταν να επιτρέψει στο Ισραήλ να δημιουργήσει τη δική του μεγάλη αστυνομική δύναμη κατοχής στην Αμερική, με βάση την ενοποίηση όλων των αμερικανικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου καθώς και όλες τις άλλες μυστικές υπηρεσίες κάτω από ένα κεντρικό Ισραηλινό έλεγχο.
Αυτή η νέα Ισραηλινή κατοχική δύναμη που ονομάζεται Homeland Security (DHS) αρχικά διοικείται από διπλούς πολίτες (ZIOS) και άλλους διεστραμμένους. Ο πρώην διευθυντής του DHS Janet Napolitano κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανδρών που εργάζονται στο DHS, τους οποίους διέταξε να μεταφέρουν τα γραφεία τους στην τουαλέτα των ανδρών.
Ο προδότης διπλός πολίτης Michael Chertoff, (ένα όνομα που μεταφράστηκε από τη ρωσική ως "γιος του διαβόλου"), ήταν ο εγκληματικός εγκέφαλος που δημιούργησε το DHS, μαζί με τον πρώην επικεφαλής της ανατολικογερμανικής Stasi, Marcus Wolfe, ο οποίος προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος και πέθανε μυστηριωδώς μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του.
Η Χ.Μ. του Ρότσιλντ δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκτίθετο για την πυρηνική της επίθεση στην Αμερική στις 9-11-11, και έκανε ένα από τα μεγαλύτερα τακτικά λάθη στην ιστορία με μια υπερβολή λόγω “κεκτημένης ταχύτητος”, λόγω δηλ. της υπερβολικά εύκολης επιτυχίας που οφείλετο στην εξαιρετική χρηματική δύναμη της στο παρελθόν.
Σύντομα η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Bibi Netanyahu και το Κόμμα του των Likudist έκαναν την επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 εξ ονόματος της Χ.Μ. του Ρότσιλντ
Θεώρησαν ότι είχαν πλήρη έλεγχο επί του CMMM και θα μπορούσαν να αποτρέψουν οποιαδήποτε από τις μυστικές έρευνες του ΔΟΑΕ και της Sandia Labs να κυκλοφορήσουν ποτέ στο αμερικανικό κοινό.
Έκαναν σοβαρό τακτικό λάθος, επειδή τώρα η αλήθεια για το ρόλο τους στην επίθεση 9-11-01 στην Αμερική δημοσιεύεται στο παγκόσμιο Internet, το νέο πιεστήριο του Gutenberg στον κόσμο. Αυτό που δεν αντιλαμβανόταν η Χ.Μ. ήταν η δύναμη του Διαδικτύου και πως τα δημοσιεύματα και τα ραδιοτηλεοπτικά μηνύματα που αναρτώνται σε αυτό αντανακλούν τους ανθρώπους του κόσμου και εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, με την ταχύτητα του φωτός. Η αλήθεια διαχέεται παντού.
Αυτό το απίστευτο τακτικό λάθος από την Χ.Μ. είναι τόσο μεγάλο που θα την οδηγήσει στην πλήρη έκθεση και την ενδεχόμενη πλήρη καταστροφή που της αξίζει. Η εντολή του Bibi Netanyahu να προχωρήσει στην πυρηνική επίθεση ενάντια στην Αμερική στις 9-11-01 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της Χ.Μ. και αυτό θα φταίει για την έκθεσή και την καταστροφή της από τον κόσμο που τώρα συσπειρώνεται εναντίον της.
Οι Ρώσοι έχουν διαρρεύσει τώρα τα αρχεία ΔΟΑΕ, Sandia Labs και Able Danger τα οποία τους έδωσε ο Edward Snowden. Σύντομα όλα αυτά τα αρχεία θα παρέχονται σε όλους τους Αμερικανούς και τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει.
Πολλοί Ρώσοι στην Υψηλή Στρατιωτική Διοίκηση της Ρωσίας και στις υψηλότερες θέσεις ηγεσίας στη Ρωσική κυβέρνηση συνειδητοποιούν ότι ήταν η ίδια συμμορία Οργανωμένου Εγκλήματος που μεταμφίεσε τους Χαζάρους σε Μπολσεβίκους για να σκοτώσουν μαζικά 100 εκατομμύρια αθώους Ρώσους – και αυτοί οι άνθρωποι ζητούν εκδίκηση.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διασφαλίζουν ότι οι τραπεζίτες του Ρότσιλντ θα τεθούν εκτός λειτουργίας, γεγονός που θα αποκεφαλίσει την Χ.Μ. από την ατελείωτη, και ελαστική παροχή χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Τράπεζα Αναπτύξεως BRICS – για να αντικαταστήσει το αμερικανικό πετροδολάριο ως αποθεματικό νόμισμα του κόσμου.
Το CMMM αποτυγχάνει και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν πλέον σε καμία από τα “εθνικά” ανακοινωθέντα τους, κυρίως δε εκείνοι που βρίσκονται κάτω από τα τριάντα, που επιλέγουν γεγονότα από το Διαδίκτυο και δημιουργούν τις δικές τους πεποιθήσεις.
Πάρα πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απορρίπτουν τώρα το CMMM και η αλήθεια για τους Ισραηλινούς που επετέθηκαν στην Αμερική στις 9-11-01 γίνεται όλο και πιο εύκολα πιστευτή, μέρα με την μέρα. Σύντομα όλη η Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου η Μοσάντ και οι διπλοί πολίτες (ZIOS) έκαναν την επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.
Η Aμερικανική ανώτατη στρατιωτική διοίκηση γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου διέταξε την Mossant και τους διπλούς πολίτες να επιτεθούν στην Αμερική χρησιμοποιώντας πυρηνικά στις 9-11-01 για λογαριασμό της Χ.Μ. του Ρότσιλντ.
Διάφορες βαθιά συγκαλυμμένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται τώρα σε παγκόσμια κλίμακα για να εκθέσουν και να αποκεφαλίσουν την Χ.Μ από την ατελείωτη, ελαστική τους προσφορά χρήματος.
Οι ημέρες της αντι-ανθρώπινης εξουσίας τους είναι τώρα περιορισμένες. Η μυστική, απίστευτα καλά εκπαιδευμένη ομάδα των ΗΠΑ που ονομάζεται "Αυτοί που τρώνε το Πυρηνικό Φίδι" (Nuclear Snake-Eaters) δουλεύουν πλέον σκληρά ψάχνοντας όλους τους εισερχόμενους Ισραηλινούς διπλωματικούς σάκους και τις αποστολές. Ερευνούν όσους οδηγούν κοντά σε εβραϊκές συναγωγές ή πετούν πάνω από αυτές καθώς και πάνω από Ισραηλινές πρεσβείες και ασφαλείς κατοικίες της Mossad, με ανιχνευτές υψηλής τεχνολογίας ακτίνων γάμμα και ανιχνευτές νετρονίων ηλίου-3 ακόμη δε χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονους και υψηλής τεχνολογίας δορυφόρους για την αναζήτηση αποθηκευμένων πυρηνικών αποθεμάτων, επίσης δουλεύουν σκληρά για την ανάκτηση όλων των κλεμμένων πυρηνικών από τους Ισραηλινούς οπουδήποτε στον κόσμο εκτός Ισραήλ.
Αυτή η εξαιρετική ομάδα ελίτ ειδοποιήθηκε από τηλεφώνημα του Michael Shrimpton προς την MI-6, το οποίο τους ενημέρωνε ότι φυλάσσεται Ισραηλινός "City Buster" (Καταστροφέας Πόλεων) κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Λονδίνο. Αυτή η κλήση τον έβαλε (εσφαλμένα) στην φυλακή. Το City Buster ανακτήθηκε και αφοπλίστηκε από τους "Nuclear Snake-Εaters", οι οποίοι εισήλθαν στην Αγγλία. Δυστυχώς, η ΜΙ-6 ήθελε να πυροδοτηθεί αυτό το πυρηνικό όπλο προκειμένου να κερδίσει περισσότερη δύναμη για την Χ.Μ. στην Αγγλία – όπου είναι η έδρα της στο Financial District City του Λονδίνου - καθώς αυτή χάνει γρήγορα την εξουσία.
Ένα μυστικό όνομα για τους αρχηγούς της Χ.Μ που διευθύνουν ένα μεγάλο μέρος του κόσμου από το London City είναι Gog και Magog, παρά το ότι πολλοί ιστορικοί πιστεύουν πως είναι το μυστικό όνομα της Ρωσίας, -δεν είναι-. Είναι το μυστικό όνομα των κορυφαίων Χαζάρων και προφανώς αντιπροσωπεύει το μέρος απ’ όπου προήλθαν αρχικά.
Η μυστική ομάδα των super-ελίτ "Που τρώνε τα Πυρηνικά Φίδια" είναι έτοιμη να εγκατασταθεί στο Ισραήλ ώστε να συντριβεί το κράτος αυτό, οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες αποδεσμευτούν από το Ισραήλ και οι ΗΠΑ αποκόψουν κάθε βοήθεια προς αυτό, ώστε να υπάρξει συμμόρφωση με το αμερικανικό δίκαιο. Είναι εντελώς παράνομο να χορηγείται βοήθεια σε ένα κράτος που έχει πυρηνικά όπλα και το οποίο δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα ανιχνεύσιμα από τους δορυφορικούς αισθητήρες Helium-3 και δεν το έχει ποτέ αποδεχθεί, ούτε έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από το Κογκρέσο και τη διοίκηση μας να υπακούσουν στον νόμο και να διακόψουν αμέσως κάθε βοήθεια νομισματικής και στρατιωτικής βοήθειας προς το Ισραήλ και να συλλάβουν όλους τους Ισραηλινούς διευθυντές κατασκοπείας της AIPAC, του JINSA, του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, του «Joint» στη Νέα Υόρκη το ADL, κλπ.
Είναι άγνωστο αλλά πάρα πολλοί υποψιάζονται ότι ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα κλεμμένα πυρηνικά όπλα έχουν ήδη ανακτηθεί από τις ΗΠΑ. Έχει αναφερθεί από τους γνωρίζοντες ότι μια πολύ αποφασιστική προειδοποίηση δόθηκε στον Bibi Netanyahu και στους Likudists του, καθώς και σε όλα τα κορυφαία μέλη των μέσων κατασκοπείας του Ισραήλ στην Αμερική, όπως το AIPAC, το JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, το ADL και τα συναφή.
Ποια ήταν αυτή η σοβαρή προειδοποίηση; Αν οι εκθέσεις των εμπιστευτικών πληροφοριών είναι ακριβείς, αυτοί οι τύποι προειδοποιήθηκαν, πως εάν υπάρξει ακόμη μια Ισραηλινή στημένη επίθεση, αυτοί που την διέταξαν ή συμμετείχαν, θα κυνηγηθούν από την Αμερικανική Εθνική Ασφάλεια και θα εξολοθρευτούν οι δε οι Ισραηλινές αμυντικές δομές που σχετίζονται με αυτήν θα γίνουν σκόνη.
Το υπόλοιπο της ιστορίας της Χαζαρικής Μαφίας του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανώς από εσάς:
Το μέλλον της Χ.Μ. του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανότατα από τους αναγνώστες αυτού του άρθρου και εμείς οι άνθρωποι που μαθαίνουμε την μυστική απαγορευμένη ιστορία της μαφίας των Χαζάρων που αφαιρέθηκε από τα βιβλία της Ιστορίας και τις βιβλιοθήκες από την Χ.Μ. για να προστατεύσει την κακή ιστορία της.
Έτσι, μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και απλώστε την. Να είστε σίγουροι για το εξής: - Αν η Χ.Μ είναι σε θέση να λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, θα επιτεθεί από όλες τις πλευρές και θα καταστρέψει τα πάντα. Έτσι, στερείστε τους από την μυστικότητα τους εκθέτοντας την κρυφή ιστορία τους ώστε όλοι οι Άνθρωποι να την γνωρίσουν και να κατανοήσουν περί τίνος πρόκειται
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Χαζάροι εργάστηκαν τόσο σκληρά για να εξαγοράσουν και να ελέγξουν το CMMM (ΜΜΕ) και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ για τον μυστικό τους σατανισμό που είναι τόσο απάνθρωπος, ώστε αν ο κόσμος των Ανθρώπων γνώριζε περί αυτού θα συνενωνόταν και θα τους επιτίθετο από όλες τις πλευρές σε κάθε επίπεδο που αυτοί υπάρχουν.
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ήταν η αληθινή αιτία του απίστευτου κακού και της αγριότητας της Χαζαρικής Μαφίας προς την ανθρώπινη φυλή ένα υποπροϊόν της Ιστορίας ή ο τρόπος με τον οποίον είχαν γαλουχιθεί; Μερικοί πιστεύουν ότι αυτός ο απίστευτος παρασιτισμός και η τάση για μαζική δολοφονία, η συμμετοχή σε παιδεραστία και η θανάτωση παιδιών, οφείλεται σε μια τοξική κουλτούρα, που περιγράφεται καλύτερα ως κακοήθης φυλετισμός, που χαρακτηρίζεται από παρανοϊκή ομαδική αυταπάτη υπέρμετρης υπεροχής. Άλλοι πιστεύουν ότι οι ηγέτες της Χ.Μ είναι από την γενεαλογία του Κάιν, δηλαδή «παιδιά του Κάιν», που είναι παιδιά του διαβόλου και δεν έχουν απολύτως καμία ανθρώπινη συνείδηση ή ψυχή, αλλά είναι καθαροί θηρευτές σαν τα άγρια θηρία - ενώ παράλληλα είναι απίστευτα διπρόσωποι. Ίσως θα μπορούσαν να είναι και οι δύο παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, είναι καιρός να ξεσκεπάσετε αυτό το κακό, το μεγαλύτερο κακό που έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος. Είναι καιρός ο κόσμος να συνεργαστεί για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα τώρα και για πάντα, με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.
Σημείωση Γ.Β.Στην πορεία της μετάφρασης αυτού του άρθρου μου σχηματίστηκε η εξής απορία:

Αν οι άνθρωποι και μη που απαρτίζουν την Χαζαρική μαφία καθώς και οι «δυνάμεις» που βρίσκονται πίσω από αυτούς δρουν ΤΟΣΟ ανεξέλεγκτα στο να πιάνουν κορόιδο όλον τον υπόλοιπο κόσμο, οι λεγόμενες «θετικές» δυνάμεις –επί και εκτός Γαίας- ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ κάνουν; (μην παρουσιαστεί κανένας ρομαντικός και μου πει περί «συμβολαίων» και «συμφωνιών»).
Θεωρώ πως ο Ρώσος ας πούμε και ο Ιρανός/Πέρσης που είναι προαιώνιοι εχθροί των Χαζάρων θα μπορούσαν να πληροφορήσουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ για την Ιστορία των Χαζάρων και για το τι κάνουν στην παρούσα φάση της Ιστορίας. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;;; Επίσης θεωρώ πως ο Ρώσος θα μπορούσε να τους εξαφανίσει με ασύμμετρες επιχειρήσεις …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;;;
Αλλά μην φανταστείτε πως το κακό στον κόσμο άρχισε με την Χαζαρική αυτοκρατορία. Το κακό στον κόσμο υπήρχε σε όλο το μήκος της «γνωστής» Ιστορίας της ανθρωπότητας. Για παράδειγμα θα αναφέρω την αέναη φαγωμάρα των μεταξύ των Ελλήνων με εμφυλίους πολέμους όπου μόνιμη κινητήρια δύναμη ήταν ο Περσικός Χρυσός. Οι Πέρσες διέθεταν πλήρως οργανωμένο Τραπεζικό Σύστημα. Σας λέει κάτι αυτό; Στους Πέρσες οι Έλληνες πήγαιναν ως μισθοφόροι, μετά δε από την περίλαμπρη συντριβή των δυο Περσικών εκστρατειών από τους Έλληνες, οι Περσικοί Δαρεικοί (Χρυσό βασιλικό νόμισμα των Aχαιμενιδών Περσών, το οποίο έκοψε πρώτος ο Δαρείος Α’) ήταν το κύριο (παγκόσμιο τότε) νόμισμα που τροφοδότησε τους δυο Πελοποννησιακούς πολέμους οι οποίοι ήταν η αρχή του τέλους των Ελλήνων των κατοικούντων στην σημερινή γεωγραφική περιοχή που είναι γνωστή ως Ελλάς. – Περσικό Παγκόσμιο Νόμισμα…… σας λέει κάτι αυτό;
Ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας ανέτρεψε την κατάσταση αυτή δημιουργώντας μιαν Ελληνική Παγκοσμιοποίηση, που ήταν τόσο ισχυρή ώστε κράτησε για 250 χρόνια μετά την δολοφονία του.

Πηγή: https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/ 

Μτφρ: Γ. Βουδούρης

Εάν διάβασες, κατανόησες και συμφωνείς με το άρθρο αυτό, επιθυμείς δε να το διαδόσεις, τότε ανήκεις στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!