Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Τι σημαίνει η διαστημική δύναμη του Trump για την Μυστική Διαστημική Δύναμη; Τι συμβαίνει στο διάστημα;



Ένα μη διαβαθμισμένο έγγραφο του Υπουργείου Άμυνας, ένα από τα πολλά, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο να ενεργοποιήσουν οπλικά συστήματα στο διάστημα, καθώς και να πυροδοτήσουν όπλα στο διάστημα. Είναι από τη δεκαετία του 1950, και για όσους έχουν εξετάσει τα θέματα του διαστήματος για χρόνια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Donald Trump ανακοινώνει ένα νέο κλάδο του στρατού, μια διαστημική δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών.
Arjun Walia, 28 Ιουνίου 2018

Υπάρχει όμως και κάτι που προκαλεί σύγχυση, μια μυστική διαστημική δύναμη που υπήρχε πολύ πριν ο Trump αναλάβει πρόεδρος. Όποιοι κι αν είναι, δεν πρέπει να τους αρέσει το ότι το Trump εστίασε σε αυτές τις προσπάθειες ... Αλλά ποιος ξέρει… η πολιτική δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από το Deep State, οπότε είναι δύσκολο να πεις τι πραγματικά συμβαίνει. Τελικά, η ανθρώπινη φυλή μπορεί να εξελίσσεται πέρα από την ανάγκη για ένα τέτοιο σύστημα, το οποίο είναι διεφθαρμένο και δεν την εξυπηρετεί. Το σύστημα αυτό είναι χωρίς εμφανή σκοπό και δεν αποτελεί καλή πλατφόρμα για να προχωρήσει.

Για να το συμπληρώσουμε, έχουμε μαρτυρίες από έναν αριθμό υψηλόβαθμων στρατιωτικών πληροφοριοδοτών, οι οποίοι έχουν πει μερικά αρκετά απίστευτα πράγματα, όπως ο συνταγματάρχης Ross Dedrickson, ένας άνδρας που είχε μακρά θητεία στην Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ προσπάθησαν πραγματικά να εκραγεί ένα πυρηνικό όπλο στο φεγγάρι για δοκιμή, και ότι αυτό ήταν "απαράδεκτο για τους εξωγήινους." Θα φτάσουμε σε αυτό αργότερα ...















Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είμαστε ήδη στο διάστημα και η στρατιωτικοποίησή του να είναι σε εξέλιξη, ή σε κάποιο βαθμό, να έχει ήδη επιτευχθεί. Αυτά είναι που κατασκευάζονται με τους μαύρους προϋπολογισμούς, ειδικά προγράμματα πρόσβασης (SAP) που δεν έχουν καμία επίβλεψη από το Κογκρέσο. Κάποιοι σήμερα αναφέρονται σε αυτά ως «μη αναγνωρισμένα προγράμματα ειδικής πρόσβασης».

Αυτή η ιδέα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη απήχηση πριν από αρκετά χρόνια, όταν έλαβε χώρα το μεγαλύτερο (δημόσια αποκαλυφθέν) στρατιωτικό ηλεκτρονικό χακάρισμα όλων των εποχών. Τι είδους πληροφορίες αποκρύπτονται από το κοινό; Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Gary Mckinnon. Το 2002, η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγόρησε και συνέλαβε τον Gary για το χακάρισμα. Τι ανακάλυψε ο Gary; Βρήκε έναν κατάλογο μη επίγειων ανώτερων αξιωματικών. Δεν ήταν σε θέση να πει εάν εκπροσωπούσαν την Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό ή τον Στρατό. Βρήκε επίσης πολλές εικόνες UFO και καταλόγους μεταφορών στόλου-προς-στόλο υλικών από πλοίο σε πλοίο ... Ό, τι και να σημαίνει αυτό.

















Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη με τον Gary σε αυτό το άρθρο που δημοσιεύσαμε πριν από χρόνια, απ’ όπου προέρχονται και τα παραπάνω αποσπάσματα σε εισαγωγικά.

Ακόμα και τα σχόλια που έγιναν πριν από λίγο καιρό από τον πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντα διευθυντή αεροδιαστημικής στην Lockheed Martin, Steven Justice, μας έδωσαν κάποιαν ιδέα για τι είδους τεχνολογία υπάρχει εκεί.

Πριν από την ομιλία του Trump, η Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων του Σώματος ενέκρινε τη διάσπαση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία του Αμερικανικού Διαστημικού Σώματος. Αυτό θα έκανε την Αμερική το μοναδικό έθνος με ένα στρατιωτικό τμήμα αφιερωμένο σε αυτόν τον χώρο, όσο γνωρίζουμε. Ας μην ξεχνάμε για την ήδη υπάρχουσα Διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό θα ήταν επομένως ο πρώτος νέος στρατιωτικός κλάδος που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ από το 1947.

"Αυτό είναι ένα ζήτημα που η υποεπιτροπή έχει μελετήσει για μήνες και δεν μπορώ να σας πω πόσες συναντήσεις έχουν γίνει με τους διαστημικούς εμπειρογνώμονες και τους ηγέτες [Δημοκρατικό Κόμμα] Jim [Cooper] για αυτό το θέμα", δήλωσε ο Mike Rogers R-AL), πρόεδρος της υποεπιτροπής για τις ένοπλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την IFL Science, "Η υποεπιτροπή πιστεύει ότι αυτή η κίνηση θα βοηθήσει τις ΗΠΑ να διατηρήσουν το στρατηγικό τους πλεονέκτημα στο διάστημα. Όμως, όλα τα μέλη της επιτροπής δεν ήταν εξίσου ευχαριστημένα με αυτό, καθώς η προσαύξηση (η προτεινόμενη νομοθεσία πριν περάσει) συζητήθηκε μόνο σε μερικές συνεδριάσεις ».

Γιατί γίνονται σχέδια για την στρατιωτικοποίηση του διαστήματος;


Θυμάστε τη μεγάλη ροή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Wikileaks; Ειδικότερα ένα προς τον John Podesta από τον αστροναύτη Dr. Edgar Mitchel έγραφε:

«Αγαπητέ John. Επειδή ο αγώνας δρόμου για το Διάστημα θερμαίνεται, ένιωσα ότι θα έπρεπε να γνωρίζετε πολλούς παράγοντες όπως εσύ και εγώ προγραμματίζουμε την συζήτησή μας στο Skype. Θυμηθείτε ότι οι μη βίαιοι ET από το γειτονικό σύμπαν μας βοηθούν να φέρουμε την ενέργεια μηδενικού σημείου στην Γη. Δεν θα ανεχθούν οποιεσδήποτε μορφές στρατιωτικής βίας στη Γη ή στο διάστημα. Τις ακόλουθες πληροφορίες με πλάγιους χαρακτήρες μοιράστηκε μαζί μου η συνάδελφός μου Carol Rosin, η οποία εργάστηκε στενά για αρκετά χρόνια με τον Wernher von Braun πριν από το θάνατό του. Η Κάρολ και εγώ εργαστήκαμε για τη Συνθήκη για την Πρόληψη της Τοποθέτησης Όπλων στον Διαστημικό Χώρο, και την οποία σας έχω συνημμένη.»

Μπορείτε να διαβάσετε το υπόλοιπο email απευθείας από το Wikileaks εδώ, καθώς και να κατεβάσετε τα έγγραφα που επισυνάπτονται στην ιστοσελίδα.

Είναι ενδιαφέρον γιατί αναφέρει την Carol Rosin, την πρώτη γυναίκα εταιρική διευθύντρια της Fairchild Industries. Ένας σύμβουλος διαστήματος και πυραυλικής άμυνας που συνεργάστηκε με διάφορες εταιρείες, κυβερνητικά τμήματα και κοινότητες πληροφοριών, συνεργάστηκε στενά με τον Wernher Von Braun λίγο πριν το θάνατό του, ειδικά στο θέμα των διαστημικών όπλων.

Σύμφωνα με αυτήν,

“Συναντήθηκα τον αείμνηστο Dr Wernher Von Braun στις αρχές του 74, εκείνη την εποχή ο Von Braun πέθαινε από καρκίνο, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα ζήσει μερικά ακόμη χρόνια για να μου πει για το παιχνίδι που παιζόταν, στην προσπάθεια να δημιουργηθούν διαστημικοί εξοπλισμοί, για να ελέγχεται η Γη από το διάστημα.

Μου ζήτησε να είμαι ο εκπρόσωπός του, να εμφανίζομαι σε περιστασιακές περιπτώσεις, όταν ήθελε να μιλήσει, και έτσι έκανα. Και αυτό που μου ζήτησε να κάνω επίσης ήταν να εκπαιδεύσω τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων αλλά και το κοινό για το γιατί δεν έπρεπε να τοποθετήσουμε όπλα στο διάστημα. . . και ποιες θα ήταν οι εναλλακτικές λύσεις, πώς θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε ένα συνεργατικό διαστημικό σύστημα.

Το πιο ενδιαφέρον για μένα ήταν μια πρόταση που μου επαναλάμβανε ξανά και ξανά. . . . Και αυτή ήταν η στρατηγική που χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των πολιτών και των υπευθύνων λήψης αποφάσεων, και την τακτική εκφοβισμού, καθώς και την ορμή που έχει δοθεί στους εξοπλισμούς. Και έτσι εντοπίσαμε έναν εχθρό.

Ο εχθρός στην αρχή, είπε, ο εχθρός εναντίον του οποίου πρόκειται να στήσουμε ένα σύστημα βασισμένο σε διαστημικά όπλα. . . θα είναι πρώτα οι Ρώσοι που πρόκειται να θεωρηθούν ως εχθρός. . . μετά θα προσδιοριστούν ως εχθρός οι τρομοκράτες και σύντομα θα ακολουθήσει. . . ο τρελός Τρίτος Κόσμος, που τώρα αποκαλούμε έθνη ανησυχίας. . . . Ο επόμενος εχθρός θα είναι οι αστεροειδείς. . . [και] ενάντια στους αστεροειδείς πρόκειται να χτίσουμε διαστημικά όπλα.

Και το πιο αστείο από όλα, θα είναι ενάντια σε αυτούς που ονομάζονται εξωγήινοι, και που θα είναι το τελευταίο τους χαρτί. Και πάνω και πέρα, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που τον γνώρισα και έδινα τις ομιλίες του γι 'αυτόν, θα ανέφερε εκείνη την τελευταία κάρτα.

«Και θυμήσου Carol, η τελευταία κάρτα θα είναι η κάρτα των εξωγήινων. Θα πρέπει να κατασκευάσουμε όπλα με βάση το διάστημα ενάντια στους εξωγήινους» και όλα αυτά, είπε, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την ιδέα ενός στημένου περιστατικού ξένης απειλής που δημοσιεύσαμε και η οποία γίνεται πιο λεπτομερής εδώ.

Αυτό δεν θα ήταν έκπληξη, η τρομοκρατία και ολόκληρος ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας ήταν μια κατασκευασμένη κατάσταση ευρείας κλίμακας, ένα σενάριο, γεγονότα που δημιουργήθηκαν για να δικαιολογήσουν τη διείσδυση σε άλλες χώρες.

"Έχω περάσει 33 χρόνια και τέσσερις μήνες σε ενεργό στρατιωτική θητεία και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου ως υψηλόβαθμος ‘γορίλας’ για τις Big Business, στην Wall Street και για τους τραπεζίτες. Εν ολίγοις, ήμουν ένας τραμπούκος, ένας γκάνγκστερ για τον καπιταλισμό. Βοήθησα το Μεξικό και ειδικά το Tampico να ασφαλιστούν για τα αμερικανικά συμφέροντα του πετρελαίου το 1914. Βοήθησα την Αϊτή και την Κούβα να είναι μια αξιοπρεπής θέση για τα αγόρια της Εθνικής Τράπεζας της Πόλης για να εισπράττουν έσοδα. Βοήθησα στον βιασμό μισής δωδεκάδας δημοκρατιών της Κεντρικής Αμερικής προς όφελος της Wall Street. Βοήθησα τον Καθαρισμό της Νικαράγουα για το Διεθνές Τραπεζικό Σώμα των Brown Brothers το 1902-1912. Έφερα φως στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα συμφέροντα της αμερικάνικης ζάχαρης το 1916. Βοήθησα να γίνει η Ονδούρα ‘σωστή’ για τις αμερικανικές εταιρείες φρούτων το 1903. Στην Κίνα το 1927 βοήθησα την Standard Oil να προχωρήσει ακάθεκτη. Κοιτάζοντας πίσω, ίσως έχω δώσει κάποιες συμβουλές στο Al Capone. Το καλύτερο θα μπορούσε να κάνει αυτός ήταν να λειτουργήσει τις επιχειρήσεις του σε τρεις περιοχές. Εγώ λειτουργούσα σε τρεις ηπείρους. "

- Smedley D. Butler, ο πόλεμος είναι μια επιχείρηση: το κλασικό αντιπολεμικό από έναν από τους πιο παρασημοφορημένους στρατιώτες της Αμερικής

Θα δούμε το ίδιο πράγμα και με το διάστημα;

Γιατί πρέπει να στρατιωτικοποιήσουμε τα πάντα; Η αλήθεια είναι ότι, εμείς δεν το κάνουμε, η συνείδησή μας απλώς χρησιμοποιείται για να επιτρέπει σε όσους έχουν τέτοια πρόθεση να το κάνουν.

Αν υπάρχει ήδη ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, το οποίο διαχειρίζεται μια «σκιώδης κυβέρνηση με τη δική της Πολεμική Αεροπορία, το δικό της Πολεμικό Ναυτικό, δικό της μηχανισμό συλλογής κεφαλαίων» που έχει «την ικανότητα να ακολουθεί τις ιδέες του εθνικού συμφέροντος, ισορροπίες, και απαλλαγμένες από τον ίδιο τον νόμο », τα λόγια που εξέφρασε ο Γερουσιαστής Daniel Inouye (πηγή)

Δείτε περισσότερα σχόλια σχετικά με τη μυστική κυβέρνηση εδώ.

Το πρόσφατα μη διαβαθμισμένο αλλά μυστικοποιημένο Πρόγραμμα Προηγμένης Αναγνώρισης Απειλών χρηματοδοτήθηκε από το 2008 έως το 2011 με 22 εκατομμύρια δολάρια, με τη συντριπτική πλειοψηφία της χρηματοδότησης να πηγαίνει στον εναέριο χώρο Bigelow. Αυτή είναι μια εταιρεία που ανήκει κατά κανόνα σε έναν από τους φίλους και τους δωρητές του Reid, Robert Bigelow, αν και το πρόγραμμα εγκρίθηκε επίσης από τους εκπεσόντες γερουσιαστές Ted Stevens και Daniel Inouye. Ότι τα 22 εκατομμύρια δολάρια επέτρεψαν στους εργολάβους να κατασκευάσουν μια συγκεκαλυμμένη αποθήκη στην Nevada για την οποίαν ισχυριζόταν ότι περιείχε εξαρτήματα που είχαν παρθεί από UFO.

Κάλυψα επίσης αυτή την ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το άρθρο με τίτλο, Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις εισήχθη στην ανάκτηση υλικών από τα UFO - εδώ είναι τα στοιχεία

Πρόσφατα ο Robert δήλωσε ότι ξέρει ότι δεν είμαστε μόνοι και ότι οι έξυπνοι εξωγήινοι μας επισκέπτονται.

Εάν υπάρχει ήδη μια μυστική κυβέρνηση και μια μυστική διαστημική δύναμη που λειτουργεί στο διάστημα, τι κάνει το Trump; Διαταράσσει αυτή τη δύναμη;

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Arjun Walia

Μπήκα στην ομάδα CE το 2010 λίγο μετά την ολοκλήρωση του πανεπιστημίου και είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι το έκανα από τότε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη που δεν συγχρονίζονται μαζί μου και ήθελα να κάνω ότι μπορούσα για να παίξω κάποιον ρόλο στη δημιουργία αλλαγής. Ήταν σημαντικό να κάνω αλλαγές στη δική μου την ζωή και την δημιουργία ευαισθητοποίησης και ανυπομονώ για περισσότερα έργα που ξεπερνούν την ευαισθητοποίηση, τη δράση και την υλοποίηση. Έτσι παραμείνετε συντονισμένοι 😉