Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Το μεγαλύτερο γεγονός επικοινωνίας στην Ιστορία



Τα μέσα ενημέρωσης της μαφίας είναι ο τελευταίος προμαχώνας του δικτύου του οργανωμένου εγκλήματος του "Βαθέως Κράτους "που έχει διεισδύσει αργά και έχει διαβρώσει πολλά κρίσιμα ιδρύματα. Οι ημέρες του είναι μετρημένες και η κατάρρευση θα είναι πιθανώς γρήγορη και συγκλονιστική για όσους δεν γνωρίζουν τι εκτυλίσσεται.

Πεποίθησή μου είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο γεγονός επικοινωνίας στην ιστορία. Πράγματι, είναι αναμφισβήτητα το μοναδικά μεγαλύτερο. Τι είναι αυτό το γεγονός και γιατί αξίζει αυτή την εξαιρετική περιγραφή; Οι απαντήσεις βρίσκονται στον τρόπο με τον οποίο τα (δυτικά) μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν παγιδευτεί από τον πιο εξαιρετικά κατασκευασμένο διπλό δεσμό.

Είναι πλέον φανερή η επικείμενη κατάρρευση της εμπιστοσύνης σε όλες τις υπηρεσίες μαζικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εμπλέκονται σε συστημικό, ευρύτατο και μακρόχρονο οργανωμένο έγκλημα - το οποίο επίσης περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του πολιτικού και χρηματοπιστωτικού μας συστήματος. Εάν αυτό αποδειχθεί σαφώς ότι είναι έτσι, τότε το κοινό θα ενοχληθεί από την προδοσία των δημοσιογραφικών καθηκόντων των μέσων ενημέρωσης.

Ο ισχυρισμός μου είναι ότι το Q είναι μια ομάδα στρατιωτικής νοημοσύνης υπό την διοίκηση του Trump (η ίδια είναι μέρος της παγκόσμιας θετικής" Συμμαχίας " ή Παγκόσμιας Αντίστασης). Ανοίγουν ένα κανάλι επικοινωνίας με το κοινό, παρακάμπτοντας τα συμβιβασμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης,. Υπάρχουν σοβαροί επιχειρησιακοί λόγοι για την επιλογή αυτής της «εξωτικής» πλατφόρμας μέσου πληροφόρησης.

Ένας βασικός σκοπός της επιχείρησης #QAnon είναι η διευκόλυνση για μια γενική" Μεγάλη Αφύπνιση"... Το Q παρέχει μια "ήπια αποκάλυψη" της τελικής φάσης ενός «σκιώδους πολέμου» που μαίνεται γύρω μας εδώ και χρόνια. Οι "σταγόνες" εκθέτουν τα παρόντα και τα παρελθόντα εγκλήματα και τις μεγάλες συνωμοσίες μιας διακρατικής αρνητικής «Συμμορίας Βαθέως Κράτους».

Αυτό που συμβαίνει είναι μια δεύτερη αμερικανική επανάσταση, αλλά επίσης και ένας παγκόσμιος "πόλεμος της ανεξαρτησίας" ενάντια σε μια ψυχοπαθητική εγκληματική κουλτούρα. Κανένα θρίλερ ή κατασκοπευτικό μυθιστόρημα δεν έχει καν πλησιάσει στην ιστορία που ξεδιπλώνεται. Σίγουρα δεν θα τολμούσατε να προσφέρετε αυτήν την ιστορία ως μυθιστόρημα, καθώς θα θεωρούταν πολύ απίθανο για δημόσια πώληση!

Πολλοί άλλοι έχουν την ίδια αγχωτική εμπειρία, καθώς οι οικογενειακές και φιλικές σχέσεις είναι τεταμένες με έντονα αντιτιθέμενες πεποιθήσεις. Είτε έτσι είτε αλλιώς, κάτι επικό βρίσκεται σε εξέλιξη που μας επηρεάζει όλους. Θα αλλάξει βαθιά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε ο ένας τον άλλον καθώς και την κοινωνία στην οποία ζούμε. Διότι φαίνεται ότι ζούμε κάτω από έναν «ήπιο ολοκληρωτισμό», με μια σκιώδη κυβέρνηση και δομή εξουσίας, ενώ μας την παρουσιάζουν ψευδώς ως ελευθερία και δημοκρατία .

Η διόρθωση αυτού του ψυχολογικά καταχρηστικού συστήματος κοινωνικού ελέγχου είναι το γιατί υπεισέρχεται το Q, με ένα άψογα σχεδιασμένο διπλό δεσμό. Πώς να διορθώσετε δεκαετίες χειραγώγησης και ψεμάτων από μια τάξη μέσων μαζικής ενημέρωσης και διασημοτήτων που έχουν διαβρωθεί μέχρι το μεδούλι; Κατασκευάζετε ένα εναλλακτικό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό. Στη συνέχεια εργάζεστε με «εθελοντές προπαγανδιστές» καλής θέλησης.

Τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που αντιμετωπίζουν τα μέσα ενημέρωσης είναι ότι το Q τα κατηγορεί για συνενοχή σε κάλυψη προδοσίας, κακοποίηση, εμπορία ανθρώπων, διαδεδομένη διαφθορά, τρομοκρατία με στημένα γεγονότα, παιδεραστία, δολοφονία, συγκομιδή οργάνων και πολλά άλλα ... Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν γίνει ένα "μέσο μαφίας".

Το Google, το Twitter και το Facebook ... όλα επισημαίνονται από το Q ως διεφθαρμένα κατά την έναρξη και τη λειτουργία. Το Q μας λέει ότι μόλις γίνει γνωστή η άσχημη πραγματικότητα, "μερικές μορφές των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα καταρρεύσουν κάτω από το βάρος των παρανόμων δραστηριοτήτων τους".

Εάν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξακολουθούν να αγνοούν το Q, τότε η δημόσια αγανάκτηση θα αυξηθεί, καθώς αυτά συνεργάζονται με προδότες, κλέφτες και δολοφόνους, και καθώς αποκαλύπτονται τα εγκλήματα αυτά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αξιοπιστία και η νομιμότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης καταστρέφονται - έως ότου αλλάξουν τακτική για να εξυπηρετήσουν την οδυνηρή αλήθεια.

Αυτός ο καιρός πλησιάζει γρήγορα. Επίσης, το Q προσέφερε μια λίστα με δημοσιογράφους που έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση και αντιμετωπίζουν φυλάκιση για εκβιασμούς. 

Μια “καλή Αφύπνιση" είναι τώρα επικείμενη ... Η καλή είδηση είναι ότι αυτό το ταξίδι προς τη συλλογική συνειδητοποίηση είναι ήδη σε εξέλιξη, με πολλούς αξιόλογους συντρόφους ταξιδιώτες ... Όπως μας είπε ο Ουάσιγκτον, ο Roosevelt, ο Eisenhower και ο JFK, μυστικές κοινωνίες και σκοτεινή εξουσία - που συμμορφώνονται με αυτή την κακία και διαιωνίζουν τη σύγκρουση και την τυραννία - μας έχουν ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

Ο θάνατος του Βαθέως Κράτους και τα μαφιόζικα μέσα του. Οι επόμενες εβδομάδες και μήνες υπόσχονται πρωτοφανείς αποκαλύψεις και παγκόσμια εξέγερση. Υπάρχει κάποιο πρόσφατο ιστορικό παράλληλο. Σκεφτείτε την έκπληξη και την ταχεία πτώση της σοβιετικής αυτοκρατορίας, αλλά σε παγκόσμια κλίμακα και χωρίς εκείνα τα καταστροφικά φαινόμενα ...

Τα μέσα ενημέρωσης της μαφίας είναι ο τελευταίος προμαχώνας του δικτύου του οργανωμένου εγκλήματος του "Βαθέως Κράτους "που έχει διεισδύσει αργά και έχει διαβρώσει πολλά κρίσιμα ιδρύματα. Οι ημέρες του είναι μετρημένες και η κατάρρευση θα είναι πιθανώς γρήγορη και συγκλονιστική για όσους δεν γνωρίζουν τι εκτυλίσσεται. 

Μτφρ: Γ.Βουδούρης – 2018-07-18

Εάν διάβασες, κατανόησες και συμφωνείς με το άρθρο αυτό, επιθυμείς δε να το διαδόσεις, τότε ανήκεις στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!