Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γιατί ο Πούτιν και ο Τραμπ θα ευθυγραμμιστούν ενάντια στην Νέα Τάξη


2018-07-12 

Σημείωση του συντάκτη: Η συντριπτική πλειοψηφία των γεγονότων που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο έχουν αναφερθεί επανειλημμένα και δημοσίως. Υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις όπου εισάγονται νέα επιβεβαιωτικά στοιχεία και αυτό τεκμηριώνεται, αλλά γίνεται μόνο για να υποστηριχθεί το σκεπτικό αυτής της έκθεσης. Αυτό το έγγραφο δεν προορίζεται να είναι μια αναφορά με νέες πληροφορίες, αλλά μάλλον μια άσκηση "dot-connecting" που διεξάγεται για να προβλέψει πού κατευθύνεται η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία σύντομα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και οι άλλες συμμαχίες θα πάνε στην άκρη.

Ο μοναδικός καθοριστικός παράγοντας θα είναι η εμφανής σύγκρουση μεταξύ του εθνικισμού (υποστηριζόμενου από τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες) και της παγκοσμιοποίησης, όπως υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος ψυχρός πόλεμος και ίσως ακόμη και ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος.

"Δώστε τα ονόματα του Deep State, ή θα το κάνω εγώ!" Ο Πούτιν είπε πέρυσι. Θα το κάνει; Ποιος είναι στη λίστα; Ο Πούτιν ξέρει περισσότερα από όσα ξέρουν οι περισσότεροι Αμερικανοί σχετικά με τη χώρα τους. Η Αμερική στέκεται μόνη της. Η Ομάδα των G7, ως σώμα, καταδικάζει τις πολιτικές "της Αμερικής". Εμπορικά μποϊκοτάζ που κατευθύνονται εναντίον της Αμερικής έρχονται. Η Αμερική σύντομα θα προχωράει μόνη της υπό την προεδρία του Trump, αλλά όχι τελείως μόνη της….. κοντά της θα είναι ένα έθνος. Και αυτό το έθνος θα είναι η Ρωσία.

Στο επόμενο βίντεο, συνοψίζω τον τρόπο με τον οποίο η ΕΕ και οι G7 (G6 πλέον) ευθυγραμμίζονται όσον αφορά στην Αμερική με τον ίδιο τρόπο που έχουν ήδη συνωμοτήσει εναντίον της Ρωσίας, εκδιώκοντας τους από τους G8 και αλλάζοντας το όνομά τους σε G7. Αυτή η οργάνωση, η οποία είναι ένα εργαλείο της συμμορίας της Νέας Τάξης, έχει επινοήσει και υλοποιήσει, μέσω των φίλων της στον ΟΗΕ, μια καταστροφική τακτική μουσουλμανικής μετανάστευσης που αποσκοπεί στην καταστροφή της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας και άλλων λαών, που δεν κλείνουν τα σύνορά τους υπό την απειλή του George Soros. Ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης καταστρέφεται και τώρα οι G7 προσπαθούν να βάλουν τόσο την Ρωσία όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στην ίδια παγίδα.



Αντίστροφα, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Trump προσπάθησε επανειλημμένα να εξασφαλίσει τα σύνορά των ΗΠΑ ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, από τη Μέση Ανατολή, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών που εξάγουν σκληροπυρηνικούς τρομοκράτες από χώρες όπως η Σομαλία και τους τοποθετούν σε αμερικανικό έδαφος. Με τα ενισχυμένα πρωτόκολλα ασφαλείας του Trump για εισερχόμενους μουσουλμάνους πρόσφυγες θα επαληθευόταν ότι ο εισερχόμενος ταξιδιώτης δεν ήταν τρομοκράτης, αλλά οι φιλελεύθεροι δικαστές που είχε διορίσει ο Ομπάμα, εμπόδισαν την εφαρμογή τους. Και το πιο απίστευτο είναι ότι το Trump προσπαθούσε μόνο, να εμποδίσει τους μετανάστες από τις ίδιες 7 χώρες που εμπόδιζε και ο Ομπάμα.


Συμπαιγνία

Η Ρωσία δεν επιτέθηκε στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, οι Ισραηλινοί και οι Σαουδάραβες το έκαναν. Η Ρωσία δεν εκτελεί μαζικά χριστιανούς στη Μέση Ανατολή, ο ISIS είναι ο ένοχος. Η Ρωσία δεν ήταν ο λόγος που εισέβαλαν οι ΗΠΑ δύο φορές στο Ιράκ αλλά και στο Αφγανιστάν.

Μέσα από το σπουδαίο έργο του Trevor Louden, έχω τεκμηριώσει την μουσουλμανική και κομμουνιστική εισβολή στο αμερικανικό κογκρέσο. Κορυφαίοι εκπρόσωποι, όπως η Cynthia McKinney και ο Alan West, δήλωσαν ότι όλοι οι 80 Δημοκρατικοί ανήκουν σε ομάδες υπέρ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και το Αμερικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Η έρευνα του Louden είναι άψογη. Η υπόθεση της μετανάστευσης που έχει κάνει τη Σουηδία τον ηγέτη του βιασμού στον κόσμο υποστηρίζεται από εκπροσώπους του Κογκρέσου όπως η Nancy Pelosi, Elizabeth Warren κ.ά. Για να επιτύχει το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών, χρειάζεται βοήθεια στο εσωτερικό της κυβέρνησης και την έχουν στο Κογκρέσο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στο FBI και σίγουρα στην CIA, όπου ο πρώην διευθυντής Brennan ασπάστηκε το Ισλάμ ενώ διηύθυνε την CIA.

Η Αμερική δεν είναι μόνο υπό επίθεση από τους G7 και την Bilderberg, είναι υπό επίθεση από αρκετούς εκλεγμένους αντιπροσώπους της που έχουν διαπράξει προδοσία σε επίπεδο που ήταν πολύ χειρότερο από αυτό του Benedict Arnold.

Εν ολίγοις, οι ριζοσπάστες μουσουλμάνοι χρησιμοποιούνται για να αποσταθεροποιήσουν τον κόσμο, να ξεκινήσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και στη συνέχεια να ξεκινήσουν όλα όσα έρχονται με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Γνωρίζετε γιατί διερευνώ τα πρωτόκολλα των στρατοπέδων FEMA τόσο συχνά; Διότι αν αυτή η δολοπλοκία πετύχει, εκεί είναι που θα πάνε δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών και δεν ξαναβγούν.

Το υπόλοιπο άρθρο αναδεικνύει πως η Ρωσία και όσοι εξακολουθούν να είναι πιστοί στην Αμερική (π.χ. Trump, εσείς, εγώ) είναι τώρα στριμωγμένοι σε μια γωνία και θα προκύψουν νέες συμμαχίες.


Υπάρχει πραγματικά συνεργασία μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν
Ο τίτλος παραπάνω είναι αληθινός. ο Τραμπ και ο Πούτιν προσπαθούν να ανοίξουν το δρόμο προς μια συμμαχία ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.*

Ενώ η Χίλαρι Κλίντον υποσχόταν για ζώνες απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία, στην προεδρική συζήτηση αριθ. 2, η οποία θα είχε οδηγήσει σε πόλεμο με τη Ρωσία, ο υποψήφιος τότε Ντόναλντ Τραμπ θύμωσε το Deep State όταν δήλωσε ότι είναι καιρός οι ΗΠΑ και η Ρωσία να βρεθούν στην ίδια σελίδα και να δημιουργήσουν στενότερη συνεργασία και ειδικά εναντίον του αμοιβαίου εχθρού τους, τους ισλαμιστές τζιχαντιστές και τους παγκοσμιοποιητές που τους ελέγχουν.

Σε αυτές τις γραμμές είχα μια βαθιά πηγή πληροφόρησης, που μου λέει για σχεδόν δύο χρόνια ότι μια μέρα στο εγγύς μέλλον η Ρωσία και η Αμερική θα ευθυγραμμιστούν ενάντια στην επικρατούσα Νέα Παγκόσμια Τάξη και το σημείο που θα επικεντρωθούν θα είναι ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών. Δεν είχα δώσει τότε προσοχή μέχρι τώρα!

Ενώ η Ευρώπη επέτρεψε στον εαυτό της να καταστραφεί από μια σκοπίμως αποδιοργανωμένη και συχνά βίαιη μετανάστευση που προέρχεται από τη Μέση Ανατολή, τόσο οι ηγέτες της Ρωσίας όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών ξέρουν ότι θα είναι επόμενοι.

Αυτή η μετανάστευση, η οποία εξυπηρετούσε την αποθάρρυνση και την οικονομική καταστροφή των ευρωπαϊκών εθνών, αποτελεί τη σοβαρή απειλή τόσο για τη Ρωσία όσο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Τραμπ και ο Πούτιν σχεδιάζουν να συναντηθούν στο εγγύς μέλλον και είναι προφανώς αρκετά σοφοί ώστε να δουν μέσα από την παγκοσμιοποιημένη δολοπλοκία που σκοπεύει να καταστρέψει και τα δύο έθνη, εξαλείφοντας τα εθνικά σύνορα στις Ηνωμένες Πολιτείες και προωθώντας την αναταραχή μεταξύ του τεράστιου ισλαμικού πληθυσμού της Ρωσίας.

Αυτή η έκθεση έχει δηλώσει σαφώς την απειλή για την Αμερική, την οποία επιδιώκουν οι παγκοσμιοποιητές και οι τζιχαντιστές, τώρα δε είναι καιρός να στρέψουμε την προσοχή μας προς την Ρωσία. Τι θα παρακινήσει τον Πούτιν να ευθυγραμμιστεί με το Tραμπ;


Η μουσουλμανική απειλή για τη Ρωσία
Γνωρίζατε ότι ο πληθυσμός της Ρωσίας είναι 15% μουσουλμανικός; Με τα τρέχοντα ποσοστά γεννήσεων, οι μουσουλμάνοι θα είναι η κυρίαρχη εθνική ομάδα στη Ρωσία μέχρι το 2050 και θα αποτελέσουν το 50% του πληθυσμού της Ρωσίας. Ο Πούτιν αντιμετωπίζει την πραγματική απειλή μιας επανάστασης που προέρχεται από τις τάξεις του στρατού του. Σύμφωνα με το Military.com, "οι μουσουλμάνοι στρατιώτες αποτελούν ήδη πάνω από το 50% των νέων στρατιωτών του Ρωσικού Στρατού και μέχρι το 2030 αυτό θα αυξηθεί στα τρία τέταρτα των νέων στρατιωτών." Το γεγονός αυτό αποτελεί μόνο μια σημαντική απειλή για την κυρίαρχη τάξη της Ρωσίας η πιθανότητα για έναν ρωσικό εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος αναμφισβήτητα θα τροφοδοτούταν από τζιχαντιστικές δυνάμεις που χρηματοδοτήθηκαν από την παγκοσμιοποίηση ακριβώς όπως η Wall Street χρηματοδότησε την μπολσεβίκικη επανάσταση. Και αν νομίζετε ότι δεν αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον Πούτιν, παρακαλώ σκεφτείτε το γεγονός ότι η ρωσική κυβέρνηση έχει ήδη εμπειρίες στρατιωτικής σύγκρουσης με τον μουσουλμανικό πληθυσμό σε δύο αξιοσημείωτες περιπτώσεις:

Μουσουλμανική κυριαρχία Τσετσενία 1991-1994

Μουσουλμανική κυριαρχία στην Τσετσενία 1999-2000

Η Ρωσία έχει ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα με την εσωτερική τρομοκρατία από τον μουσουλμανικό πληθυσμό της και είναι σε κλίμακα πολύ χειρότερη από ό, τι αντιμετωπίζει σήμερα η Αμερική.


Ο αστάθμητος παράγων
Τι θα κάνει το Ισραήλ; Η απλή και προφανής απάντηση είναι ότι θα συνταχθεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η Ρωσία ευθυγραμμίζεται με τη Συρία και το Ιράν και αυτές οι χώρες είναι θανάσιμοι εχθροί του Ισραήλ. Το Ισραήλ δεν είναι προβλέψιμο σε αυτό το σημείο. Εάν το Ισραήλ επρόκειτο να ενταχθεί με την Ρωσία και τις ΗΠΑ και στη συνέχεια γινόταν το ένα τρίτο της κυβερνώσας δύναμης σε αυτόν τον πλανήτη, θα ήταν καλύτερα από ό, τι είναι τώρα. Αλλά μπορεί το Ισραήλ να ξεπεράσει το εθνοτικό μίσος του για τους μουσουλμάνους στη Συρία και το Ιράν; Και ας μην ξεχνάμε ότι οι Γάλλοι έχουν πιθανώς την ικανότητα να τραβήξουν το Ισραήλ στη σφαίρα επιρροής τους.


Τι πρέπει να συμβεί για να επιτύχει μια συμμαχία ΗΠΑ-Ρωσίας;
Πρώτα απ 'όλα, όλοι οι πολίτες διπλής υπηκοότητας (American-Israeli ZIOS) στις ΗΠΑ πρέπει να καθαιρεθούν από όλα τα αξιώματα και κανείς με διπλή υπηκοότητα δεν πρέπει να επιτρέπεται να υπηρετεί σε οποιαδήποτε εκλεγμένη θέση.

Ο Trump θα πρέπει να διεξάγει εκκαθάριση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ) των περίπου 80 αντιπροσώπων με την κατηγορία της στάσεως, μαζί με τους διευθυντές του DHS, του FBI, της CIA, της NSA και του Πενταγώνου, καθώς και τους ηγέτες των τραπεζών της χώρας αυτής. Αυτό θα είναι άσχημο και θα μπορούσε να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο. Ωστόσο, η Αμερική δεν θα επιβιώσει με τέτοιους προδότες σε θέσεις εξουσίας. Αυτό επίσης ανοίγει τη δυνατότητα δολοφονίας. Πολλοί θα απορρίψουν αυτή την τελευταία δήλωση, αλλά παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι πριν οι Ηνωμένες Πολιτείες στείλουν στρατεύματα στο Νότιο Βιετνάμ το 1964, ο Πρόεδρος Diem του Νότιου Βιετνάμ και ο Πρόεδρος Kennedy των Ηνωμένων Πολιτειών συμφώνησαν στις αρχές Οκτωβρίου του 1963 ότι θα στέλνονταν στρατεύματα στο Νότιο Βιετνάμ, μόνο σαν σύμβουλοι μάχης. Έως την ημέρα των ευχαριστιών του 1963 και οι δύο άνδρες ήταν νεκροί και η ιστορία άλλαξε. Επομένως, υπάρχει ιστορικό προηγούμενο για αυτό που παρουσιάζω εδώ. Ο Τραμπ και ο Πούτιν βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο αν τολμήσουν να ευθυγραμμιστούν. Έχετε καταλάβει γιατί άρχισε να παίζει η "παρανοϊκή ρωσική συμπαιγνία" με τον Mueller ως Ειδικό Εισαγγελέα; Αυτό σχεδιάστηκε για να κρατήσει τη Ρωσία σε απόσταση από την Αμερική. Ως εκ τούτου, όχι μόνο ο Trump αντιμετωπίζει μια πιθανή δολοφονία, αλλά αντιμετωπίζει επίσης σοβαρές κατηγορίες μετά από μια ενδεχόμενη ευθυγράμμιση με τους Ρώσους.


Συμπέρασμα

Οι μεταβλητές είναι πολλές

Ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Αμερική και η Ρωσία θα ευθυγραμμιστούν, ή ο Αμερικανός θα βυθιστεί με το κεφάλι στην πλήρη καταστροφή, καθώς οι παγκοσμιοποιητές σίγουρα θα συντρίψουν τη χώρα αυτή για να αποτρέψουν οποιοδήποτε περαιτέρω λαϊκισμό. Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν το σημαντικό θέμα, ο λαϊκισμός, στο συνέδριο Bilderberg.

Αν η Αμερική ήξερε πραγματικά τι έρχεται, εάν ο Trump δεν τα καταφέρει, όλοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για το χειρότερο ή να φύγουν από τη χώρα και να κρυφτούν όπως οι Ναζί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σημειώστε τα λόγια μου, πολλοί από εσάς είστε ένα βήμα μακριά από ένα στρατόπεδο FEMA που θα γίνει και η τελευταία κατοικία σας. Μπορεί να μην σας αρέσουν πολλά από τα πράγματα που έκανε ο Trump, ωστόσο, αυτός είναι ό,τι έχετε.

Ο Trump και ο Πούτιν αντιπροσωπεύουν την τελευταία σας ευκαιρία.

Μτφρ: Γ. Βουδούρης



Πηγή:
beforeitsnews.com

Εάν διάβασες, κατανόησες και συμφωνείς με το άρθρο αυτό, επιθυμείς δε να το διαδόσεις, τότε ανήκεις στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!