Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

"ΙΣΧΥΡΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: «ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ»"

Τύμπανα Πολέμου Ηχούν στον Πλανήτη – Ηχηρή Απάντηση στις Απειλές των ΗΠΑ έστειλε η Ρωσία…

«Η Ρωσία αν δεχθεί επίθεση θα χτυπήσει τις εγκαταστάσεις της πυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ», είναι το μήνυμα που στάλθηκε στους Αμερικάνους,
«Εάν η Ρωσία δεχθεί επίθεση, θα απαντήσει με αντίποινα στις εγκαταστάσεις της αμερικανικής αντιπυραυλικής άμυνας όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο», προειδοποίησε ο πρώην διοικητής των Στρατηγικών Δυνάμεων της Ρωσίας.


«Οποιαδήποτε στρατιωτική εγκατάσταση της αντιπυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ παγκόσμια, θα γίνει ο πρωταρχικός στόχος της ρωσικής αντεπίθεσης σε περίπτωση στρατιωτικής επίθεσης κατά της χώρας μας», δήλωσε ο Viktor Yesin.
Η ανάπτυξη της Αμερικανικής πυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη, υπό το πρόσχημα της προστασίας των ευρωπαίων συμμάχων της συμμαχίας εναντίον μιας φανταστικής πυραυλικής επίθεσης από το Ιράν, έχει αποτελέσει σημαντικό κτύπημα στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας.
Η Ουάσιγκτον επιμένει ότι η ευρωπαϊκή αντιπυραυλική ασπίδα δεν στρέφεται εναντίον της Ρωσίας. Ωστόσο αρνείται να παράσχει νομικές εγγυήσεις στη Μόσχα ότι τα συστήματα της αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη δεν κατευθύνονται στρατηγικά σε πυρηνική αποτροπή των Ρώσων.




Πηγή:
hellasforce.com